Koop een Mac voor school, ontvang een cadeaubon

Koop een Mac voor school, ontvang een cadeaubon
Koop een Mac voor school, ontvang een cadeaubon
Anonim

De Back to School-uitverkoop op Macs en iPads is opnieuw begonnen, met een cadeaubon als in aanmerking komende aankoopbonus van dit jaar.

De studentenpromotie van 2022 is begonnen, waarbij Apple extra kortingen biedt op verschillende Mac- en iPad-modellen, samen met een bonuscadeaubon die eigenlijk meer een korting is. De studentenkorting van Apple is nu ook veel exclusiever dan het ooit was, maar zolang je kunt bewijzen dat je in aanmerking komt, kun je er nog steeds van profiteren.

Image
Image

De promotie werkt als volgt: als je een in aanmerking komende iMac of MacBook koopt, krijg je een cadeaubon van $ 100 tot $ 150, afhankelijk van de uiteindelijke kosten van je aankoop. Evenzo levert het kopen van een iPad Air of Pro een cadeaubon op met een saldo van $ 50 of meer, afhankelijk van de uiteindelijke kosten. U kunt ook 20 procent besparen op een AppleCare+-abonnement (twee jaar voor iPad of drie jaar voor Mac) als u de uitgebreide bescherming wilt.

Image
Image

Volgens de kleine lettertjes is de cadeaubon echter niet bepaald een gratis geschenk. Het werkt meer als een onmiddellijke korting in Apple Store-specifieke valuta die, laten we eerlijk zijn, waarschijnlijk zal worden gebruikt voor een aantal extra accessoires. Misschien een paar AirPods, een iPad-folio of een Apple Pencil.

Apple's Back to School-actie voor studentenkorting vindt nu plaats en is beschikbaar voor onderwijsaankopen op de MacBook Air, MacBook Pro, iMac, iPad Air en iPad Pro. De deals zijn beschikbaar (zodra het bewijs is geleverd) voor huidige nieuw geaccepteerde studenten, hun ouders en onderwijsfaculteit/personeel op alle niveaus.

Aanbevolen: