Ontvang winkeltegoed en meer met het nieuwe beloningsprogramma van PlayStation

Ontvang winkeltegoed en meer met het nieuwe beloningsprogramma van PlayStation
Ontvang winkeltegoed en meer met het nieuwe beloningsprogramma van PlayStation
Anonim

Sony werkt aan een nieuw beloningsprogramma waarmee je PlayStation Store-tegoed en mogelijk andere merchandise verdient via de games die je speelt.

Het aanstaande loyaliteitsprogramma, PlayStation Stars genaamd, geeft leden verschillende "uitdagingen" die ze moeten voltooien met betrekking tot verschillende games die ze mogelijk spelen. Deze taken kunnen zo simpel zijn als het spelen van een spel op een bepaald moment in de maand of iets complexers, zoals het winnen van een specifiek toernooi. Het is onduidelijk of het beloningsbedrag zal variëren op basis van de uitdaging, maar vermoedelijk zou als je de eerste in een tijdzone bent die een game platina heeft, meer punten verdiend worden dan het verdienen van een enkele trofee.

Image
Image

Zodra je genoeg punten hebt verzameld, kun je ze inwisselen voor verschillende digitale (en mogelijk fysieke) items, zoals Nintendo's My Nintendo-programma. Sony zegt dat zijn puntencatalogus een aantal mogelijke beloningen "kan bevatten", zoals PSN-portemonnee-tegoeden om te gebruiken voor digitale aankopen of specifieke items uit de PlayStation Store. Maar, net als bij puntwaarden voor taken, is het aantal punten dat je nodig hebt om deze goodies te kopen nog niet bekend.

Image
Image

Naast punten kunnen PlayStation Stars-leden ook digitale verzamelobjecten verdienen. Sony bood geen specifieke voorbeelden, maar zei dat verzamelobjecten "beeldjes van geliefde en iconische personages uit games en andere vormen van entertainment" kunnen bevatten. Hoe deze verzamelobjecten kunnen worden bewaard en bekeken, blijft voorlopig een mysterie, maar Sony zegt dat er veel te verdienen zal zijn en dat sommige veel zeldzamer zullen zijn dan andere.

PlayStation Stars wordt later dit jaar gefaseerd gelanceerd in verschillende (niet-gespecificeerde) regio's, zonder kosten om lid te worden en zonder PlayStation Plus-lidmaatschapsvereiste. Hoewel je met een PS+-abonnement extra punten kunt verdienen via PlayStation Store-aankopen.

Aanbevolen: