Samsung Galaxy Watch 4: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws

Inhoudsopgave:

Samsung Galaxy Watch 4: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws
Samsung Galaxy Watch 4: prijs, releasedatum, specificaties en nieuws
Anonim

Samsung's Galaxy Watch 4 werd aangekondigd op 11 augustus 2021. Het lijkt sterk op de Watch 3 met zijn ronde ontwerp, en er zijn twee grootte-opties voor zowel de Watch 4 als de Watch 4 Classic.

Hieronder vindt u alles wat u moet weten over de prijs van het horloge, wanneer het voor het eerst werd uitgebracht, de specificaties en meer.

Image
Image

Wanneer werd de Samsung Galaxy Watch 4 uitgebracht?

Samsung onthulde voor het eerst alle details van deze smartwatch op 11 augustus 2021 tijdens Samsung Unpacked. De Galaxy Watch 4 en Watch 4 Classic zijn aangekondigd.

Vanaf 27 augustus 2021 kunt u beide modellen bestellen via de website van Samsung.

Samsung Galaxy Watch 4 Prijs

Er zijn twee horloges, en de prijs varieert afhankelijk van de grootte en connectiviteit die je kiest:

  • Galaxy Watch 4 (40m): $ 249,99 ($ 299,99 voor LTE)
  • Galaxy Watch 4 (44m): $ 279,99 ($ 329,99 voor LTE)
  • Galaxy Watch 4 Classic (42 mm): $ 349,99 ($ 399,99 voor LTE)
  • Galaxy Watch 4 Classic (46 mm): $ 379,99 ($ 429,99 voor LTE)

Samsung Galaxy Watch 4 Functies

Een van de grootste veranderingen is de Wear OS-ondersteuning, dus Google-apps zoals Google Assistant, Google Maps en Google Pay worden ondersteund. Dit is hetzelfde besturingssysteem dat wordt verwacht in de nog uit te brengen Pixel Watch. Alle eerdere Galaxy-horloges hebben Tizen OS gebruikt.

Het horloge is uitgerust met de BioActive-sensor van Samsung. Volgens Samsung gebruikt het een enkele chip om drie sensoren van stroom te voorzien die samen werken om de bloeddruk te controleren, een AFib-onregelmatige hartslag te detecteren, het zuurstofgeh alte in het bloed te meten en de lichaamssamenstelling te berekenen.

Image
Image
Galaxy Watch 4 hartsensor.

Samsung

Het hulpmiddel voor lichaamssamenstelling, dat u rechtstreeks vanaf uw pols kunt controleren, geeft een dieper inzicht in de algemene conditie, met metingen zoals skeletspier, basaal metabolisme, lichaamswater en lichaamsvetpercentage.

Hier zijn enkele andere functies:

  • Wellness-functies om je te helpen gemotiveerd te blijven, zoals groepsuitdagingen die je met vrienden kunt opzetten, en een op de tv aangesloten thuisgymnastiek die statistieken toont terwijl je aan het trainen bent.
  • Uitgebreide slaapregistratie door snurkanalyse van uw telefoon te combineren met bloedzuurstofmonitoring van uw horloge, die samen informatie over het slaappatroon kunnen geven.
Image
Image

Samsung Galaxy Watch 4 specificaties en hardware

Hoewel het horloge het ontwerp van de vorige versie overschaduwt, zijn de grootte en andere hardware anders. Dit is de eerste Galaxy Watch met een 5nm-processor, die volgens Samsung een 20% snellere CPU, 50% meer RAM en een GPU die 10x sneller is dan de vorige generatie biedt. Zoals alle hardware met snellere interne onderdelen, maakt dit het gemakkelijker om te multitasken en alledaagse dingen te doen, zoals door de verschillende schermen scrollen.

Er zijn twee kastmaten voor beide horloges: de Watch 4 is verkrijgbaar in 40 mm en 44 mm, terwijl de Classic in 42 mm of 46 mm wordt geleverd. De eerste is verkrijgbaar in zwart, groen, zilver, roze of goud, afhankelijk van de maat die je kiest, terwijl de Classic wordt aangeboden in zwart of zilver.

De resolutie op het scherm is 450x450 pixels en er is 1,5 GB RAM met 16 GB opslagruimte. Beide horloges hebben Wi-Fi, NFC en Bluetooth, maar ze kunnen met of zonder LTE-connectiviteit worden besteld.

Image
Image
Galaxy Watch 4 Classic.

Samsung

Je kunt slimmer en verbonden nieuws krijgen van Lifewire. Hier zijn enkele vroege geruchten en andere verhalen over deze Galaxy Watch:

Aanbevolen: