De LG Tone Free T90-oordopjes kunnen concurreren met AirPods

De LG Tone Free T90-oordopjes kunnen concurreren met AirPods
De LG Tone Free T90-oordopjes kunnen concurreren met AirPods
Anonim

Apple's Airpod-lijn van high-end oordopjes is de facto leider in de ruimte geworden, dankzij de toevoeging van geavanceerde audio-verbeteringstechnologieën, maar LG lijkt te komen voor de kroon of, uh, kwab.

Het bedrijf heeft zojuist een nieuwe lijn premium oordopjes aangekondigd, de LG Tone Free T90, boordevol handige functies die wedijveren met Apple, Bose, Sony en de rest. Deze oordopjes zijn uitgerust met Dolby Atmos head-tracking-technologie, waardoor gebruikers het gevoel hebben dat ze zich direct in het midden van alles bevinden waar ze naar luisteren.

Image
Image

Dolby's technologie bereikt dit door het geluid constant opnieuw te kalibreren terwijl het hoofd beweegt, wat resulteert in een "natuurlijkere geluidservaring". Dit lijkt op de dynamische head-tracking die wordt gevonden met de high-end oordopjes van Apple.

Naast de ruimtelijke audio-verbeterde head-tracking, beschikt LG's nieuwste aanbod ook over een ingebouwde equalizer, actieve ruisonderdrukking (ANC), een oplaadetui en tal van hoogwaardige audiotools.

Daartoe beschikken de LG Tone Free T90-oordopjes over meer dan gemiddelde drivers voor diepe basgeluiden en Snapdragon's Sound Technology Suite voor 24-bit/96kHz audio met hoge resolutie. Het zijn de eerste draadloze hoofdtelefoons die deze specifieke versie van de Qualcomm-suite bevatten.

Image
Image

Hierdoor kunnen ze ook een extreem lage latentie bieden, en LG suggereert dat deze oordopjes goed geschikt zijn voor gamen.

LG zegt dat deze oordopjes vanaf eind augustus op grote wereldwijde markten zullen verschijnen, hoewel ze stil blijven over de prijs. Ter vergelijking: de Airpods Pro-oordopjes van Apple kosten ongeveer $ 180.

Aanbevolen: