Een computer autoriseren voor Apple TV

Inhoudsopgave:

Een computer autoriseren voor Apple TV
Een computer autoriseren voor Apple TV
Anonim

Wat te weten

  • Apple TV-app: Account in menubalk > Autorisaties > Autoriseer deze computer.
  • Voer uw Apple ID en wachtwoord in.

Dit artikel legt uit hoe je Apple TV autoriseert, zodat je programma's en films kunt gaan kijken op je Mac.

Een Mac autoriseren voor Apple TV

Volg de onderstaande stappen om een computer met MacOS voor Apple TV te autoriseren.

  1. Open in de Apple TV-app Account in de menubalk en selecteer vervolgens Autorisaties > Deze computer autoriseren.

    Image
    Image

    Uw Mac moet MacOS 10.15 Catalina (of nieuwer) gebruiken om de Apple TV-app te gebruiken.

  2. Voer uw Apple ID en wachtwoord in.
  3. Open Account opnieuw in de menubalk en selecteer vervolgens Aanmelden.

    Image
    Image
  4. Voer uw Apple ID en wachtwoord in.

Als u Apple TV autoriseert, krijgt u toegang tot al uw eerdere aankopen, inclusief de aankopen die u hebt gedaan tijdens het gebruik van iTunes.

Het is belangrijk om zowel de Apple TV te autoriseren als in te loggen. Mogelijk ziet u niet alle inhoud als u alleen autoriseert maar niet inlogt, of omgekeerd. Je moet ook inloggen om toegang te krijgen tot Apple TV+.

Je kunt maar vijf apparaten autoriseren, maar je kunt de autorisatie van andere apparaten intrekken als je limiet bereikt is. Ons artikel waarin wordt uitgelegd hoe u iTunes op oude of dode apparaten kunt autoriseren, helpt u bij het proces. Je kunt op zoveel apparaten inloggen als je wilt.

Kan ik Windows autoriseren voor Apple TV?

Het is niet mogelijk om Windows te autoriseren voor Apple TV. Apple biedt geen Apple TV-app voor Windows, dus je hebt geen toegang tot bepaalde Apple TV-functies en -materiaal op een Windows-computer. Als u echter geïnteresseerd bent in het gebruik van Apple TV op uw Windows-apparaat, zijn er enkele tijdelijke oplossingen.

Je kunt Airplay gebruiken om naar je Windows-pc te streamen. Het is mogelijk om iTunes te gebruiken om dit te doen (hoewel het officieel aan het einde van de levensduur is en op een dag kan worden verwijderd), of je kunt een app van derden downloaden.

Degenen die alleen geïnteresseerd zijn in de streamingdienst Apple TV+, kunnen Apple TV+ in een webbrowser bekijken. Dit biedt echter geen toegang tot inhoud die je hebt gekocht of gehuurd.

Kan ik Chrome OS autoriseren voor Apple TV?

Het is niet mogelijk om Chrome OS voor Apple TV te autoriseren; Apple biedt geen Apple TV-app voor Chrome OS of Android.

Er is ook geen manier om AirPlay in Chrome OS te gebruiken, dus streamen naar je Chromebook werkt niet. Wie echter alleen geïnteresseerd is in de streamingdienst Apple TV+, kan Apple TV+ in een webbrowser bekijken.

Kan ik Apple TV kijken in iTunes?

Apple stopte met iTunes in 2019. Het was mogelijk om films en tv-programma's te kopen en te bekijken op iTunes, maar dit heette toen nog geen Apple TV.

macOS is verhuisd naar nieuwere apps zoals Apple Music, Apple TV, Apple Podcasts en Apple Books. Functies die ooit in iTunes werden gevonden, zijn nu opgenomen in deze apps. Macs met macOS 10.15 Catalina (of nieuwer) kunnen iTunes niet downloaden van de App Store.

Windows-gebruikers kunnen iTunes nog steeds downloaden van Apple en gebruiken om oudere inhoud te bekijken die via iTunes is gekocht. Hetzelfde geldt voor Mac-gebruikers die niet hebben geüpgraded naar macOS 10.15 Catalina. Je moet iTunes op je computer autoriseren als je dat nog niet hebt gedaan.

FAQ

    Hoe reset ik een Apple TV?

    Om een Apple TV terug te zetten naar de fabrieksinstellingen, gebruik je de Apple TV-afstandsbediening om te navigeren naar Instellingen > Systeem > Reset. Als u klaar bent, wordt uw Apple TV hersteld naar de oorspronkelijke fabrieksinstellingen.

    Hoe herstart ik een Apple TV?

    Als u de Apple TV opnieuw wilt opstarten als standaardstap voor probleemoplossing, gebruikt u uw afstandsbediening om naar de Instellingen van de Apple TV te gaan en selecteert u vervolgens Systeem> Herstart U kunt ook de knoppen Menu en Home tegelijkertijd ingedrukt houden tot de Apple TV-status lampje begint te knipperen.

    Hoe reset ik een Apple TV-afstandsbediening?

    Als u uw Apple TV-afstandsbediening (of Siri-afstandsbediening) wilt resetten, houdt u de knoppen Menu en Volume omhoog een paar seconden ingedrukt en laat ze vervolgens los. Je ziet een bericht op de Apple TV dat de afstandsbediening is gekoppeld of bezig is met koppelen.

Aanbevolen: