Ontvang je e-mails op alle apparaten met Gmail

Inhoudsopgave:

Ontvang je e-mails op alle apparaten met Gmail
Ontvang je e-mails op alle apparaten met Gmail
Anonim

Het verbinden van je Gmail-account met meerdere e-mailclients via een POP- of IMAP-server kan conflicten veroorzaken die resulteren in ontbrekende berichten. Als u de recente modus van Gmail inschakelt, zorgt u ervoor dat al uw Gmail-berichten in al uw favoriete e-mailclients terechtkomen.

De instructies in dit artikel zijn algemeen van toepassing op alle e-mailclients die verbinding kunnen maken met Gmail.

Wat is de recente Gmail-modus?

Microsoft Outlook en iPhone Mail downloaden elke 15 minuten berichten van uw Gmail-account. Als je beide programma's hebt verbonden met Gmail, strijden de twee om nieuwe e-mail. Degene die het eerst controleert nadat een nieuwe e-mail is binnengekomen, ha alt deze op en verbergt deze voor alle programma's en apparaten die hetzelfde Gmail-account later controleren.

Recente modus biedt een oplossing voor dit ongemak. Als de recente modus is ingeschakeld in je e-mailprogramma of mobiele apparaat, verzendt Gmail de e-mail van de afgelopen 30 dagen, zelfs als deze al ergens anders is gedownload.

Haal al je Gmail in alle programma's en apparaten

De recente modus van Gmail gebruiken om alle e-mail op te halen, zelfs als je deze al ergens anders hebt gedownload:

De onderstaande schermafbeeldingen zijn van Microsoft Outlook voor Microsoft 365, maar de stappen zijn van toepassing op alle e-mailprogramma's die verbinding kunnen maken met Gmail via POP of IMAP.

  1. Start uw favoriete e-mailprogramma of mobiele applicatie en open de accountinstellingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer uw Gmail-account op de Email tab.

    Image
    Image
  3. Laat uw e-mailadres voorafgaan door recent: in het veld Accountnaam. Als uw gebruikersnaam bijvoorbeeld [email protected] was, maak deze dan recent:[email protected].

    Image
    Image
  4. Selecteer Klaar.

    Image
    Image
  5. Herhaal deze stappen voor al je e-mailprogramma's op al je apparaten om ervoor te zorgen dat je al je Gmail-berichten ontvangt.

Gmail recente modusbeperkingen

Recente modus werkt met Gmail-accounts waarvan berichten zijn gedownload (en dus verwijderd van de Google-servers) via POP; het IMAP-protocol houdt de berichten echter op de server. Als u meerdere apparaten gebruikt, is het wellicht beter om IMAP te gebruiken in plaats van POP om het probleem van het routeren van berichten naar verschillende apparaten te voorkomen.

Aanbevolen: