Kun je FaceTimen op Apple Watch?

Inhoudsopgave:

Kun je FaceTimen op Apple Watch?
Kun je FaceTimen op Apple Watch?
Anonim

U kunt FaceTime Audio gebruiken om te bellen op een Apple Watch via Wi-Fi of een mobiele dataverbinding. U krijgt echter geen video. Dus hoewel je met vrienden kunt chatten, kun je ze niet zien.

Image
Image

Gebruik FaceTime op Apple Watch met Siri

Het gebruik van Siri, de digitale assistent van Apple, is waarschijnlijk de snelste manier om FaceTime op Apple Watch te gebruiken.

  1. Activeer Siri met de Digital Crown, steek je pols op of zeg "Hey Siri".
  2. Zeg "FaceTime [naam contactpersoon]."
  3. Je Apple Watch zal de oproep plaatsen met behulp van FaceTime-protocollen, wat betekent dat je geen mobiel netwerk nodig hebt om met je vrienden te praten.

    Image
    Image

Maak Apple Watch FaceTime-oproepen met de telefoon-app

Je kunt ook de app Telefoon gebruiken om een FaceTime-oproep te starten op je Apple Watch.

  1. Tik op het Telefoon app icoon op je Apple Watch.
  2. Selecteer Contacten.
  3. Kies de persoon met wie je FaceTime wilt bellen.

    Image
    Image
  4. Selecteer het witte Telefoon pictogram > FaceTime Audio.

    Image
    Image

Dat is het! je Apple Watch gebruikt wifi of je netwerk om een FaceTime-oproep te plaatsen.

Gebruik Apple Watch FaceTime via de Walkie Talkie-app

Apple Watch gebruikt ook FaceTime-protocollen om audioberichten te verzenden via de Walkie Talkie-app. Deze app is gelanceerd met WatchOS 5 en werkt in feite net als die old-school walkietalkies waar we allemaal graag mee speelden als kinderen (of als volwassenen gebruikten tijdens het kamperen). Het is ook vrij gemakkelijk te gebruiken.

  1. Start eerst de Walkie Talkie-app vanaf het startscherm van uw Apple Watch.
  2. Tik op een vriend die je hebt toegevoegd aan de Walkie Talkie-app, of selecteer Vrienden toevoegen (Plus) om iemand uit je contacten toe te voegen.

  3. Uw Apple Watch zal dan controleren of er contact kan worden opgenomen en u vervolgens een groot geel Touch & Hold to Talk-pictogram aanbieden.

    Image
    Image
  4. Tik en houd het Aanraken & vasthouden om te praten pictogram vast en spreek uw bericht in. Laat los als je klaar bent.
  5. Je vriend kan dan op zijn eigen pictogram tikken en vasthouden om je zijn bericht te sturen. Dit gebeurt allemaal via FaceTime, dus je hebt alleen een wifi- of mobiele dataverbinding nodig.

Heeft Apple Watch een camera?

Al deze FaceTime-audio werkt redelijk goed op de Apple Watch, maar hoe zit het met video? Vanaf nu heeft de Apple Watch geen ingebouwde camera.

Dat kan in de toekomst veranderen als er een patent komt voor een Apple Watch-camera. Hoewel niet alle patenten het daglicht zien, is het mogelijk dat je op een dag je Apple Watch gebruikt om een selfie te maken - geen iPhone vereist.

Het gebruik van Wi-Fi voor FaceTime kan handig zijn als u zich niet binnen het bereik van een mobiel netwerk bevindt. FaceTime heeft meestal duidelijkere audiosignalen, wat het zelfs handig maakt als je een mobiel netwerk hebt.

Aanbevolen: