De top 7 streamingdiensten met lokale kanalen

Inhoudsopgave:

De top 7 streamingdiensten met lokale kanalen
De top 7 streamingdiensten met lokale kanalen
Anonim

Wat te weten

  • Opties: Sling TV ($15-$25), Hulu Live TV (vanaf $45), YouTUbe Live TV (vanaf $50).
  • Meer opties: DirecTV Stream ($55-$124), The CW (gratis), Paramount+ ($6-$10), Peacock (gratis-$9.99)
  • Of: Koop en sluit een HD-antenne aan. Onderzoek welke kanalen kunnen worden opgepikt voordat je koopt.

Dit artikel beschrijft de zeven beste streamingdiensten voor lokale televisiezenders.

Sling TV

Prijs: Vanaf $15 - $25

De mensen van Sling TV bieden sinds 2015 een alternatief voor standaard kabeldiensten. Klanten kunnen de app van het bedrijf downloaden op veel verschillende apparaten om toegang te krijgen tot hun favoriete inhoud. Er zijn verschillende pakketten beschikbaar.

Sling biedt een aantal verschillende aanbiedingen voor potentiële kopers, zodat gebruikers altijd kunnen vinden wat het beste bij hun levensstijl en kijkgewoonten past. Naast toegang tot standaard kabelprogramma's, biedt Sling TV een aantal verschillende add-ons voor sport, kinderen, nieuws, internationale berichtgeving en meer.

Image
Image

Het beste aspect van Sling TV is de enorme beschikbaarheid voor verschillende hardware en platforms, waaronder AppleTV, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, Android TV, Oculus, iOS, Chromecast en Android. Sling biedt ook routinematig gratis en scherp geprijsde streaming mediaboxen aan wanneer u zich aanmeldt voor hun diensten.

Hulu Live TV

Prijs: Vanaf $45

Als je al geabonneerd bent op Hulu's videoservice en ervan geniet, is de volgende meest logische stap om lokale zenders te krijgen, het opscheppen van Live TV. Hulu staat erom bekend dat je je favoriete tv-programma's on-demand kunt bekijken en openen, en biedt nu een Live TV-optie voor degenen die de optie niet achter willen laten. Beschikbaar als een add-on voor Hulu's streamingbibliotheek, live-tv is toegankelijk met een klik op de knop nadat u zich hebt aangemeld.

Image
Image

Hulu biedt een verscheidenheid aan kanaalopties op basis van uw fysieke locatie, met add-ons zoals een verbeterde Cloud DVR, premium entertainmentkanalen en internationale televisie. Hulu is beschikbaar op de meeste streamingboxen en gameplatforms, waaronder Apple TV, Roku, Amazon Fire TV, Xbox One, Nintendo Switch, Chromecast, iOS en Android.

YouTube Live TV

Prijs: Vanaf $50

Een website die bekend staat om zijn door gebruikers gegenereerde inhoud, biedt ook de mogelijkheid voor live televisiestreaming. Als je het grootste deel van je vrije tijd op YouTube doorbrengt en je abonneert op je favoriete videomakers, is het misschien logisch dat live televisie slechts een klik verwijderd is. Met meerdere accounts voor één huishouden en een onbeperkte Cloud DVR, biedt YouTube TV een verscheidenheid aan verschillende kanalen op basis van je fysieke locatie. Extra add-ons voor sport- en premium entertainmentnetwerken zijn ook beschikbaar.

Image
Image

Net als bij andere diensten is YouTube TV breed toegankelijk; het is beschikbaar op platforms en apparaten, waaronder Android TV, Chromecast, Roku, Apple TV, Xbox One, Android en iOS. Een bonus van YouTube Live TV is dat het abonnement je ook toegang geeft tot YouTube Originals - het exclusieve programma-aanbod van het bedrijf.

DirecTV Stream

Prijs: Vanaf $55 - $124

DirecTV Stream staat vooral bekend om hun aanbod van kabeltelevisie en stelt klanten in staat af te zien van de kabelbox en via een streaming mediabox verbinding te maken met hun live televisieaanbod via internet. Als de beste optie voor een standaard kabelaanbod, biedt DirecTV Stream de meest indrukwekkende mogelijkheden met pakketten met meer dan 125 kanalen. Als u zich zorgen maakt over het doorknippen van het kabelsnoer en het overschakelen naar een nieuw online aanbod, is DirecTV Stream misschien voldoende om u de voldoening te geven van een paar besparingen met een meer typische tv-ervaring.

Image
Image

De compatibele apparaten voor DirecTV Stream zijn onder meer Amazon Fire TV, Apple TV, Chromecast, Roku, Android en iOS-apparaten. DirectV Stream is een uitstekende optie, maar houd het pakket waarop u zich abonneert in de gaten, aangezien u misschien meer beta alt dan wat u had voor standaardkabel.

The CW

Prijs: Gratis

The CW is een netwerk met een reeks populaire shows met originele inhoud. Het is moeilijk voor stripfans om de lijst met materiaal van het netwerk, waaronder The Flash, Supergirl en Arrow, te negeren. De CW heeft een andere benadering gekozen voor snoersnijders en biedt hun inhoud gratis aan - geen verplichtingen, geen abonnementen vereist.

Download de CW-app rechtstreeks naar uw Roku-, Apple TV-, Amazon Fire TV-, Xbox One- of Android TV-apparaat en geniet van uw favoriete programma's.

Image
Image

Het is vermeldenswaard dat The CW alleen de laatste paar beschikbare afleveringen van hun shows aanbiedt om te streamen, dus als je vanaf het begin naar een show wilt kijken, moet je misschien een andere bron zoeken om eerst ingehaald te worden. Ja, dat is raar, dat weten we.

Paramount+

Prijs: $6 - $10

Voorheen CBS All Access, geeft Paramount+ je on-demand toegang tot CBS-klassiekers zoals Blue Bloods, Big Bang Theory en Star Trek: Discovery, naast honderden films van Paramount. Je kunt ook live lokale CBS-uitzendingen bekijken om je favoriete programma's te zien terwijl ze worden uitgezonden.

Paramount+ bevat streamingopties met en zonder reclame (er is een toeslag vereist voor zonder advertenties).

Image
Image

Met meer dan 10.000 verschillende afleveringen van shows die on-demand beschikbaar zijn, inclusief CBS-originelen, is Paramount+ een geweldige manier om je favoriete inhoud te pakken. Als je probeert het snoer door te snijden zonder live-tv, is Paramount+ een uitstekende add-on, aangezien de standaard streamingbibliotheek van Hulu geen inhoud van CBS bevat.

Je kunt beginnen met kijken op Apple TV, Android TV, Chromecast, Amazon Fire TV, PlayStation 4, Xbox One, Roku-boxen en mobiele apparaten, waaronder iOS en Android.

Pauw

Prijs: Gratis - $9.99

NBC Universal's Peacock-streamingservice is een relatieve nieuwkomer, maar heeft al een grote impact gemaakt in de ruimte. Waarom? Het is helemaal gratis. Je kunt de basisversie van Peacock helemaal gratis krijgen. Hogere niveaus voegen bonusinhoud toe en verwijderen advertenties, maar het basispakket ontbreekt niet.

Image
Image

Peacock geeft je toegang tot live nieuws en sport, maar tv-programma's worden kort na uitzending toegevoegd aan de uitgebreide bibliotheek van de dienst. Dus zolang je het goed vindt om een dag te laat naar je shows te kijken, is het een uitstekende optie.

Peacock bevat ook veel meer inhoud dan je waarschijnlijk zou krijgen met de "on demand" -service van een kabelaanbieder. Er zijn honderden shows van verschillende NBC Universal-netwerken, waaronder de VS en SyFy. NBC heeft een lange geschiedenis en Peacock profiteert daar ook van met veel favorieten uit het verleden. Naast tv wordt Peacock geleverd met heel veel gratis films.

Streaming-opties voor Peacock zijn nog steeds enigszins beperkt, maar je kunt streamen naar je browser, Apple TV, Android TV of Android-apparaat, iOS, Xbox One, Playstation 4, LG of Visio smart TV, en nog veel meer.

Een andere optie om gratis lokale kanalen te krijgen

Je hebt trouwens niet echt een kabel of een streamingdienst nodig om lokale televisie te krijgen. U kunt een digitale HD-antenne opzetten om te profiteren van draadloze signalen.

Algemeen bekend als konijnenoren, zijn de huidige antennes behoorlijk geavanceerd en kunnen ze volledig digitale 1080i HD-uitzendingen opvangen. Het beste van alles is dat antenneontwerpen een lange weg hebben afgelegd sinds het verleden, met enkele zelfs sportieve elegante, kunstzinnige ontwerpen die passen bij uw media-opstelling.

Een HD-antenne kost doorgaans minder dan $ 50 bij je favoriete online of fysieke winkel, afhankelijk van het bereik voor het oppikken van signalen. Zodra uw antenne is gekocht en aangesloten op uw televisie, hoeft u geen cent te betalen voor de kanalen die u ontvangt.

Gebruik een site zoals Reception Maps om te begrijpen welke kanalen uw antenne moet kunnen ontvangen voordat u een aankoop doet.

Aanbevolen: