Hoe krijg ik een Tidal Studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Tidal Studentenkorting
Hoe krijg ik een Tidal Studentenkorting
Anonim

Wat te weten

  • Ga naar Tidal en maak een account aan. Selecteer Student als accounttype en voer betalingsinformatie in.
  • Ga naar de Tidal-studentenkortingspagina en selecteer je school. Vul de vereiste informatie in.
  • Upload een document waarin uw voor- en achternaam, schoolnaam en een datum in de afgelopen vier maanden worden geverifieerd.

Dit artikel legt uit hoe je Tidal for Students kunt krijgen en onbeperkt naar muziek kunt luisteren voor veel minder dan de kosten van Tidal Premium.

Aanmelden voor de Tidal Studentenkorting

Als je in aanmerking komt voor studentenkorting, kun je je aanmelden voor de korting op dezelfde manier als een traditioneel lidmaatschap van de muziekstreamingservice.

De meeste andere muziekstreamingdiensten bieden ook studentenkortingen, zoals Spotify en Apple Music, maar Tidal biedt iets wat de anderen niet bieden: HiFi- en Master-kwaliteitsgeluid van een online streamingdienst.

  1. Bezoek login.tidal.com en voer een e-mail-, Twitter- of Facebook-account in om een account aan te maken.
  2. Zodra je bent ingelogd met een nieuw account, kun je selecteren welk accounttype je wilt, inclusief Standaard, Gezin, Student of Militair.
  3. Selecteer Student en voltooi het aanmeldingsproces door uw betalingsgegevens in te voeren.

    Image
    Image

    Je kunt een studentenkorting kiezen voor het Tidal HiFi-abonnement of het HiFi Plus-abonnement, dat een hogere geluidskwaliteit biedt.

Hoe u kunt verifiëren dat u een student bent

Zodra je je hebt aangemeld als student, moet je details verstrekken en bewijzen dat je een student bent via een link van Tidal. Dit formulier bestaat uit twee pagina's en vraagt om een paar basisgegevens die privé blijven en niet buiten het verificatieproces worden gedeeld.

  1. Als je er nog niet bent, ga dan naar de Tidal-studentenkortingspagina en selecteer je school in de meegeleverde lijst.

    Image
    Image
  2. Vul de vereiste informatie in en druk op Doorgaan.
  3. Je moet dan een document overleggen met je voor- en achternaam, schoolnaam en een datum in de afgelopen 4 maanden.

    Voorbeelden van documenten zijn: Lesrooster, ID-kaart of transcript. U mag indien nodig meer dan één document verstrekken.

  4. Select Choose File. Navigeer vervolgens naar en selecteer het document dat u wilt gebruiken om uw studentenstatus te verifiëren.

    Image
    Image
  5. Zodra je het document hebt bijgevoegd, druk je op Volgende, en er verschijnt een bevestigingspagina waarin staat dat er een e-mail zal worden verzonden wanneer je verificatie voor de Tidal-studentenkorting is bevestigd.

De kleine lettertjes van het getij voor studenten begrijpen

Hoewel de SheerID zegt dat het je informatie niet zal verhuren of delen en het alleen gebruikt om details namens Tidal te verifiëren, raadt het ook aan om toch gevoelige informatie te dekken.

Op de inzendpagina staat:

We raden u ten zeerste aan om alle gevoelige informatie op documentatie te verbergen of te redigeren voordat u deze naar ons systeem uploadt.

Hoewel een officiële inschrijvingsbrief van uw academische instelling in orde is, zegt SheerID dat acceptatiebrieven niet worden goedgekeurd. Naast de hierboven vermelde vormen van geldige documenten om je studentenstatus te bewijzen, zijn deze ook acceptabel:

  • Lesrooster voor het huidige academische semester
  • Registratie of collegegeldbewijs
  • Transcript met lessen die momenteel aan de gang zijn

Wie komt in aanmerking voor een Tidal-studentenkorting?

Om via Tidal studentenkorting te krijgen, moet je een "Title IV, degree-granting college/university in the United States" volgen.

Hoewel er veel classificaties van studenten en scholen zijn, geldt de Tidal-korting niet voor alle omstandigheden. Tidal gebruikt een soortgelijk proces als Spotify en werkt samen met een bedrijf genaamd SheerID om studenten te helpen verifiëren voor verschillende promoties.

Aanbevolen: