Sony's EVO 2022 Livestream kan nieuwe vechtgames onthullen

Sony's EVO 2022 Livestream kan nieuwe vechtgames onthullen
Sony's EVO 2022 Livestream kan nieuwe vechtgames onthullen
Anonim

The Evolution Championship Series (EVO) is voor het eerst sinds 2019 terug in persoon en brengt 's werelds beste liefhebbers van vechtgames samen om het uit te vechten voor suprematie in een verscheidenheid aan geliefde titels.

Als je Las Vegas niet kunt halen om deelnemers aan te moedigen of verwonderd te staren naar de eindeloze stoet van Street Fighter-cosplayers, dan heeft Sony het voor je. Ze hebben zojuist een meerdaagse livestream van het evenement aangekondigd, met tal van voordelen voor kijkers.

Image
Image

PlayStation-toernooien: Evo Lounge is een liveshow die alle hoeken en gaten van de beroemde competitie bestrijkt, van Street Fighter V- en Tekken 7-trofeebekers tot interviews met spelers en game-ontwikkelaars.

Wat dat betreft belooft Sony veel "onthullingen" en "sneak peeks van wat komen gaat" van prominente ontwikkelaars van vechtgames, zoals Capcom, SNK, Bandai Namco, Arc System Works en meer. Met andere woorden, als je van vechtspellen houdt, moet je je afstemmen op mogelijke bomaankondigingen.

In het verleden hebben ontwikkelaars EVO gebruikt om nieuwe personages, nieuwe levels en zelfs gloednieuwe vervolgen op populaire games te onthullen.

Voorbij de onthullingen, verwacht veel verslaggeving over de brackets, interviews met de beste en slimste van de community en professionele livecommentaar van wedstrijden.

Sony's verslaggeving loopt op 5 en 6 augustus op de PlayStation YouTube-pagina en het Twitch-kanaal van het bedrijf. EVO reikt echter verder dan het bereik van elke consolefabrikant, dus kijk op de officiële Evo YouTube-pagina en Twitch-kanaal voor nog meer live verslaggeving. Of, je weet wel, koop een last-minute vliegticket en ga naar Vegas.

Aanbevolen: