Cameo laat je nu facetimen met je favoriete celeb

Cameo laat je nu facetimen met je favoriete celeb
Cameo laat je nu facetimen met je favoriete celeb
Anonim

Cameo heeft naam gemaakt door gebruikers vooraf opgenomen video's van een reeks beroemdheden en beïnvloeders aan te bieden, maar ze gaan voorbij het hele "vooraf opgenomen" gedeelte.

Dat klopt: het bedrijf heeft een functie voor live bellen geïntroduceerd waarmee fans een videochat van tien minuten kunnen kopen met hun favoriete beroemdheid. De functie, Cameo Live genaamd, is beschikbaar als een-op-een-ervaring of als een gedeelde groepschatervaring met maximaal tien mensen.

Image
Image

Net als traditionele Cameo-boekingen, kun je deze livechats ook cadeau doen aan vrienden en geliefden als je een beetje Hollywood-magie wilt toevoegen aan een verjaardag of jubileum. Het platform laat jou en de celeb in kwestie ook samenwerken om de beste tijd voor de oproep te regelen, waarbij je kunt kiezen uit een aantal planningsopties.

Cameo zegt dat "duizenden beroemdheden" zich hebben aangemeld voor de dienst en dat lijkt waar te zijn. Een snelle lezing van de onlangs gelanceerde splash-pagina vindt opties voor WWE-superster Mick Foley, cannabisliefhebber Tommy Chong, NFL-grootheid Brett Favre en, natuurlijk, Mark McGrath (de man uit Sugar Ray.)

"De nieuwe live-ervaring is perfect voor kleine groepen fans, familieleden en vrienden die langere, meer intieme gesprekken willen delen met de helden van wie ze houden", aldus mede-oprichter en CPO Devon Townsend.

Prijzen variëren van een budgetvriendelijke $ 90 tot $ 1.000 of meer, hoewel veel beroemdheden 25 procent korting bieden voor de zomer.

Deze nieuwe on-demand videochatdienst wordt uitgerold slechts een paar maanden nadat het bedrijf een kwart van zijn personeel had ontslagen.

Aanbevolen: