Ontvang je livemuziek met Apple Music-sessies

Ontvang je livemuziek met Apple Music-sessies
Ontvang je livemuziek met Apple Music-sessies
Anonim

Apple Music breidt zijn repertoire uit met een nieuwe serie genaamd Apple Music Sessions, die een steeds groter wordende verzameling live-opnames biedt die allemaal werken met ruimtelijke audio.

Het plan voor Apple Music Sessions is om leden exclusieve EP's te bieden van hun favoriete artiesten en nieuwkomers, samen met iets extra's. Elk van de nieuw opgenomen live-tracks profiteert ook van het gesimuleerde surround-geluidseffect dat wordt gecreëerd door ruimtelijke audio en wordt vergezeld door een video van de uitvoeringen.

Image
Image

Verwacht echter geen volledige albums van de nieuwe serie. De twee voorbeeld-EP's waarmee Apple Music Sessions van start gaat - van Carrie Underwood en Tenille Townes - bestaan elk uit drie nummers. In beide gevallen bestaat de lijst uit twee opnieuw opgenomen nummers van de artiest en één cover van een nummer van een andere artiest. Het is onduidelijk of drie nummers een vast aantal is voor alle EP's die verder gaan of dat twee nieuwe versies van het nummer van de artiest plus één hoes een permanente opstelling zullen zijn.

Image
Image

Aangezien Apple Music Sessions deel uitmaakt van Apple Music, moet je je aanmelden voor de service of al een lidmaatschap hebben om de exclusieve EP's (en hun live-optredensvideo's) te bekijken. Als je nog niet bent geabonneerd, biedt Apple een gratis proefperiode van één maand, bruikbaar op al je Apple-apparaten, voordat de prijs van $ 9,99 per maand van kracht wordt.

Je kunt vandaag de exclusieve EP's van Apple Music Sessions van Carrie Underwood en Tenille Townes bekijken, met onderweg meer countryartiesten zoals Ingrid Andress en Ronnie Dunn. Apple is ook van plan om de serie op een niet nader bepaald punt in de toekomst uit te breiden met meer artiesten en genres.

Aanbevolen: