13 Beste manieren om gratis boeken online en offline te krijgen

Inhoudsopgave:

13 Beste manieren om gratis boeken online en offline te krijgen
13 Beste manieren om gratis boeken online en offline te krijgen
Anonim

Wat is er beter dan een nieuw boek waar je in kunt duiken, maar dan wel een boek dat helemaal gratis is! Hier vind je een lijst van hoe je gratis allerlei soorten boeken kunt krijgen.

Er zijn titels die je mag houden, lenen, in je handen houden, online lezen, als mp3 beluisteren of op je e-reader zetten. Sommige kun je per post krijgen en andere moet je ophalen.

Van sommige van deze tips heb je vast wel eens gehoord, maar hopelijk vind je nieuwe ideeën over hoe je gratis boeken kunt krijgen voor jezelf en iedereen in je gezin.

Bekijk boeken uit uw openbare bibliotheek

Image
Image

Waarschijnlijk is de meest voor de hand liggende manier om gratis boeken te krijgen, ze te bekijken in uw plaatselijke openbare bibliotheek. Het nadeel is dat ze niet van jou zijn om te houden, maar je krijgt de kans om alles wat ze hebben gratis te lezen.

Dus we weten allemaal dat bibliotheken boeken hebben. Maar hier is een tip: bezoek de laatste dag van een boekverkoop. Vaak zullen ze gratis of zeer goedkope boeken uitdelen in plaats van ze weer in de opslag te slepen.

Zoek naar boeken bij jou in de buurt met BookCrossing

Image
Image

BookCrossing is zeker een unieke manier om gratis boeken te krijgen! Deelnemers labelen en geven boeken vrij in het wild zodat anderen ze kunnen opzoeken, vinden, lezen en vervolgens weer vrijgeven zodat iemand anders ze kan lezen.

Selecteer Books & People > Go Hunting om de locatie te vinden van boeken bij jou in de buurt die wachten om opgehaald te worden. Er zijn meer dan een miljoen gebruikers op deze site en in tientallen landen liggen er boeken te wachten om opgehaald te worden.

Ontvang gratis Kindle-boeken

Image
Image

Als je een Kindle hebt, zul je blij zijn te horen dat je honderdduizenden gratis e-boeken kunt krijgen die rechtstreeks naar je Kindle kunnen worden gedownload.

Er zijn digitale boeken over een grote verscheidenheid aan onderwerpen, zowel fictie als non-fictie. Er zijn ook kinderboeken die je gratis op je Kindle kunt krijgen.

Een uniek voordeel van digitale boeken is dat ze gemakkelijk te verhandelen zijn. Je kunt je Kindle-boeken lenen en uitlenen met vrienden en familie.

Je hoeft geen Kindle te hebben om gratis Kindle-boeken te krijgen! Download gewoon de gratis Kindle-leesapp op je telefoon, computer of ander apparaat en geniet van alle gratis e-boeken die er zijn.

Vind een gratis boek voor je hoekje

Image
Image

We kunnen jullie Nook-eigenaren niet buiten laten! Er zijn ook talloze gratis boeken die je kunt downloaden en op je Nook kunt zetten.

Er zijn nogal wat websites die deze boeken aanbieden, en je zou jaren en jaren kunnen besteden om ze allemaal te lezen.

Er is ook een gratis Nook-leesapp, dus er is geen Nook nodig om van deze titels te genieten.

Boeken lenen of ruilen met een vriend

Image
Image

Vrienden en familie kunnen een geweldige bron zijn om gratis boeken te krijgen. Je kunt boeken lenen of ruilen, of misschien heb je gewoon het geluk om een aantal boeken permanent te ontvangen waar ze klaar mee zijn.

Zorg ervoor dat je iets terugdoet met je gelezen boeken, dan heb je meer kans om in de toekomst extra titels te krijgen.

Download een gratis audioboek

Image
Image

Audioboeken zijn geweldig om naar te luisteren in de auto of onderweg, maar ze kunnen erg duur zijn om te kopen.

De onderstaande link leidt je naar gratis audioboeken die je kunt downloaden en beluisteren vanaf je telefoon, computer of mp3-speler, of je kunt ze ook op een cd branden.

Schrijf je kind in voor Dolly Parton's Imagination Library

Image
Image

Kinderen kunnen elke maand gratis boeken naar hen opgestuurd krijgen via Dolly Parton's Imagination Library.

Registratie is gratis en gericht op kinderen vanaf de geboorte tot vijf jaar oud. Het werkt in de VS, het VK, Ierland, Canada en Australië.

Claim gratis boeken via Freecycle

Image
Image

Freecycle is een website die mensen die dingen willen weggeven in contact brengt met mensen die dat spul willen.

Je moet online lid worden van je lokale groep en dan kijken of mensen gratis dingen zoals boeken of iets anders posten. Vervolgens claim je die gratis items en haal je ze zonder verplichtingen op.

Er zijn geen kosten verbonden aan het gebruik van deze website. Je sluit je aan bij meer dan 10 miljoen leden die gratis spullen weggeven en ophalen in duizenden steden.

Lees een gratis boek via Google Play

Image
Image

Met Google Play kun je heel veel gratis boeken lezen op je computer of op je Android-telefoon.

Vind gratis boeken op Craigslist

Image
Image

Craigslist kan een nuttige bron zijn voor zo ongeveer alles, maar het komt misschien niet in je op als je aan gratis dingen denkt.

Vergelijkbaar met Freecycle hierboven vermeld, heeft Craigslist een hele sectie die alleen is gewijd aan gratis items. Misschien heb je geluk als je daar ook boeken tegenkomt.

Als de gratis boeken niet meteen verschijnen, zoek dan naar het gewenste boek of typ book in het zoekvak om elk boek te vinden dat gebruikers verkopen bij jou in de buurt.

Vraag om gratis boeken bij Garage Sales

Image
Image

Bezoek een lokale garageverkoop op het moment dat ze voor de dag sluiten, en je zult verbaasd zijn hoeveel mensen hun spullen, inclusief gratis boeken, gewoon weggeven in plaats van ze terug naar de garage te slepen.

Als je niet zeker weet waar je heen moet, heb je misschien geluk bij het vinden van een verkoop in de buurt bij Garage Sale Finder.

Online lezen op Bibliomania

Image
Image

Bibliomania heeft honderden gratis klassieke literatuur en non-fictieteksten die in hun geheel online kunnen worden gelezen.

Deze gaan over allerlei verschillende onderwerpen en er zijn een aantal geweldige selecties voor mensen van alle leeftijden.

Handel online boeken bij PaperBack Swap

Image
Image

PaperBack Swap is niet helemaal gratis, maar we moesten het in de lijst opnemen omdat de kosten erg laag zijn om een boek te krijgen dat je kunt houden.

Eerst moet je een eigen boek opsturen naar iemand die erom vraagt (je moet verzendkosten betalen), en dan krijg je een tegoed dat kan worden ingewisseld voor een boek van uw keuze die iemand anders naar u zal verzenden.

Er zijn honderdduizenden boeken om uit te kiezen, waaronder niet alleen paperbacks, maar ook boeken met harde kaft, studieboeken en audioboeken. Je kunt de boeken die je ontvangt bewaren of ze als back-up aanbieden zodat andere gebruikers ze kunnen hebben.

BookMooch is een vergelijkbaar alternatief.

Aanbevolen: