Toegang tot Samsung Notes op een pc

Inhoudsopgave:

Toegang tot Samsung Notes op een pc
Toegang tot Samsung Notes op een pc
Anonim

Wat te weten

  • Zoek naar Samsung Notes in de Microsoft Store. Selecteer Get om de app te downloaden.
  • Start de app op dezelfde manier als elke andere app om hem te gaan gebruiken.
  • Als u de winkel niet kunt gebruiken, opent u de opdrachtprompt en typt u winget "Samsung Notes"

Samsung Notes is een handige app voor het maken van notities en in dit artikel wordt uitgelegd hoe u deze op verschillende manieren kunt installeren. Deze stappen zouden moeten werken op zowel Windows 10- als Windows 11-systemen, hoewel de interface er iets anders uit zal zien.

Hoe Samsung Notes op pc te krijgen

Voor de meeste mensen is de snelste en gemakkelijkste manier om toegang te krijgen tot Samsung Notes op pc het downloaden van de Microsoft Store.

  1. Gebruik de Windows-zoekbalk, zoek naar Microsoft Store en selecteer het juiste resultaat.

    Image
    Image
  2. Zoek in de Microsoft Store naar Samsung Notes.

    Image
    Image
  3. Selecteer op de Samsung Notes-winkelpagina de knop Get om de applicatie te downloaden en te gebruiken.

    Als je de Get-knop niet ziet en Samsung Notes niet kunt installeren, ben je niet de enige. Dit is een veelvoorkomend probleem waarmee veel gebruikers worden geconfronteerd. Als je de app al eerder hebt geïnstalleerd, kun je deze mogelijk vinden in je Bibliotheek door het pictogram linksonder te selecteren en het daar vervolgens opnieuw te installeren. U kunt ook naar de sectie hieronder kijken voor een andere methode om Samsung Notes op een pc te installeren.

Toegang tot Samsung Notes via de opdrachtprompt

Als je Samsung Notes niet kunt downloaden van de Microsoft Store, kun je Windows het voor je laten downloaden en installeren. Dit is wat je moet doen.

  1. Gebruik de Windows-zoekbalk, zoek naar CMD en selecteer het bijbehorende resultaat.

    Image
    Image
  2. Typ in het opdrachtpromptvenster:

    winget installeer "Samsung Notes"

    Druk vervolgens op de Enter toets.

    Image
    Image

    De bovenstaande opdracht bevat de aanhalingstekens. Zorg ervoor dat je ze ook typt.

  3. Ga akkoord met de algemene voorwaarden voor de toepassing wanneer daarom wordt gevraagd. Wacht vervolgens tot het is geïnstalleerd. Een blauwe voortgangsbalk laat je weten hoe lang het gaat duren, maar met een halve gigabyte is de applicatie niet enorm groot en zou het niet lang moeten duren op een moderne internetverbinding.

    Image
    Image
  4. Wanneer Samsung Notes is geïnstalleerd, laat een kleine pop-upmelding u dit weten. Selecteer het om de app te openen.

    Image
    Image
  5. Zodra Samsung Notes op uw pc is geopend, logt u in op uw account om toegang te krijgen tot eerder opgeslagen notities, of Skip om opnieuw te beginnen.

    Image
    Image

FAQ

    Hoe zet ik mijn Samsung Notes over naar mijn nieuwe telefoon?

    Gebruik Samsung Cloud. Ga op uw oude apparaat naar Instellingen > Cloud en accounts > Apps > Samsung Cloud en zorg ervoor dat Samsung Notes is ingeschakeld. Open Samsung Notes op uw nieuwe apparaat en selecteer Instellingen onder Gegevens importeren uit Samsung-account en kies vervolgens Synchroniseren met Samsung Cloud

    Hoe wijzig ik mijn wachtwoord voor Samsung Notes?

    Wanneer u om een wachtwoord wordt gevraagd, tikt u in plaats daarvan op Wachtwoord opnieuw instellen. Bevestig uw identiteit met uw vingerafdruk of verifieer via e-mail om een nieuw wachtwoord aan te maken.

    Hoe herstel ik mijn verwijderde Samsung Notes?

    Zorg er eerst voor dat er een back-up van uw Samsung Notes is gemaakt in uw Samsung Cloud. Ga dan naar Instellingen > Cloud en accounts > Gegevens herstellen. Kies Documenten en tik op Herstellen.

Aanbevolen: