Roku's nieuwe tv laat je je favoriete programma's buitenshuis binge

Roku's nieuwe tv laat je je favoriete programma's buitenshuis binge
Roku's nieuwe tv laat je je favoriete programma's buitenshuis binge
Anonim

Roku heeft zijn eerste buiten-tv uitgebracht, gemaakt in samenwerking met Element Electronics; toepasselijk genaamd het Outdoor Element Roku TV.

Het Outdoor-element is gebouwd om alles te weerstaan wat de elementen er tegenaan gooien, dankzij het geharde glas waarvan Roku beweert dat het vier keer sterker is dan typische schermen. Het kan temperaturen van min vier graden tot wel 104 graden Fahrenheit overleven met behoud van een weergave van hoge kwaliteit.

Image
Image

Roku's nieuwe tv heeft een 55-inch 4K-scherm dat volgens het bedrijf "twee en een half keer helderder is dan standaard 4K-televisies". Het heeft een helderheidsniveau van 700 nits en een antireflectiecoating om reflecties te voorkomen en een bepaald niveau van schermkwaliteit in direct zonlicht te behouden.

Volgens Roku kan het getemperde tv-scherm beschermen tegen slecht weer, zoals een willekeurige hagelstorm, of af en toe een bal die erop wordt gegooid. Ter bescherming tegen de omgeving heeft het Outdoor Element een weerstandsklasse van IP55, wat betekent dat het een beperkte stofbescherming heeft en een lagedrukwaterstraal kan overleven. Afgezien van overlevingsfuncties, heeft het Outdoor Element ook HDR10 voor levendige kleuren en een verversingssnelheid van 60 Hz.

Image
Image

The Outdoor Element Roku TV is momenteel te koop voor $ 1299,99. Je kunt de tv kopen via de website van Element of bij een deelnemende Walmart. Op het moment van schrijven is het echter uitverkocht in de online winkel van Element.

Aanbevolen: