Hoe maak je papier in Minecraft

Inhoudsopgave:

Hoe maak je papier in Minecraft
Hoe maak je papier in Minecraft
Anonim

Weten hoe je papier kunt maken in Minecraft is essentieel voor het maken van kaarten, boeken en andere handige items. Gelukkig heb je alleen een knutseltafel en wat suikerriet nodig.

De informatie in dit artikel is van toepassing op Minecraft op alle platforms.

Hoe maak je papier in Minecraft

Hoe krijg ik papier in Minecraft

Hier zijn de stappen voor het maken van papier in Minecraft:

  1. Maak een Knutseltafel. Gebruik 4 houten planken van elk type (eikenhouten planken, junglehouten planken, enz.).

    Image
    Image
  2. Verzamel 3 Suikerriet. Suikerriet groeit in de meeste biomen in stengels in de buurt van water.

    Image
    Image
  3. Plaats je Knutseltafel op de grond en communiceer ermee om het 3X3 knutselrooster te openen.

    Image
    Image
  4. Plaats 3 Sugar Cane in de middelste rij om 3 Paper te maken. Vergeet niet het papier naar je inventaris te slepen.

    Image
    Image

Papier is ook te vinden in schatkisten in scheepswrakken en vijandelijke bolwerken.

Gebruik voor papier in Minecraft

Papier kan worden gecombineerd met andere materialen om verschillende items te maken. Hier is alles wat je met papier kunt doen:

  • Maak een kaart. Plaats een Compass in het midden van de Crafting Table en 8 Papers in de overige vakken om een lege locatiekaart te maken. Gebruik de kaart om een schets van je omgeving te maken. Je kunt ook papier gebruiken om banners te maken en een cartografietabel om je kaart aan te passen.
  • Maak vuurwerk. Combineer Paper met Gunpowder om vuurwerkraketten te maken. Voeg vuurwerksterren toe om oogverblindende displays te creëren, of gebruik ze om jezelf voort te stuwen terwijl je vliegt met de Elytra.
  • Trade Paper voor Emeralds. Dorpsbewoners van de bibliothecaris zullen je papier inwisselen voor smaragden, die op hun beurt kunnen worden ingeruild voor zeldzame items.
  • Craft betoverde boeken. Om een boek te maken, open je een knutseltafel en plaats 2 Papers in de eerste en tweede vakken van de bovenste rij, plaats 1 Paper in het midden van de tweede rij, en plaats 1 Leather in het midden van de onderste rij. Als je een boek betoverd met een betoveringstafel, kan de betovering worden overgedragen naar andere items.

Image
Image

FAQ

    Wat is Paper Minecraft?

    Paper Minecraft is een door fans gemaakt spel voor webbrowsers. Het is een tweedimensionale side-scroll-versie van de originele Minecraft.

    Kun je papier maken in Minecraft zonder suikerriet?

    Nee. Als je veel papier nodig hebt, begin dan een tuin door suikerriet te planten op aarde of zand naast water in een goed verlichte omgeving. Wanneer je je suikerriet oogst, laat dan het onderste blok staan zodat het terug blijft groeien.

    Kun je op papier schrijven in Minecraft?

    Ja. Maak een Boek en Quill met een boek, een veer en een inktzak. Rust het uit en gebruik het om aantekeningen te maken in Minecraft.

Aanbevolen: