Handmatig muziek toevoegen aan je iPhone

Inhoudsopgave:

Handmatig muziek toevoegen aan je iPhone
Handmatig muziek toevoegen aan je iPhone
Anonim

Wat te weten

  • macOS: Ga in Finder naar iPhone-instellingen en schakel handmatige bediening in. Open de Muziek-app en klik en sleep muziek naar de iPhone.
  • Mojave en eerder: Schakel iTunes over naar Manual modus (iPhone icoon > Summary). Vink Muziek en video's handmatig beheren. aan
  • Ga dan naar iTunes Bibliotheek. Selecteer Muziek en sleep nummers of afspeellijsten naar je iPhone (onder Apparaten).

Dit artikel legt uit hoe je handmatig specifieke nummers kunt synchroniseren met je iPhone via de Apple Music-app (macOS Catalina en hoger) en het alternatief, Syncios. Het bevat ook aparte instructies voor iedereen die een Mac-computer gebruikt met macOS Mojave (10.14) of eerder.

Met macOS Catalina (10.15) heeft Apple de inhoud en functies van iTunes verplaatst naar verschillende apps op basis van mediatype: muziek, podcasts, tv en boeken.

Handmatig muziek toevoegen aan je iPhone: macOS Catalina en hoger

Vanaf macOS Catalina (10.15) wordt het synchroniseren van muziek geregeld via de Muziek-app, maar je moet eerst handmatige bediening inschakelen via Finder.

  1. Sluit je iPhone aan op je computer met behulp van de kabel.
  2. Open een Finder-venster en selecteer iPhone in de menubalk aan de linkerkant. (Het is te vinden onder Locaties.)

    Image
    Image
  3. Selecteer op het tabblad Algemeen het Manually manage music, movies, and TV shows check box.

    Image
    Image
  4. Selecteer Toepassen in de rechterbenedenhoek.

    Image
    Image
  5. Open de Music app en navigeer naar de media die je aan je iPhone wilt toevoegen.

    Image
    Image
  6. Klik en sleep een nummer, album of artiest naar de iPhone knop onder Devices in de linker menubalk.

    Image
    Image
  7. Herhaal voor alle andere muziek of media die je aan je iPhone wilt toevoegen. Als u klaar bent, keert u terug naar een Finder-venster en selecteert u de Eject-knop naast iPhone voordat u het apparaat loskoppelt.

    Image
    Image

Overschakelen naar handmatige modus met iTunes: macOS Mojave en eerder

Als je muziek met je iPhone synchroniseert met de standaardmethode, worden alle nummers in je iTunes-bibliotheek overgezet. Om de opslagcapaciteit van je iPhone beter te benutten, synchroniseer je alleen de nummers die je wilt afspelen. Om bepaalde nummers en afspeellijsten uit je bibliotheek aan je iPhone toe te voegen, moet je eerst handmatige bediening inschakelen.

  1. Sluit je iPhone aan op je computer met behulp van de kabel.
  2. Open iTunes en selecteer het iPhone icoon.

    Image
    Image
  3. Selecteer Samenvatting.

    Image
    Image
  4. Selecteer het Manually manage music and videos check box om deze modus in te schakelen.

    Image
    Image
  5. Kies Toepassen om de instellingen op te slaan.

Hoe u specifieke nummers aan uw iPhone kunt toevoegen: macOS Mojave en eerder

Nu iTunes in handmatige synchronisatiemodus staat, kun je individuele nummers en afspeellijsten kiezen om over te zetten naar je telefoon.

iTunes helpt je te zien hoeveel opslagruimte er nog is op je iPhone. Controleer dit voordat je muziek overzet, anders heb je misschien niet genoeg ruimte en heb je geen ruimte meer voor apps, video's of meer muziek.

  1. Selecteer op uw iTunes-bibliotheekpagina het vervolgkeuzemenu in de linkerbovenhoek van iTunes en kies vervolgens Music.

    Image
    Image
  2. Selecteer welke muziek je van iTunes naar je iPhone wilt kopiëren.

    Image
    Image
  3. Gebruik sneltoetsen om meerdere nummers in één keer toe te voegen. Houd Ctrl (Windows) of Command (Mac) ingedrukt en selecteer elk nummer dat u naar uw iPhone wilt kopiëren. Hiermee kunt u ze allemaal tegelijk slepen.

    Als je veel muziek moet overzetten, is het gemakkelijker om eerst een afspeellijst in iTunes te maken. Afspeellijsten besparen u repetitief werk bij het synchroniseren van de gewenste nummers op uw iPhone.

  4. Als u een afspeellijst of een enkel nummer van uw iTunes-bibliotheek naar uw iPhone wilt overbrengen, sleept u het item van het rechterdeelvenster naar het linkerdeelvenster, rechtstreeks naar het item dat uw telefoon is (onder de Apparaten sectie). Het kan worden genoemd iPhone.

iTunes- alternatieven

Je kunt muziek aan je iPhone toevoegen zonder iTunes te gebruiken. Er zijn andere programma's die muziek en andere bestanden overbrengen tussen uw computer en iPhone.

Als je een gratis iTunes- alternatief voor Windows, Mac, iOS en Android wilt, download dan Syncios. Het ondersteunt het kopiëren van muziek (evenals andere bestanden zoals documenten, video's, apps en afbeeldingen) van en naar je iPhone.

Om muziek toe te voegen aan je iPhone met Syncios, open je de Media map en tik je op Add om een ander menu te zien. Er zijn twee opties om individuele muziekbestanden aan je iPhone en hele muziekmappen toe te voegen.

Image
Image

Een andere manier om muziek aan je iPhone toe te voegen, is door muziekstreaming te gebruiken via cloudopslagservices. Upload bijvoorbeeld je favoriete nummers naar Dropbox of Google Drive en gebruik die apps op je telefoon om alleen die bestanden te streamen in plaats van je hele muziekverzameling.

FAQ

    Hoe voeg ik muziek toe aan een video op mijn iPhone?

    Gebruik de iMovie-app om achtergrondmuziek toe te voegen aan je iPhone-video's. De app bevat een selectie van thema's en soundtracks, of je kunt je eigen nummers gebruiken.

    Hoe voeg ik illustraties toe aan muziek op mijn iPhone?

    Als u albumhoezen in iTunes wilt toevoegen, gaat u naar File > Library > Get Album Artwork. Wanneer je je iPhone synchroniseert met je computer, wordt de afbeelding op beide apparaten weergegeven.

    Hoe zet ik muziek over van mijn iPhone naar iTunes op Windows?

    Sluit eerst je iPhone aan op je pc met een USB-kabel en sleep vervolgens de muziekbestanden naar iTunes. Alle nummers die je via iTunes op je telefoon hebt gekocht, kunnen gratis naar je computer worden gedownload.

Aanbevolen: