Spotify Blend ondersteunt nu grotere groepen, plus artiesten

Spotify Blend ondersteunt nu grotere groepen, plus artiesten
Spotify Blend ondersteunt nu grotere groepen, plus artiesten
Anonim

Spotify heeft zijn Blend-functie geüpdatet met een grotere groepscap, evenals de optie om te mengen met een aantal muzikale artiesten.

Met de Blend-update van vandaag kun je je persoonlijke Spotify-afspeellijsten delen met je hele groepschat - tot 10 gebruikers. Je kunt deze vrienden en familieleden handmatig uitnodigen om met je mee te doen in de app, waarna Spotify een afspeellijst voor jullie allemaal maakt om naar te luisteren met een mix van ieders muziekvoorkeuren. Spotify zal ook een speciale deelkaart maken die iedereen in de groep kan gebruiken om de gemaakte afspeellijst in de toekomst op te slaan en te delen.

Image
Image

Beyond vrienden en familie, Spotify zegt dat 20 muzikale artiesten (van BTS tot Megan Thee Stallion) beschikbaar zijn om te mixen met je afspeellijsten. Het is echter onduidelijk of er in de toekomst meer artiesten zullen worden toegevoegd. Volgens Spotify is het een waardevolle functie als je ooit nieuwsgierig bent geweest naar de invloeden van een artiest of gewoon wilt zien hoe je muzieksmaak in elkaar steekt.

Net als bij het mixen van groepen, krijg je, zodra de hybride afspeellijst is gemaakt, een deelkaart die ieders muzieksmaak opsplitst en je beide voorkeuren vergelijkt. De kaart kan ook worden gedeeld via sociale mediaplatforms zoals Facebook, Instagram en Twitter.

De nieuwe Blend-update is nu live en zou beschikbaar moeten zijn voor zowel gratis als premium Spotify-leden.

Aanbevolen: