Hoe te zien wie je bericht op Facebook heeft gedeeld

Inhoudsopgave:

Hoe te zien wie je bericht op Facebook heeft gedeeld
Hoe te zien wie je bericht op Facebook heeft gedeeld
Anonim

Wat te weten

  • Eenvoudigste manier: controleer je meldingen. Selecteer de Alarmbell in de rechterbovenhoek van Facebook om alle meldingen te bekijken.
  • Tweede gemakkelijkste manier: controleer het originele bericht. Zoek naar tekst met iets als " share", waarbijhet aantal gemaakte shares is.
  • Voer voor oudere berichten in het Zoekvak de zin in die bij het bericht hoort en druk vervolgens op Enter. Selecteer aan de linkerkant Posts From You > Share.

Dit artikel legt twee eenvoudige manieren uit om te zien hoeveel gedeelde berichten je Facebook-bericht heeft en hoe je het kunt bekijken op oudere berichten. Instructies zijn van toepassing op elke webbrowser die Facebook bekijkt.

Controleer uw meldingen

Als je onlangs iets hebt gepost, is de gemakkelijkste manier om te controleren of het is gedeeld, je meldingen te controleren.

Tik op de alarmbel in de rechterbovenhoek van Facebook en kijk welke nieuwe meldingen er zijn. Als een bericht is gedeeld, zie je de naam van de persoon en hoeveel uur geleden deze het heeft gedeeld. U kunt ook een e-mail ontvangen om u hierover te informeren, afhankelijk van of u e-mailupdates hebt ingesteld.

Controleer de originele post

Het is mogelijk om direct vanaf je tijdlijn te controleren of iemand je inhoud heeft gedeeld.

  1. Selecteer je naam op de Facebook-hoofdpagina.
  2. Scroll naar beneden om je berichten te bekijken.
  3. Als je tekst direct onder een bericht ziet met zoiets als '1 aandeel' (of meer als je populair bent), betekent dit dat het is gedeeld.

    Image
    Image
  4. Selecteer de tekst om meer informatie te krijgen over wie deze heeft gedeeld.

    De informatie kan de naam bevatten van de vriend die het heeft gedeeld, alle extra's die ze eraan hebben toegevoegd, zoals commentaar, en eventuele opmerkingen die ze van hun vrienden hebben ontvangen. Sommige berichten worden echter mogelijk niet weergegeven vanwege de privacyinstellingen van de persoon.

Hoe oudere berichten te vinden

Hoe vind je wie een bericht van lang geleden heeft gedeeld? Dat is wat lastiger, maar nog steeds vrij eenvoudig om te doen.

Selecteer het zoekvak bovenaan Facebook en typ een zin die bij het bericht hoort en druk vervolgens op Enter Aan de linkerkant -zijde van de resultaten, selecteer Posts From You om je eerdere bericht te zien, en selecteer vervolgens Share om te zien wie het nog meer heeft gedeeld.

  1. Selecteer het zoekvak bovenaan Facebook en typ een zin die bij het bericht hoort en druk vervolgens op Enter.

    Image
    Image
  2. Aan de linkerkant van de resultaten, selecteer Berichten van jou om je eerdere bericht te zien.
  3. Selecteer Share om te zien wie het nog meer heeft gedeeld.

    Wil je zien wat je vrienden nog meer over het onderwerp zeggen? Selecteer Je vrienden om gerelateerde berichten te zien.

Hoe te zien wie andere berichten heeft gedeeld

Soms wil je misschien zien wie een openbaar bericht heeft gedeeld dat niet van jou is. Het is net zo eenvoudig om te doen.

Ga naar het betreffende bericht, bijvoorbeeld op een Facebook-pagina of het account van een vriend, en selecteer vervolgens Delen. Je ziet een lijst met de mensen die het bericht hebben gedeeld.

Image
Image

Afhankelijk van de privacy-instellingen van de persoon, zie je misschien niet iedereen die het bericht heeft gedeeld.

FAQ

    Als iemand me heeft geblokkeerd, zien ze dan mijn bericht als hun vriend het heeft gedeeld?

    Als je eenmaal door iemand bent geblokkeerd, is niets dat je plaatst of deelt voor diegene zichtbaar, ongeacht wie het nog meer mag delen. De enige manier waarop ze een van je berichten zouden zien, is als een wederzijdse vriend zijn eigen screenshot van het origineel plaatst.

    Hoe verwijder ik gedeelde berichten van mijn Facebook-pagina?

    Je kunt een specifiek bericht van jou dat door iemand anders is gedeeld niet verwijderen, maar je kunt het oorspronkelijke bericht wel verwijderen. Selecteer in de rechterbovenhoek van het bericht de drie stippen > Verplaatsen naar prullenbak > Verplaatsen. Alle reposts of shares worden leeg.

Aanbevolen: