Hoe krijg ik een Netflix-studentenkorting

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik een Netflix-studentenkorting
Hoe krijg ik een Netflix-studentenkorting
Anonim

Netflix is niet de enige streamingoptie die er is, maar het is een van de beste. Het heeft een enorme bibliotheek met tv-programma's en films, waaronder veel gloednieuwe originelen en oude favorieten, maar het heeft geen studentenkorting. Als je een student bent die probeert rond te komen met een krap budget, is er helaas geen Netflix-studentenkorting om die last te verlichten.

Toch hebben studenten die hun entertainmentdollars willen oprekken, een paar opties. Netflix biedt niet langer een gratis proefperiode, maar er zijn verschillende fantastische alternatieven met studentenkortingen en een aantal gratis tv- en filmstreamingsites waarmee je nog meer geld kunt besparen.

Het hangt af van je school of je in aanmerking komt voor studentenkorting. Deze gids behandelt populaire diensten zoals Amazon Prime Video, Hulu, YouTube en Paramount+ (voorheen CBS All Access).

Bottom Line

Sinds Netflix stopt met het aanbieden van gratis proefversies, is de beste manier om goedkoop toegang tot Netflix te krijgen, een ouder of vriend om een profiel op hun account te vragen. Je zou zelfs kunnen overwegen om het verschil te betalen om te upgraden naar een abonnement waarmee je kunt streamen zonder het kijken te onderbreken. Overweeg ook om samen te werken met medestudenten die een nieuw account willen delen, zodat je de kosten samen kunt delen.

Netflix- alternatieven met studentenkorting

Netflix maakt veel originele inhoud, dus er is geen directe vervanging voor de service. Je zult Netflix-originelen nergens anders vinden. Netflix heeft ook de rechten gekocht om veel über populaire televisieprogramma's en films te streamen die ze niet zelf hebben gemaakt, maar dat verandert altijd.

Als je je hart niet hebt gericht op een specifieke Netflix-exclusive, bieden sommige andere streamingdiensten studentenkortingen.

Deze diensten hebben exclusieve shows en films, net als Netflix, en ze concurreren allemaal om de best mogelijke selectie te bieden. Dit zijn de beste alternatieven voor Netflix die studentenkortingen bieden:

  • Amazon Prime Student: het studentenabonnement van Amazon Prime biedt alle reguliere Prime-voordelen met een aanzienlijke korting. Naast het streamen van tv-programma's en films, krijg je ook muziek, gratis verzending en meer.
  • YouTube Premium: deze service verwijdert advertenties van YouTube, geeft je toegang tot YouTube Premium-programma's en -films en biedt ook toegang tot YouTube Music.
  • Hulu en Spotify-bundel: Hulu heeft geen studentenkorting, maar je kunt je aanmelden voor de Spotify-studentenkorting en Hulu gratis krijgen.
  • Paramount+ (voorheen CBS All Access): dit is de basis-streamingservice van Paramount die met korting aan studenten wordt aangeboden.

Wat is de Amazon Prime Studentenkorting?

Amazon Prime Video is onderdeel van Amazon Prime. Deze service begon als een lidmaatschapsprogramma met als enig voordeel twee dagen gratis verzending, maar het is uitgegroeid tot veel meer.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Wordt geleverd met een royale gratis proefperiode.
  • Prime Originals bevatten films en tv-programma's die je nergens anders kunt krijgen.
  • Inclusief gratis Amazon-verzending en andere voordelen.

Wat we niet leuk vinden

  • De geschiktheid eindigt na vier jaar lidmaatschap of wanneer je afstudeert (wat het eerst komt).
  • Handmatige verificatie, zonder een.edu-e-mailadres, kan tot vijf dagen duren.
  • De Prime Video-interface op de website is slecht ontworpen.

Met een Amazon Prime Student-abonnement krijg je gratis verzending, toegang tot Amazon's gratis streamingbibliotheek met films en tv-programma's, de Amazon Prime Music-streamingservice en een verscheidenheid aan exclusieve deals die speciaal zijn ontworpen voor universiteitsstudenten.

Deze service omvat een zeer royale gratis proefperiode, waarna je ongeveer de helft beta alt van wat het reguliere Amazon Prime-abonnement kost. Na vier jaar, of als je je inschrijving niet kunt verifiëren, wordt je studentenabonnement omgezet in een regulier abonnement.

Aanmelden voor Amazon Prime Student vereist toegang tot een.edu-e-mailadres. Als je school geen e-mailadressen aan studenten verstrekt, kun je je mogelijk nog steeds aanmelden via een handmatig verificatieproces.

Wat is de Hulu Studentenkorting?

Hulu is een streamingdienst die toegang biedt tot veel tv-programma's op dezelfde dag of in dezelfde week dat ze voor het eerst worden uitgezonden. Het heeft ook originele tv-programma's die je nergens anders kunt krijgen. Het heeft geen studentenkorting, maar is beschikbaar in een studentenbundel met Spotify en Showtime.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Je krijgt toegang tot Hulu, Spotify en Showtime voor ongeveer de helft van de prijs van alleen Hulu.
  • Hulu produceert originele programmering die je nergens anders kunt krijgen.

Wat we niet leuk vinden

  • Er is geen studentenkorting alleen voor Hulu.
  • Er is geen optie om over te schakelen naar een advertentievrij Hulu-abonnement, en deze korting werkt niet met de Hulu met Live TV-service.

Als je je aanmeldt voor de Spotify-studentenkorting, krijg je ook gratis toegang tot Hulu en Showtime. Het Hulu-abonnement is het door advertenties ondersteunde abonnement en er is geen optie om extra te betalen om te upgraden. De totale kosten voor alle drie de diensten bedragen ongeveer de helft van wat u alleen voor Hulu zou betalen.

Spotify gebruikt SheerID om de inschrijving van studenten te verifiëren, dus als je je al via SheerID hebt geverifieerd voor een andere korting, hoef je dit niet opnieuw te doen.

Wat is de YouTube Premium Studentenkorting?

YouTube Premium is een service die advertenties van gewone YouTube-video's verwijdert, je toegang geeft tot originele shows en films en die de YouTube Music-service omvat. Wanneer je je aanmeldt, kun je kiezen tussen gezinskorting en studentenkorting.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Geen advertenties op gewone YouTube-video's.
  • Omvat YouTube Originals die je nergens anders kunt bekijken.

Wat we niet leuk vinden

  • De interface voor het vinden en bekijken van YouTube Premium-shows is slecht geïmplementeerd.
  • Heeft veel minder premium inhoud dan concurrerende diensten.

De YouTube Premium-studentenkorting bespaart je ongeveer 60 procent op de normale prijs en omvat alles wat je krijgt met een standaardabonnement. Het vereist jaarlijkse verificatie, dus als je afstudeert of de school verlaat, moet je het abonnement opzeggen of overstappen naar een regulier abonnement.

YouTube gebruikt SheerID om de inschrijving te verifiëren, dus aanmelden is eenvoudig als je ooit eerder hebt geverifieerd via SheerID.

Wat is de Paramount+ Studentenkorting?

Paramount+ geeft je toegang tot een livestream van je lokale CBS-filiaal en on-demand toegang tot een uitgebreide catalogus met tv-programma's. Het is beperkter dan streamingdiensten zoals Netflix of Hulu, maar het is ook minder duur. Bovendien kun je profiteren van de Paramount+ studentenkorting om nog meer te besparen.

Image
Image

Wat we leuk vinden

  • Goedkope live CBS-televisie en on-demand content.
  • Inclusief toegang tot exclusieve shows zoals Star Trek Discovery.

Wat we niet leuk vinden

  • Werkt alleen met het beperkte reclameplan.
  • Sommige kanalen overlappen met andere diensten zoals Hulu.

De Paramount+ studentenkorting bespaart je 25 procent op de normale prijs van een abonnement. Het is alleen beschikbaar met het beperkte commercials-abonnement, dus je kunt het niet gebruiken met het duurdere abonnement dat commercials helemaal verwijdert. Afgezien daarvan is het hetzelfde als een volwaardig abonnement.

CBS gebruikt de SheerID-service om je inschrijving te verifiëren en je studentenkorting te geven. Als je je ooit eerder via SheerID hebt geverifieerd, kun je je aanmelden voor deze service met je bestaande inloggegevens.

Gratis alternatieven voor Netflix

Als je nog meer geld wilt besparen, zijn er verschillende gratis streamingservice- alternatieven voor Netflix waarmee je tv-programma's en films kunt streamen zonder ook maar iets te betalen. Op sommige van deze sites kun je zelfs kijken zonder een account aan te maken, laat staan dat je een maandelijks bedrag beta alt.

Sites zoals Tubi, Crackle en Vudu bieden allemaal haalbare alternatieven voor Netflix zonder een abonnement in rekening te brengen. Deze diensten worden doorgaans ondersteund door advertenties, net als televisie-uitzendingen.

FAQ

    Kan ik mijn Netflix-wachtwoord delen?

    Ja, maar u moet mogelijk een extra vergoeding betalen. Het bedrijf kondigde in 2022 aan dat gebruikers Netflix-wachtwoorden niet langer gratis kunnen delen met anderen buiten hun huishouden.

    Hoe krijg ik gratis Netflix?

    Sommige gsm-aanbieders en kabelaanbieders bieden promoties aan met een gratis Netflix-abonnement. Als u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor een T-Mobile One en ten minste één extra lijn toevoegt, wordt gratis Netflix bij uw telefoonrekening inbegrepen.

    Hoe voer ik geheime Netflix-codes in?

    Als je geheime Netflix-codes wilt gebruiken, voer je www.netflix.com/browse/genre/ in de adresbalk van een webbrowser in en voeg je de code aan het einde toe. Netflix-codes ontgrendelen specifieke genrecategorieën zoals anime, komedie en horror.

Aanbevolen: