Hoe krijg ik een Apple Music Studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Apple Music Studentenkorting
Hoe krijg ik een Apple Music Studentenkorting
Anonim

Apple Music is een abonnementsservice waarmee je meer dan 70 miljoen nummers kunt streamen, inclusief nummers uit je eigen persoonlijke iTunes-bibliotheek. Als je naar een kwalificerende school gaat, kun je flink besparen met een Apple Music-studentenkorting en heb je onbeperkte toegang tot streaming op de campus. Sterker nog, Apple bundelt tijdelijk gratis toegang tot Apple TV+ in de Apple Music-studentenkorting.

Er zijn twee manieren om de korting te verkrijgen; je kunt je ervoor aanmelden via iTunes of via Unidays. Al uw opties worden hieronder uitgelegd.

Apple Music is compatibel met Apple- en Windows-computers en werkt ook met zowel iOS- als Android-telefoons en -tablets. Apple TV+ is compatibel met iOS-apparaten, Macs, Apple TV, Chromecast met Google TV, Amazon Fire TV-apparaten, Roku en een selectie van smart-tv's.

Wie komt in aanmerking voor de Apple Music Studentenkorting?

Apple gebruikt de externe Unidays-service om je inschrijving bij een gekwalificeerde school te verifiëren. Zodra je bent geverifieerd via Unidays, kom je in aanmerking voor de Apple Music-studentenkorting.

Hier zijn de basisvereisten om in aanmerking te komen:

  • Ingeschreven bij een kwalificerende universiteit of hogeschool
  • Momenteel studeren voor een bachelor- of postdoctorale opleiding

Aanvullende Apple Music-kortingen zijn soms rechtstreeks beschikbaar via Unidays. Lees verder om erachter te komen hoe u kunt profiteren en nog meer geld kunt besparen.

Wat krijg je met de Apple Music Studentenkorting?

De Apple Music-studentenkorting biedt je dezelfde voordelen als een individueel Apple Music-abonnement voor ongeveer de helft van de prijs. Je krijgt toegang om meer dan 70 miljoen nummers te streamen, inclusief nummers uit je persoonlijke iTunes-bibliotheek, toegang op al je apparaten, offline luisteren en meer. Je hebt ook toegang tot Apple TV+, de streamingdienst van het bedrijf, die originele inhoud bevat.

De Apple Music-studentenkorting is slechts 48 maanden geldig. De maanden hoeven niet allemaal aaneengesloten te zijn, maar zodra je 48 maanden studentenkorting hebt opgebruikt, wordt je account omgezet naar een individueel Apple Music-abonnement tegen de normale prijs.

Hoe u de Apple Music-studentenkorting kunt krijgen via iTunes

Je kunt je op elk moment aanmelden voor een Apple Music-studentenabonnement of een bestaand Apple Music-abonnement omzetten naar de studentenkortingsversie. Het algemene proces is vergelijkbaar, of u zich nu aanmeldt via iTunes op uw computer of de Apple Music-app op uw iOS- of Android-apparaat, hoewel de specifieke stappen kunnen verschillen.

Zo krijg je de Apple Music-studentenkorting via iTunes:

  1. Open iTunes.

    Image
    Image
  2. Klik of tik in de linkerbovenhoek op Music en klik vervolgens op For You in de middelste menubalk.

    Image
    Image
  3. Klik of tik als daarom wordt gevraagd Doorgaan en klik of tik vervolgens op de proefaanbieding.

    Image
    Image

    Als je al een individueel Apple Music-account hebt, meld je dan niet aan voor een nieuwe proefperiode. Log in plaats daarvan in zoals gewoonlijk en wijzig uw account in een studentenabonnement.

  4. Klik of tik als daarom wordt gevraagd Aan de slag en selecteer vervolgens College Student of Universitaire Student, en tik of klik op Verifieer geschiktheid.

    Image
    Image
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw inschrijving te verifiëren. Als je een.edu-e-mailadres van je school hebt, voer je dit in. Voer anders uw persoonlijke e-mailadres in en selecteer uw school.

    Image
    Image

    Als je Unidays in het verleden al hebt gebruikt, geef dan de gevraagde informatie op totdat je de optie krijgt om te klikken of tikken op Al geverifieerd bij Unidays? en meld je aan met je Unidays account om het proces te versnellen.

  6. Log in op de portal van je school. Nadat je je hebt aangemeld en geverifieerd, wordt je teruggestuurd naar iTunes om je aanmelding te voltooien.

    In sommige gevallen moet je verbonden zijn met de wifi van je school en ook een.edu-e-mailadres gebruiken om toegang te krijgen tot de Apple Music-studentenkorting.

  7. Klik of tik in iTunes op de proefaanbieding om je Apple Music-studentenabonnement te starten. Klik of tik anders op Start Student Membership.
  8. Verifieer desgevraagd uw Apple ID, factuurgegevens en accepteer de algemene voorwaarden. Je hebt dan toegang tot je nieuwe Apple Music-account.

Wie komt in aanmerking voor de Apple Music Studentenkorting via Unidays?

Apple gebruikt Unidays om studentenabonnementen op Apple Music te verifiëren, maar Unidays zelf heeft soms extra deals. Om van deze extra kortingen te profiteren, moet u zich aanmelden voor een Unidays-account.

Dit proces is vergelijkbaar met het verifiëren via Unidays tijdens het aanmeldingsproces voor Apple Music, maar er is een extra leeftijdsvereiste om de site te gebruiken.

Om Unidays te gebruiken, moet je: zijn

  • Minimaal 16 jaar oud
  • Momenteel ingeschreven aan een hogeschool of universiteit
  • Kan toegang krijgen tot een.edu-e-mail van je school of een studenten-ID in creditcardstijl van je school

Unidays laat ouders zich niet aanmelden voor hun kinderen. Studenten moeten zich zelf aanmelden voor de service en moeten voldoen aan de leeftijds- en inschrijvingsvereisten om dit te doen. Dat betekent dat je geen gebruik kunt maken van Unidays-kortingen als je jonger bent dan 16 jaar, zelfs niet als je bent ingeschreven bij een kwalificerende school.

Wat krijg je met Unidays Apple Music Studentenkorting?

De specifieke Apple Music-studentenkortingen die beschikbaar zijn via Unidays verschillen van tijd tot tijd. U kunt bijvoorbeeld drie maanden gratis Apple Music ontvangen voordat u de normale studentenprijs gaat betalen.

Om precies te zien welke kortingen beschikbaar zijn, moet je je aanmelden voor de service en de Apple Music-portal op de Unidays-site bekijken.

Nadat je je hebt aangemeld voor Unidays en je inschrijving hebt geverifieerd, kun je de huidige aanbiedingen voor Apple Music en een groot aantal andere services en retailers bekijken. De Unidays-site biedt u de mogelijkheid om couponcodes voor eenmalig gebruik te genereren, die kunnen worden ingevoerd tijdens het aanmeldingsproces voor een service zoals Apple Music, of het afrekenproces bij online winkels.

Aanmelden voor Unidays om een Apple Music-studentenkorting te krijgen

Het aanmeldingsproces van Unidays is niet moeilijk, maar je moet wel je inschrijving bij een kwalificerende school verifiëren. Zodra je je Unidays-account hebt ingesteld en geverifieerd, kun je het gebruiken om couponcodes te genereren.

Zo stel je jezelf in op Unidays:

  1. Navigeer naar de Unidays-website en klik of tik op het pictogram ≡ (drie verticale lijnen) in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Klik of tik op Nu aanmelden.

    Image
    Image
  3. Voer uw e-mailadres in, selecteer een wachtwoord en klik of tik op Nu aanmelden.

    Image
    Image
  4. Voer je schoolgegevens in en klik of tik op Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om uw verificatieproces te voltooien. Als je niet automatisch kunt verifiëren of je school niet in de lijst staat, neem dan contact op met Unidays voor de procedure om handmatig te verifiëren.

Hoe u uw Unidays Apple Music-studentenkorting kunt krijgen

Zodra je je hebt aangemeld voor een Unidays-account en je inschrijving hebt geverifieerd, ben je klaar om te controleren op Apple Music-kortingen. Dit is een vrij eenvoudig proces waarbij je de Apple Music-portal op de Unidays-site bezoekt en een couponcode genereert als die beschikbaar is.

Hier is een basisoverzicht van hoe het proces werkt:

  1. Navigeer naar de Unidays Apple Music-portal en klik op Nu ophalen.

    Image
    Image
  2. Wanneer u een aanbieding krijgt, klikt of tikt u op Code inwisselen.
  3. Kopieer de studentenkortingscode en klik of tik op Website starten.
  4. Volg de instructies en meld je aan voor een Apple Music-abonnement met je Unidays-studentenkorting of gratis proefperiode.

Aanbevolen: