Hoe opmerkingen in Word in te voegen

Inhoudsopgave:

Hoe opmerkingen in Word in te voegen
Hoe opmerkingen in Word in te voegen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer de tekst waarop u wilt reageren, of plaats uw cursor in de buurt van het relevante gebied.
  • Select Review > New Comment > typ uw commentaartekst in het vak.
  • Als je klaar bent, selecteer je buiten het vak. Je ziet de opmerking aan de rechterkant.

Dit artikel legt uit hoe u opmerkingen in Word kunt invoegen om wijzigingen of revisies aan het document voor te stellen zonder de tekst van het document te wijzigen. De instructies hebben betrekking op alle Word-versies vanaf 2010 en hoger, inclusief Word voor Mac en Word Online.

Hoe opmerkingen toevoegen in Word

Het toevoegen van een opmerking aan een Word-document kost geen tijd, waardoor u probleemloos meerdere opmerkingen kunt toevoegen.

Image
Image
  1. Markeer een gedeelte van de tekst waarover je een opmerking wilt maken. Als u geen commentaar wilt geven op een specifiek tekstsegment, plaatst u uw cursor in de buurt van het deel van het document dat relevant is voor uw opmerking. Uw opmerking wordt gemaakt op de positie van de cursor.
  2. Selecteer de Review tab in de lintinterface bovenaan het venster.
  3. Selecteer Nieuwe opmerking om een nieuwe opmerking in te voegen die is gekoppeld aan de geselecteerde tekst of cursorpositie
  4. Typ je commentaartekst in het vak. Als u klaar bent om de tekst vast te leggen, selecteert u buiten het vak. De opmerking wordt nu aan de rechterkant van het document weergegeven totdat deze is verwijderd of opgelost.

Extra tips voor opmerkingen in Word

  • Opmerkingen kunnen worden bewerkt als normale tekst, maar er zijn minder opmaakopties beschikbaar. Basiswijzigingen, zoals vetgedrukte en cursieve tekst, zullen werken, evenals lettertypeselectie.
  • Afbeeldingen kunnen aan opmerkingen worden toegevoegd, maar de ruimte is zo klein dat de ontvanger ze waarschijnlijk niet kan zien. De breedte van het opmaakgebied kan niet worden aangepast, dus grotere afbeeldingen worden aan de rechterkant bijgesneden.
  • Zodra een opmerking is vastgelegd, blijft de tekst gemarkeerd. Een stippellijn verbindt de gemarkeerde tekst met de opmerking, die verschijnt met de naam van de gebruiker die de opmerking heeft gemaakt. Als een andere gebruiker het document opent, verschijnen de opmerkingen op dezelfde manier als u ze ziet.

Uw naam wijzigen in opmerkingen

Alle opmerkingen die u maakt, worden weergegeven met uw naam zoals gespecificeerd in Word. U kunt de naam en initialen die bovenaan uw opmerkingen verschijnen echter wijzigen vanuit Word:

  • In Windows kunt u de weergegeven naam wijzigen op File > Options > General en scrol vervolgens naar het gedeelte Personaliseer uw exemplaar van Microsoft Office.
  • Op macOS vindt u dezelfde sectie onder Preferences > User Information.

Zodra je de bovengenoemde secties hebt gevonden, typ je de naam en initialen van je voorkeur. Zorg ervoor dat u het vakje onder uw naam aanvinkt om Word te dwingen deze informatie te gebruiken; hiermee wordt de naam van uw Office-account overschreven en vervangen door de naam en initialen die hier zijn opgegeven.

Aanbevolen: