Derde generatie AirPods onthullen geruchten later dit jaar

Derde generatie AirPods onthullen geruchten later dit jaar
Derde generatie AirPods onthullen geruchten later dit jaar
Anonim

Het lijkt erop dat we later dit jaar, samen met de onthulling van de iPhone 13 van Apple, de volgende generatie AirPods kunnen bekijken, samen met een 5G-compatibele iPhone SE.

Anonieme bronnen hebben Nikkei verteld dat Apple van plan is om in augustus te beginnen met de productie van een nieuwe set AirPods, wat suggereert dat ze in de tweede helft van 2021 kunnen worden uitgebracht. Details over de volgende Apple AirPods zijn nog schaars - meestal speculatie of geruchten, maar als Nikkei's bronnen correct zijn, hoeven we niet veel langer onze toevlucht te nemen tot weloverwogen gissingen.

Image
Image

Naast het gerommel van de nieuwe AirPods-productie, zeggen Nikkei's bronnen ook dat Apple van plan is 4G in 2022 helemaal te laten vallen, in plaats daarvan alle nieuwe iPhones 5G-compatibel te maken.

Deze 5G-mogelijkheid zou worden uitgebreid naar een nieuwe versie van het populaire iPhone SE-model, dat de afgelopen jaren geen update heeft gehad. De verwachting is dat de nieuwe iPhone SE een 4,7-inch LCD-scherm zal gebruiken (sorry, geen OLED) en fysiek lijkt op de iPhone 8.

Er wordt ook gezegd dat Apple in augustus de productie van zijn iPhones (zowel huidige als nieuwe) zal opvoeren. Dit zou het op gang brengen om zowel de nieuwe AirPods als de nieuwe iPhone SE mogelijk begin 2022 uit te brengen.

Image
Image

Het is vermeldenswaard dat dit allemaal geprojecteerde doelen zijn en dat het door een aantal factoren mogelijk is dat dingen langer duren dan verwacht.

Er wordt aangenomen dat de nieuwe iPhone SE de trend van het model zal voortzetten met een prijskaartje dat een paar honderd dollar lager is dan zijn tijdgenoten. Echter, zonder officieel bericht van Apple over deze kwestie, kunnen we nog niet zeker zijn van specifieke cijfers.

Aanbevolen: