Apple Watch Series 7: prijs, releasedatum, nieuws en specificaties

Inhoudsopgave:

Apple Watch Series 7: prijs, releasedatum, nieuws en specificaties
Apple Watch Series 7: prijs, releasedatum, nieuws en specificaties
Anonim

Na het uitbrengen van twee smartwatches in 2020, kwam Apple's solide geschiedenis van een jaarlijkse update opnieuw tot bloei met de aankondiging van de 7e generatie Apple Watch in september 2021. Dus, wat is er nieuw? Dit horloge heeft een robuuster ontwerp, sneller opladen, nieuwe aluminium kastkleuren, watchOS 8 en meer.

Image
Image

Wanneer werd de Apple Watch Series 7 uitgebracht?

Er is een duidelijk schema voor Apple Watch-releases sinds Series 1. Met eerdere releasedatums als onze maatstaf, was het gemakkelijk te voorspellen dat deze in september 2021 zou vallen.

Apple kondigde het horloge aan op 14 september 2021, tijdens hetzelfde evenement dat de iPhone 13 en 2021 iPad mini introduceerde. Pre-orders volgden op 8 oktober en het horloge was officieel verkrijgbaar op 15 oktober 2021.

Je kunt de Apple Watch Series 7 bestellen via Apple.com.

Bekijk hoe Apple de nieuwe smartwatch op YouTube aankondigt:

Bottom Line

Het basismodel voor Apple Watch Series 7 begint bij $ 399 (VS), dezelfde lanceringsprijs als de Series 6, 5 en 4 Apple Watches.

Apple Watch Series 7-functies

De Apple Watch 2021 bevat een ECG-app, Blood Oxygen-sensor en andere gezondheids- en welzijnstools. Maar het introduceerde ook een handvol nieuwe functies:

  • Verbeterd ontwerp: deze smartwatch van het merk Apple heeft meer schermoppervlak (bijna 20 procent meer) vanwege smallere randen, waardoor het het grootste scherm op een Apple Watch is. Het heeft ook meer afgeronde hoeken en een brekingsrand waardoor wijzerplaten en apps op volledig scherm naadloos lijken aan te sluiten op de kromming van de behuizing. Het grotere scherm zorgt voor een nieuw QWERTY-toetsenbord dat kan worden geveegd met QuickPath.
  • Duurzamer: het kristal aan de voorkant van de Series 7 is meer dan twee keer zo dik op het hoogste punt dan de Apple Watch Series 6. Het zal moeilijker zijn om deze te kraken!
  • Sneller opladen: Apple zegt dat dit horloge dankzij een nieuwe oplaadarchitectuur een 33 procent snellere oplaadtijd kan zien, zodat u niet zo lang hoeft te wachten om maak je horloge klaar voor de dag. De batterij gaat 18 uur mee als hij volledig is opgeladen.
  • Helder scherm: het Always-On Retina-display is nu tot 70 procent helderder binnenshuis dan het scherm van de Series 6.

  • IP6X-classificatie: dit is de eerste Apple Watch met een IP6X-certificering voor stofbestendigheid. Je kunt er ook mee zwemmen met een waterdichtheid van 50 meter.
  • Kleuren: Gloednieuwe aluminium behuizingskleuren zijn beschikbaar, waaronder middernacht, starlight, groen en een nieuw blauw en (PRODUCT)Rood.
  • watchOS 8: dit nieuwe besturingssysteem bevat nieuwe soorten trainingen, de Mindfulness-app, toegankelijkheidsfuncties, bijgewerkte valdetectie-algoritmen om vallen tijdens trainingen te ondersteunen, en meer. Andere wijzigingen maken gebruik van het grotere display van het horloge, zoals grotere menutitels en knoppen in uw apps.
  • Apple Fitness+: Apple Fitness+ introduceert geleide meditatie, het Pilates-workouttype, het programma Workouts to Get Ready for Snow Season, groepsworkouts met SharePlay (werk met maximaal 32 mensen tegelijk), en uitbreiding naar 15 nieuwe landen en ondertitels in zes talen.
Image
Image
Apple Watch Series 7 vs 6 vs 3.

Appel

Niet alles wat we in dit horloge wilden zien, kwam echt uit. Misschien bevat de Apple Watch Series 8 enkele van deze verbeteringen:

  • Polsontgrendeling: Hoewel het niet zo alledaags klinkt als het ontgrendelen van vingerafdrukken, is dit misschien waar we naar kijken als dit patent voor lichtveldcamera's in gebruik wordt genomen met de volgende Apple Watch. Net zoals uw vinger of gezicht uw telefoon ontgrendelt, kunt u uw onderarm of pols gebruiken om te bewijzen dat u de eigenaar van het horloge bent.
  • Bloedglucose-tracking: Het rechtstreeks volgen van de bloedsuikerspiegel vanaf een Apple Watch zonder een secundair apparaat zou enorm zijn, of je nu diabeet bent of gewoon geïnteresseerd bent om het te controleren. Het is niet duidelijk of dit Apple-patent specifiek verwijst naar bloedglucose, maar het vermeldt wel een "systeem voor het meten van een concentratie van een stof". Hoe handig het ook zou zijn, het kan zijn dat we enkele jaren moeten wachten voordat we het kunnen zien.
  • Bloeddrukmonitoring: Net als het bijhouden van glucose kan Apple Watch al worden gekoppeld aan andere apparaten om de bloeddruk te volgen. Wat we in de Series 8 konden zien, is de ingebouwde mogelijkheid om de bloeddruk te lezen. Verschillende patenten tonen aan dat Apple geïnteresseerd is in deze technologie.

Apple Watch Series 7-hardware

YouTuber en leaker Jon Prosser lieten in mei 2021 renders maken van echte foto's van het horloge. Zoals je hier kunt zien, bevestigde Apple ze in een persbericht over de nieuwe smartwatch:

Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image
Image

Je kunt slimmer en verbonden nieuws krijgen van Lifewire. Hier zijn enkele vroege geruchten en andere verhalen over deze Apple Watch:

Aanbevolen: