8 manieren om elke keer dat u winkelt gratis verzending te krijgen

Inhoudsopgave:

8 manieren om elke keer dat u winkelt gratis verzending te krijgen
8 manieren om elke keer dat u winkelt gratis verzending te krijgen
Anonim

Er zijn zoveel redenen om van online winkelen te houden, maar betalen om iets te laten verzenden is daar waarschijnlijk niet een van. Gelukkig zijn er verschillende manieren om hoge verzendkosten te vermijden.

Sommige van de grootste online winkelsites bieden gratis verzending. Soms hangt het af van de dag of je beta alt voor een lidmaatschap voor gratis verzending, maar andere keren kun je geluk hebben en een kortingsbon vinden die gratis verzending biedt.

Gebruik een couponcode voor gratis verzending

Image
Image

Een goede couponcode kan ervoor zorgen dat je volgende bestelling gratis wordt verzonden. Een couponcode, of promotiecode, is een code die online winkels beschikbaar stellen om u te verleiden om op hun website te winkelen. Als u niet tot hun e-maillijst of tot een bepaalde groep klanten behoort, weet u misschien nooit dat deze codes bestaan.

Als je een couponcode wilt vinden voor de winkel waar je wilt bestellen, ga je naar couponwebsites zoals RetailMeNot en CouponCabin. Typ de winkelnaam in de zoekbalk en blader door de lijst met resultaten om te zien of er een gratis verzendcode is.

Een nog eenvoudigere manier om gratis verzendcodes te vinden terwijl u winkelt, is met een browser-add-on die al het zoeken voor u kan doen. Honing is een voorbeeld.

Als je een couponcode voor gratis verzending vindt, kun je deze tijdens het afrekenproces invoeren om de bestelling te ontvangen zonder verzendkosten te betalen. Afhankelijk van de site waar je de code voor gratis verzending hebt gevonden, kan er een speciale link zijn waarop je kunt klikken om de deal automatisch te accepteren zonder de code te hoeven kopiëren.

Kies een winkel met gratis verzending

Image
Image

FreeShipping.org laat je bladeren door duizenden winkels die gratis verzending hebben. Door te beginnen met winkelen vanaf deze website, garandeert u dat wat u ook koopt, u gratis verzending krijgt.

Maak een minimale bestelling voor gratis verzending

Image
Image

Meer websites dan je zou denken bieden gratis verzending aan zolang je een bepaald bedrag uitgeeft - geen couponcode nodig. Het kan zijn dat je bestelling gratis wordt verzonden zolang je $ 50 uitgeeft.

Dit soort deals wordt normaal gesproken gepromoot op de startpagina van de website of, zoals in deze afbeelding, tijdens het afrekenen.

Sommige van de hierboven genoemde websites tonen dit soort aanbiedingen voor gratis verzending, dus als je niet zeker weet waar je moet zoeken, bezoek die sites dan opnieuw.

Gratis verzenden naar een lokale winkel

Image
Image

Grote winkelketens zoals Best Buy en Walmart laten je een bestelling plaatsen op hun website en ervoor kiezen om deze gratis naar hun dichtstbijzijnde fysieke winkel te laten verzenden. Je zult het daar zelf moeten ophalen, maar de paar minuten die nodig zijn om dat te doen, zorgen ervoor dat je geen verzendkosten hoeft te betalen.

Vraag om gratis verzending

Online winkels willen uw bedrijf en velen zijn bereid er alles voor te doen om het te krijgen. Als je gratis verzending vanuit een winkel wilt, bel dan gewoon en vraag het.

Als je een frequente klant bent of een grote bestelling plaatst, gebruik deze punten dan als hefboom. Het zal je verbazen hoe vaak dit werkt!

Winkel op jaarlijkse dag van gratis verzending

Image
Image

Elk jaar rond de feestdagen nemen honderden winkels deel aan Free Shipping Day. Er is geen minimum bestelbedrag als je bij deze winkels winkelt, dus het maakt niet uit hoe klein je bestelling is.

Op de Free Shipping Day-website kun je zien welke winkels op deze dag gratis verzending hebben.

Dit is niet de enige gratis verzenddag waarvan je kunt profiteren. Als je kunt wachten, wacht dan met het doen van je aankoop tot een speciale dag of een andere gebeurtenis die het bedrijf eert. Het kan een week zijn voor Moederdag, het 10-jarig jubileum van het bedrijf, enz. Let op voor promotionele e-mails en websitebanners die reclame maken voor dagen met gratis verzending.

Bespaar met een gratis verzendplan

Image
Image

Een groeiend aantal websites begint plannen voor gratis verzending aan te bieden. Hoe het werkt, is dat u een bepaald bedrag beta alt om gedurende een bepaalde tijd gratis verzending te krijgen. U kunt veel geld besparen als u een frequente klant bent van een website met een van deze abonnementen.

Het Amazon Prime-programma is een geweldig voorbeeld van een gratis verzendplan: voor $ 119 kun je een heel jaar lang genieten van onbeperkte gratis verzending binnen twee dagen. ShopRunner is een vergelijkbare gratis verzendservice van 2 dagen die samenwerkt met meer dan 100 winkels.

Vergelijkbaar is de RedCard van Target. Er zijn geen jaarlijkse kosten, maar als u deze gebruikt bij het winkelen op hun website, kunt u voor sommige artikelen gratis 2-daagse verzending krijgen, plus kortingen per aankoop.

Zorg ervoor dat u echt bespaart met gratis verzending

Image
Image

Soms verlies je geld door alleen te bestellen bij winkels die gratis verzending hebben. Zorg ervoor dat u de prijs vergelijkt met een website zoals PriceGrabber of Google Shopping voordat u bestelt.

Een winkel met gratis verzending kan bijvoorbeeld $ 50 in rekening brengen voor een spijkerbroek, terwijl een andere winkel, met $ 5 forfaitaire verzendkosten, slechts $ 40 in rekening brengt voor dezelfde spijkerbroek. U bespaart $ 5 in de winkel zonder gratis verzending.

Hetzelfde concept is van toepassing in andere situaties, zoals bij veilingsites. Je zou een aantal geweldige deals kunnen scoren in vergelijking met reguliere sites, zelfs als verzending niet gratis is.

Aanbevolen: