Kan ik Alexa bellen vanaf mijn telefoon?

Inhoudsopgave:

Kan ik Alexa bellen vanaf mijn telefoon?
Kan ik Alexa bellen vanaf mijn telefoon?
Anonim

Wat te weten

  • Open de Alexa-app en tik op Communiceren > Call > Echo om je Alexa te bellen compatibele eenheid.
  • Je kunt ook oproepen ontvangen via je slimme luidspreker door er Answer op te zeggen.
  • Spreek met Alexa via de app door Siri of Google Assistant te vragen de Alexa-app te openen.

Dit artikel leert je hoe je Alexa kunt bellen vanaf je telefoon en wat je moet weten over Alexa die telefoontjes ontvangt.

Hoe bel je Alexa?

Als je huis meerdere slimme luidsprekers met Alexa-ondersteuning heeft, zoals de Amazon Echo of Amazon Echo dot, kan het handig zijn om de luidspreker te bellen om met iemand te praten die zich toevallig in de buurt van het apparaat bevindt. Hier leest u hoe u dit doet met de Alexa-app.

Deze instructies zijn van toepassing op zowel Android als iOS, waarbij de schermafbeeldingen de iOS-versie van de Alexa-app weergeven.

  1. Open de Alexa-app.
  2. Tik op Communiceren.
  3. Tik op Bellen.
  4. Tik op de naam van het apparaat dat u wilt bellen.

    Image
    Image
  5. Beantwoord de oproep zoals elke andere oproep.

Kan Alexa telefoontjes ontvangen?

Ja. Zoals hierboven uitgelegd, is het vrij eenvoudig om te bellen via de Alexa-app. Er zijn ook enkele opdrachten die je tegen Alexa kunt zeggen om het proces mogelijk te maken. Hier is een snelle blik.

Alexa ondersteunt geen inkomende oproepen van mobiele telefoons of vaste telefoons. Het ondersteunt alleen oproepen via de Alexa-app.

  • Beantwoord de oproep. Beantwoord de oproep door Alexa, antwoord te zeggen.
  • Negeer de oproep. Negeer elke oproep door Alexa, negeer te zeggen.
  • Beëindig het gesprek. Beëindig een gesprek door Alexa te zeggen, hang op.

Kan ik met Alexa praten op mijn telefoon?

Ja, op voorwaarde dat je de meest up-to-date versie van Alexa op je smartphone hebt. Dit is wat u moet doen.

  1. Vraag Siri of Google Assistant om de Alexa-app te openen door Siri te zeggen, open de Alexa-app, of Hey Google, open de Alexa-app.
  2. Spreek met Alexa en stel haar je verzoek of vraag zoals je dat normaal zou doen.

Alexa-oproepen doen met je stem

Als je wilt bellen met Alexa, lijkt het proces erg op al het andere dat je met Alexa kunt doen: via je stem. Dit is wat je moet doen.

Alexa-oproepen zijn alleen mogelijk binnen de VS, het VK, Canada en Mexico. Het is ook niet mogelijk om noodnummers of betaalnummers te bellen.

  1. Ga in de buurt van je Alexa-compatibele luidspreker staan.
  2. Zeg Bel of Bel Echo/Mobiel/vaste lijn om de persoon op een specifiek apparaat te bellen.
  3. Wacht tot de oproep verbinding maakt.

Welke soorten oproepen zijn er met Alexa?

Alexa ondersteunt tal van verschillende soorten oproepen en het is handig om de verschillen te kennen. Hier is een blik op hen.

  • Alexa-naar-Alexa bellen. Het is mogelijk om te bellen en gebeld te worden tussen compatibele Echo-apparaten, zodat u iedereen uit uw contactenlijst kunt bereiken die een compatibel Echo-apparaat heeft.
  • Mobiele telefoon of vaste lijn. Het is mogelijk om de meeste mobiele telefoons of vaste lijnen in het VK, de VS, Canada en Mexico te bellen via uw apparaat door de bovenstaande methode te gebruiken.
  • Alexa app bellen. Het is mogelijk om te bellen naar mobiele telefoons en vaste lijnen in de VS, Canada en Mexico door te bellen via de Alexa app.
  • Internationaal bellen. U kunt internationale gesprekken voeren en ontvangen tussen compatibele Echo-apparaten en de Alexa-app, op voorwaarde dat de persoon zich op een locatie bevindt die Alexa Calling ondersteunt, d.w.z. VK, VS, Canada en Mexico.

FAQ

    Kan ik met Alexa praten als ik niet thuis ben?

    Ja, je kunt op afstand met Alexa praten via je smartphone. Om Alexa-commando's vanaf uw smartphone in te stellen, leert u Alexa uw stem te herkennen door een stemprofiel te maken van More > Settings > Uw profiel > Voice > Create Wijs vervolgens uw stemprofiel toe aan uw Echo of een ander apparaat vanuit Home > Apparaten en gebruik het Alexa-pictogram in de Alexa-app om met Alexa te praten wanneer je niet in de buurt van je Echo bent.

    Hoe kan ik iemands Alexa bellen vanaf mijn telefoon?

    Je kunt het Alexa-apparaat van een contact bellen vanaf je telefoon als je je contacten deelt met Alexa of als jij en je contact Alexa drop-ins toestaan. In de Alexa-app op je smartphone, haal je de persoon op het tabblad Communiceren en kies je tussen drop-in, audio of een videogesprek in een Echo Show.

Aanbevolen: