Vind je volgende favoriete podcast met Spotify-hitlijsten

Vind je volgende favoriete podcast met Spotify-hitlijsten
Vind je volgende favoriete podcast met Spotify-hitlijsten
Anonim

Spotify's nieuwe hitlijsten zullen het gemakkelijker maken om in die echt grappige podcasts te komen waar je vrienden je nooit over vertellen.

Image
Image

Het enige dat beter is dan naar je favoriete podcast te luisteren, is een nieuwe favoriet ontdekken waar je naar kunt binge-luisteren.

Top-hitlijsten: Spotify lanceert een paar nieuwe podcast-hitlijsten - Top Podcasts en Trending Podcasts - die als doel hebben het voor luisteraars gemakkelijker te maken om nieuwe favorieten te ontdekken en te zien waar hun huidige favorieten rang.

Hoe ze werken: De grafieken worden vandaag gelanceerd in 26 markten, waaronder de VS, het VK, Brazilië, Australië, Duitsland, Mexico en Zweden. -beklimmen van actuele trends voor podcasts, en een lijst maken van de algemeen meest populaire shows in uw regio op basis van recente luisteraars. Top Podcasts-hitlijsten tonen de 200 beste shows en Trending Podcasts-grafieken geven de top 50 weer.

In de bovengenoemde landen wordt de Top Podcast-grafiek ook uitgesplitst per categorie, zodat je de comedyshows gemakkelijk kunt scheiden van de spoilercasts van videogames en echte misdaaddrama's. Volgens The Verge worden beide grafieken dagelijks bijgewerkt.

Bottom line: Mensen produceren zoveel podcasts dat het moeilijk kan zijn om oude favorieten achter te laten en iets nieuws te vinden. Als je al een Spotify-abonnee bent, kunnen deze nieuwe hitlijsten je misschien eindelijk overtuigen om Welcome to Night Vale of My Brother, My Brother and Me te bekijken.

Aanbevolen: