Hoe krijg ik een Apple Studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Apple Studentenkorting
Hoe krijg ik een Apple Studentenkorting
Anonim

Apple heeft de reputatie apparaten zoals laptops en tablets te maken die lang meegaan. Die duurzaamheid heeft echter een hoge prijs. Als je student bent, kun je geld besparen op producten zoals MacBooks en iPads met Apple-studentenkorting via UNiDAYS, of rechtstreeks via het bedrijf profiteren van Apple-onderwijsprijzen.

Apple Education-prijzen en studentenkortingen zijn beschikbaar voor studenten, onderwijzers en thuisschoolleraren.

Image
Image

Wie komt in aanmerking voor Apple Education-prijzen?

In tegenstelling tot de meeste studentenkortingen, zijn de onderwijsprijzen van Apple beschikbaar voor een groot aantal studenten en docenten in alle leerjaren. Om in aanmerking te komen voor Apple Education-prijzen, moet u aan ten minste een van deze vereisten voldoen:

  • Momenteel ingeschreven aan een hogeschool of universiteit.
  • Nieuw toegelaten tot een hogeschool of universiteit.
  • Een leraar op elk niveau.
  • Een thuisschoolleraar op elk niveau.
  • Faculteit of personeel op een school van elk niveau.

Wat krijg je met Apple Education-prijzen?

Onderwijsprijzen bieden een kleine korting op de meeste Apple-producten. Bespaar op de Apple MacBook-, iMac- en iPad-lijnen, evenals enkele accessoires en monitoren. In sommige gevallen kun je hogere studentenkortingen krijgen voor Apple Music en andere specifieke producten.

De Apple-website met prijzen voor onderwijs toont de prijs die u beta alt met de onderwijskorting, maar toont niet de oorspronkelijke prijs. Om te zien hoeveel u bespaart op een bepaald product, bekijkt u dat product in de Apple Education Store, bekijkt u hetzelfde product in de gewone Apple Store en vergelijkt u de prijzen. In de Apple Education Store wordt bijvoorbeeld een standaard 13-inch MacBook Air vermeld voor $ 899, terwijl deze in de gewone Apple Store online $ 999 kost.

Hoe krijg ik studentenkorting op Apple-producten

Geld besparen via de Apple Education Store is een kwestie van winkelen via de website van de Education Store in plaats van via de gewone online Apple Store met uw gewone Apple-account.

Hier leest u hoe u de onderwijsprijzen van Apple gebruikt:

  1. Navigeer naar de Apple Education Store.

    Image
    Image
  2. Als de site je daarom vraagt, verifieer dan je status via Unidays. Klik op Get Verified with Unidays en log in of maak een account aan, waarna je terugkeert naar deze pagina.

  3. Selecteer de productlijn waarin u geïnteresseerd bent.

    Image
    Image
  4. Kies het gewenste product en kies vervolgens Select.

    Image
    Image
  5. Kies de gewenste opties en selecteer vervolgens Toevoegen aan tas.

    Image
    Image
  6. Select Review Bag.

    Image
    Image
  7. Selecteer Check Out.

    Image
    Image
  8. Kies uw bezorgmethode, voer uw betalingsgegevens in en voltooi het afrekenproces normaal.

De Apple Studentenkorting krijgen via Unidays

Om in aanmerking te komen voor Apple-studentenkortingen op Unidays, moet je aan een paar basisvereisten voldoen en bewijzen dat je in aanmerking komt. Je moet zijn:

  • Minstens 16 jaar oud.
  • Momenteel ingeschreven aan een hogeschool of universiteit.
  • Kunnen toegang krijgen tot een.edu-e-mail van uw school of een studenten-ID in creditcardstijl van uw school.

Unidays staat niet toe dat ouders zich aanmelden voor hun kinderen. Studenten moeten zich zelf aanmelden en moeten voldoen aan de leeftijds- en inschrijvingsvereisten.

Wat krijg je met Unidays Apple Studentenkorting?

Apple-studentenkortingen op Unidays variëren op basis van de huidige aanbiedingen. Couponcodes bieden doorgaans een vaste korting op specifieke producten, zoals $ 200 korting op MacBooks, of deelacties die op de Apple-website staan.

De beschikbaarheid en het type Apple-studentenkortingen op Unidays variëren, dus je moet regelmatig kijken om op de hoogte te blijven van de nieuwste aanbiedingen.

Hoe verifieert Unidays de inschrijving van studenten?

In tegenstelling tot de Apple Education Store, die je kwalificerende status niet onmiddellijk verifieert, verifieert Unidays je educatieve status vooraf. U moet een bewijs van inschrijving overleggen voordat u toegang krijgt tot kortingsaanbiedingen.

Unidays kan automatisch de inschrijving van studenten verifiëren bij de meeste vierjarige universiteiten en hogescholen. Handmatige verificatie is beschikbaar voor veel scholen die niet in het systeem zitten.

Andere bedrijven, waaronder Dell, gebruiken Unidays om kortingen aan te bieden. Nadat je je hebt aangemeld en je inschrijving hebt geverifieerd, kun je profiteren van Unidays-studentenkortingscodes voor honderden bedrijven.

Aanmelden voor Unidays en Apple-kortingen vinden

Hier leest u hoe u zich aanmeldt en geverifieerd wordt als student op de Unidays-website om te profiteren van Apple-kortingen. Stel uw account in op een Mac, pc of draagbaar apparaat, zoals een smartphone.

  1. Navigeer naar de Unidays-website en selecteer Menu (de drie verticale lijnen) in de linkerbovenhoek.

    Image
    Image
  2. Selecteer Nu aanmelden.

    Image
    Image
  3. Voer uw e-mailadres in, selecteer een wachtwoord en selecteer vervolgens Nu aanmelden.

    Image
    Image
  4. Voer je schoolgegevens in en selecteer Doorgaan.

    Image
    Image
  5. Volg de aanwijzingen op het scherm om het verificatieproces te voltooien. Als je niet automatisch kunt verifiëren of als je school niet in de lijst staat, neem dan contact op met Unidays voor handmatige verificatie-instructies.

Hoe u uw Apple-studentenkorting kunt gebruiken via Unidays

Als je Apple-studentenkorting wilt krijgen via Unidays, bekijk dan de huidige aanbiedingen van Apple. Als u er een vindt die u wilt gebruiken, genereert Unidays ofwel een couponcode die u op de Apple-website kunt gebruiken, of de site geeft u een activeringslink die automatisch de promotie toepast en u naar de Apple-website brengt.

Zo werkt het proces:

  1. Navigeer naar de Unidays Apple-portal en blader door de beschikbare aanbiedingen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Ontvang nu voor de aanbieding die u wilt.
  3. Selecteer Code inwisselen als er een couponcode is, of selecteer Activate Promotion, waarmee je automatisch naar de Apple-website gaat met de korting toegepast.

    Image
    Image

    Het type kortingsaanbieding varieert. Soms zijn er couponcodes beschikbaar en soms krijg je de mogelijkheid om een korting toe te passen.

  4. Als er een code is om in te wisselen, kopieert u deze en selecteert u Launch Website. Pas de kortingscode toe tijdens uw normale afrekenproces op de Apple-website.

FAQ

    Zijn er limieten voor Apple-onderwijskortingen?

    De Apple Education Store beperkt klanten tot één product per categorie in een jaar. U kunt één iPad kopen, niet twee, tegen het opleidingstarief. U kunt echter wel een iPad, Mac, iPod of een andere combinatie van apparaten kopen, zolang deze zich in verschillende productcategorieën bevinden.

    Wat is de Apple werknemerskorting?

    Apple-medewerkers kunnen de meeste Apple-software kopen met 50 procent korting. Ze krijgen ook een eenmalige, jaarlijkse korting van 25 procent voor artikelen in elke productcategorie. U kunt ook profiteren van 15 procent familie- en vriendenkorting (met beperkingen) na gebruik van de 25 procent korting.

Aanbevolen: