Pac-Man World Re-Pac' kleedt de favoriete klassieker van fans aan voor moderne consoles

Pac-Man World Re-Pac' kleedt de favoriete klassieker van fans aan voor moderne consoles
Pac-Man World Re-Pac' kleedt de favoriete klassieker van fans aan voor moderne consoles
Anonim

Na 23 jaar staat Pac-Man World weer in de schijnwerpers met een geremasterde release die de originele PlayStation-klassieker overneemt, aankleedt met verbeterde visuals en een paar nieuwe functies toevoegt.

Deze remaster, Pac-Man World Re-Pac genaamd, herverpakt (zie je wat ze daar deden?) de game uit 1999 voor moderne platforms. Maar verwacht niets dat sterk lijkt op de arcadeklassieker - terwijl Pac-Man, Pac-Dots en geesten aanwezig zijn, dit is meer in lijn met latere Super Mario-spellen.

Image
Image

Pac-Man moet rennen, springen en op een andere manier op avontuur gaan door meerdere themagebieden en niveaus vol puzzels, items en eindbaasgevechten. Absoluut niet zoals het navigeren door het doolhof van weleer, behalve dat het dat ook is omdat er een 3D Maze-modus beschikbaar is. En als je de campagne van de game voltooit, ontgrendel je ook het arcade-origineel.

"Grafische updates waren een van de belangrijkste thema's van Re-Pac," zei Bandai Namco Producer Yuji Yoshii, in het interview met Xbox Game Studios, "We hebben aanpassingen gemaakt om een moderner Pac-Man-ontwerp te creëren met behoud van de stripstijl die het Pac-Man-universum heeft."

Behalve de visuals heeft Pac-Man World Re-Pac een aantal andere aanpassingen ondergaan die de originele PlayStation-titel verbeteren. De gebruikersinterface is gewijzigd zodat het gemakkelijker te ontleden is, vijandelijke bewegingen zijn herwerkt en de besturing is verbeterd om navigatie gemakkelijker te maken. Bovendien wordt het gezichtsveld van de in-game camera teruggetrokken om het gemakkelijker te maken om je weg te vinden in de verschillende niveaus.

Pac-Man World Re-Pac is nu beschikbaar voor $ 29,99 op de Nintendo Switch, Playstation 4 en 5, Steam, Xbox One en XBox Series X/S.

Aanbevolen: