Hoe de Motorola Droid 2 achterkant te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe de Motorola Droid 2 achterkant te verwijderen
Hoe de Motorola Droid 2 achterkant te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Klap de Motorola Droid 2 om en schuif de achterkant naar beneden. Het zou met voldoende druk moeten bewegen.
  • Als het deksel eraf is, kunt u de batterij en geheugenkaart verwijderen.

Dit artikel legt uit hoe je de achterkant van de Motorola Droid 2 verwijdert, zodat je toegang hebt tot de geheugenkaart en batterij.

De Motorola Droid 2 Back Cover verwijderen of eruit halen

Draai de Motorola Droid 2 om en schuif de achtercover naar beneden. Als je de hoes niet met één hand kunt verschuiven, gebruik dan beide handen voor een betere grip en meer hefboomwerking. Met voldoende druk zou de achterkant van de Droid 2 naar beneden moeten schuiven.

Image
Image

Motorola Droid 2 met verwijderde achterkant

Met de achterklep verwijderd, kun je de batterij en de MicroSD-kaart zien, die in de linkerbovenhoek is weggestopt. Hier krijg je toegang tot de simkaart op de Droid 2 Global-versie.

Image
Image

De Motorola Droid 2-batterij verwijderen of vervangen

Om de Droid 2-batterij te verwijderen, steekt u de punt van uw vingernagel in de sleuf aan de onderkant en trekt u deze eruit. Het zou vrij moeten komen zonder veel kracht.

Image
Image

De Motorola Droid 2 Micro SD-geheugenkaart verwijderen of vervangen

Het verwijderen van de geheugenkaart is niet zo eenvoudig als het verwijderen van de batterij, maar het is nog steeds vrij eenvoudig. De sleutel hier is het gebruik van hefboomwerking. Schuif de MicroSD-geheugenkaart naar buiten door aan de groef aan de rand te trekken of door hem samen te knijpen en eruit te trekken. Om de geheugenkaart terug te plaatsen, schuift u deze naar binnen en drukt u op.

Image
Image

De Motorola Droid 2 Back Cover terugplaatsen of vervangen

Om de achterkant van een Droid 2 te vervangen, leg je de hoes soepel in, lijn je de bevestigingsmiddelen uit en schuif je de hoes op zijn plaats. De metalen bevestigingen aan de onderkant van de achterklep moeten uitgelijnd zijn met hun respectievelijke sleuven. Forceer het niet; iets kan per ongeluk breken. Als het deksel op zijn plaats moet worden geforceerd, is er iets niet goed uitgelijnd en moet het deksel zo worden verplaatst dat het gemakkelijk op zijn plaats schuift.

Image
Image

Hoe de Motorola Droid 2-cover op zijn plaats te vergrendelen of vast te klikken

Met de Motorola Droid 2 Backcover op zijn plaats uitgelijnd, duwt u deze totdat deze vastklikt. Veel grip is niet nodig. Gebruik je spijkers om de groef bij de metalen rand naar beneden te duwen om het deksel op zijn plaats te klikken.

Image
Image

Je Droid 2 is weer bij elkaar en klaar voor gebruik.

Aanbevolen: