Het scherm vergrendelen op een Amazon Fire-tablet

Inhoudsopgave:

Het scherm vergrendelen op een Amazon Fire-tablet
Het scherm vergrendelen op een Amazon Fire-tablet
Anonim

Wat te weten

  • Druk op de aan/uit-knop om de tablet te vergrendelen als u al een pincode hebt ingeschakeld.
  • Als u een pincode/wachtwoord moet inschakelen; Instellingen > Beveiliging en privacy.

In deze handleiding wordt uitgelegd hoe u het vergrendelingsscherm op een Amazon Fire-tablet activeert en hoe u een toegangscode instelt als u er nog geen hebt ingeschakeld.

Hoe vergrendel ik het scherm op mijn Amazon Fire-tablet?

Als je geen toegangscode hebt ingeschakeld, helpt het simpelweg niet om het scherm uit te zetten. Gelukkig zijn er een paar snelle stappen die je kunt nemen om een toegangscode toe te voegen aan elke Amazon Fire-tablet en vanaf dat moment, wanneer je het scherm uitschakelt, wordt de tablet vergrendeld.

  1. Scroll naar beneden vanaf de bovenkant van het scherm en selecteer het tandwielpictogram om het Instellingen menu te openen.
  2. Selecteer Beveiliging en privacy.
  3. Selecteer Lock Screen Passcode en kies vervolgens een Pin of Password, afhankelijk van of je wilt om uitsluitend cijfers te gebruiken, of een alfanumeriek wachtwoord om het scherm te ontgrendelen.

    Image
    Image
  4. Typ de door jou gekozen pincode of wachtwoord twee keer om het te bevestigen en selecteer vervolgens Voltooien.

  5. Als u uw toegangscode later wilt wijzigen, gaat u terug naar Instellingen> Beveiliging en privacy en selecteert u vervolgens Wijzig toegangscode. U wordt gevraagd om uw bestaande toegangscode te bevestigen, waarna u een alternatieve kunt bevestigen.

    Image
    Image

Kun je het touchscreen op een Amazon Fire-tablet vergrendelen?

Absoluut. Wanneer u voor het eerst een Fire Tablet instelt, kunt u de aan / uit-knop inschakelen om het scherm te vergrendelen door eenvoudig op de aan / uit-knop te drukken. Dat zal het scherm uitschakelen. Als u nogmaals op de aan/uit-knop drukt, wordt het scherm weer ingeschakeld, maar u moet de toegangscode invoeren om weer toegang te krijgen tot iets.

Als je klaar bent, druk je op de aan/uit-knop om het scherm uit te schakelen en nogmaals om het weer in te schakelen. U moet nu de door u gekozen toegangscode invoeren voordat het tabletscherm wordt ontgrendeld.

Een vuurtablet voor kinderen vergrendelen

Als je meer controle wilt over de instellingen van de tablet, kun je altijd een kinderprofiel toevoegen aan de Fire-tablet. Hiermee kunt u verschillende aspecten van het gebruik van de tablet regelen en krijgt u meer diepgaand ouderlijk toezicht. U kunt deze openen door naar Instellingen > Ouderlijk toezicht te gaanDaar kunt u extra toegangscodes toevoegen voor verschillende aspecten van de tablet, het gebruik controleren en de toegang tot bepaalde apps of media beperken op basis van leeftijdscategorie en andere factoren.

Er is zelfs de optie voor bewaking op afstand, zodat u vanaf uw desktop-pc, laptop of smartphone kunt zien waarvoor de tablet wordt gebruikt.

FAQ

    Hoe vergrendel ik het volume op een Amazon Fire-tablet?

    De Kindle Fire heeft geen ingebouwde volumevergrendeling die voorkomt dat het geluid een bepaald niveau overschrijdt. Er zijn echter enkele apps beschikbaar die beweren deze functionaliteit te bieden. Zoek ernaar op Amazon en zorg ervoor dat ze afkomstig zijn van gerenommeerde ontwikkelaars en vraag niet om persoonlijke informatie.

    Hoe vergrendel ik het scherm terwijl ik video's kijk op een Amazon Fire-tablet?

    Helaas bevat de Fire geen functie die scherminvoer blokkeert terwijl video's worden afgespeeld. Mogelijk kunt u hiervoor een app van derden vinden.

Aanbevolen: