Muziek toevoegen aan TikTok-video's

Inhoudsopgave:

Muziek toevoegen aan TikTok-video's
Muziek toevoegen aan TikTok-video's
Anonim

Wat te weten

  • Open de TikTok-app en tik op Toevoegen (plusteken) om een nieuwe video op te nemen of tik op Upload om een video te uploaden.
  • Tik op de Select (cirkel) boven aan de videominiatuur om deze te kiezen. Tik op Volgende.
  • Maak eventuele aanpassingen en tik op Volgende > Geluiden. Blader door de bibliotheek en selecteer muziek om op de video toe te passen.

Dit artikel legt uit hoe je muziek of geluiden kunt toevoegen aan een video die je hebt opgenomen in de TikTok-app of hebt geüpload naar TikTok op een Android- of iOS-apparaat. Het artikel bevat informatie over hoe u uw favoriete geluiden kunt bookmarken voor toekomstig gebruik.

Muziek toevoegen aan je TikTok-video's

TikTok-video's zijn leuker met muziek en geluiden. Gelukkig voor jou heeft de app een uitgebreide bibliotheek met geluiden om te zoeken, ontdekken, bekijken en direct aan je video's toe te voegen. Het is heel eenvoudig om een geluid te vinden en toe te passen op je video, maar er zijn enkele beperkingen bij het aanpassen.

  1. Open de TikTok-app op je Android- of iOS-apparaat en tik op de knop Add (plusteken) in het onderste menu om een nieuwe video op te nemen.
  2. Als je een bestaande video (of video's) op je apparaat hebt opgeslagen die je op TikTok wilt plaatsen, kun je deze uploaden naar de app en er vervolgens een geluid aan toevoegen.

    Tik op Upload rechts van de opnameknop.

    Als je je video opneemt via de TikTok-app in plaats van deze te uploaden, kun je doorgaan naar stap zes.

  3. Tik op het Select (cirkel) selectievakje in de rechterbovenhoek van de videominiatuur (of van meerdere videominiaturen) om deze te selecteren.

    Tik op de video zelf om er een voorbeeld van te bekijken. Je kunt ook overschakelen van het tabblad Videos naar het tabblad Images bovenaan als je ook foto's wilt toevoegen.

  4. Tik op Volgende in de rechterbenedenhoek.
  5. U kunt uw video bijsnijden, de snelheid wijzigen of de oriëntatie wijzigen voordat u Volgende selecteert in de rechterbovenhoek.

    Image
    Image

    Stap zes en zeven zijn voor gebruikers die hun video opnemen via de app, dus vanaf hier kun je verder gaan naar stap acht.

  6. Als je een video rechtstreeks opneemt via de TikTok-app, tik je op de grote rode Record-knop om kleine bursts van opgenomen video te maken of tik je erop en houd je hem vast om door te gaan met opnemen de hele weg door.
  7. Pas optioneel effecten toe met de knoppen op het voorbeeldscherm en tik vervolgens op het vinkje.

  8. Selecteer Geluiden in de linkerbenedenhoek.
  9. Blader door TikTok's ingebouwde bibliotheek met geluiden met behulp van de categorieën of door naar iets specifieks te zoeken met behulp van het Search-veld bovenaan.

    Categorieën zoals Recommended, Playlist, Gaming, Hip Hop , Greatest Hits en meer zijn te zien op het hoofdtabblad. Tik op Alle in de rechterbovenhoek van een categorie om alle geluiden in die specifieke categorie te zien.

    Merk op dat geluiden een verschillende tijdsduur hebben. Sommige kunnen zo kort zijn als 10 seconden, terwijl andere zo lang zijn als een minuut. Zorg ervoor dat je er een selecteert met de juiste lengte voor jouw lengte van de video.

  10. Tik op een geluid om de clip te horen spelen en selecteer vervolgens het vinkje rechts ervan om het op je video toe te passen en er een voorbeeld van te zien terwijl het geluid wordt afgespeeld.

    Image
    Image

    Als je het geluid wilt wijzigen, tik je linksonder nogmaals op Geluiden om een ander geluid te kiezen. Als je een geluid tegenkomt dat je voor een toekomstige video wilt gebruiken, tik je op het bookmark-pictogram rechts ervan om het op te slaan op je tabblad Favorieten.

  11. Tik op Volume in het verticale menu aan de rechterkant om het volume van het Originele geluid en de Toegevoegd geluid omhoog of omlaag en tik vervolgens op het vinkje als je klaar bent.
  12. Beëindig het bewerken van je video met optionele effecten, tekst, stickers en meer.
  13. Selecteer Next rechtsonder om een bijschrift toe te voegen, stel de zichtbaarheid in. Als je klaar bent met het maken van je aanpassingen, tik je op Post om de video toe te voegen aan TikTok.

    Image
    Image

Als je meer aanpassingsopties wilt, kun je ook je eigen geluiden toevoegen aan je TikTok-video's.

Aanbevolen: