Hoe Instagram-berichten te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe Instagram-berichten te verwijderen
Hoe Instagram-berichten te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Selecteer in de iOS-app een gesprek en tik op Verwijderen. Houd in de Android-app het gesprek ingedrukt om Verwijderen te zien. Selecteer op Instagram.com Information (i) > Delete Chat > Delete.
  • Als u een bericht voor zowel u als de ontvanger wilt verwijderen, houdt u het bericht ingedrukt en tikt u vervolgens op Bericht ongedaan maken.
  • Om de verzending op Instagram.com ongedaan te maken, beweegt u uw muis over het bericht en selecteert u de drie stippen > Unsend.

Dit artikel legt uit hoe je Instagram-berichten kunt verwijderen. De instructies zijn van toepassing op Instagram.com en de Instagram-app voor iOS en Android.

Hoe berichten op Instagram te verwijderen

Technisch gezien is het niet mogelijk om individuele berichten op Instagram te verwijderen, maar je kunt hele gesprekken verwijderen.

Verwijderen vanuit de apps

Als u chatgesprekken in de Instagram-app wilt verwijderen, gaat u naar uw berichten, tikt u op en houdt u vast (op Android) of tikt en sleept u naar links (iOS) op een gesprek en tikt u vervolgens op Verwijderen.

Image
Image

Verwijderen via de Instagram-website

Op Instagram.com opent u het gesprek, selecteert u het pictogram Information (i) en selecteert u vervolgens Verwijderen Chat.

Image
Image

Als je een gesprek op Instagram verwijdert, wordt het dan voor de andere persoon verwijderd?

Als je berichten verwijdert, worden ze alleen aan jouw kant verwijderd. Als je een individueel bericht voor zowel jezelf als de ontvanger wilt verwijderen, kun je het verzenden ongedaan maken.

Als je geen berichten meer van iemand wilt ontvangen, kun je die persoon blokkeren op Instagram.

Hoe verwijder je Instagram-berichten aan beide kanten?

Als je een Instagram-bericht voor zowel jou als de ontvanger wilt verwijderen, moet je het bericht ongedaan maken. Om het verzenden van berichten in de Instagram-app ongedaan te maken, open je het chatgesprek, blijf je het bericht aanraken en tik je vervolgens op Bericht ongedaan maken.

Image
Image

Op Instagram.com, beweeg je muis over het bericht en selecteer de drie stippen die verschijnen, en selecteer vervolgens Unsend. Het bericht verdwijnt voor iedereen in het gesprek.

Image
Image

FAQ

    Hoe verwijder ik al mijn berichten op Instagram?

    Helaas is het niet mogelijk om al je directe berichten op Instagram in één keer te verwijderen. Je moet elk gesprek één voor één verwijderen.

    Hoe verwijder ik het bericht van iemand anders op Instagram?

    Je kunt het bericht van iemand anders op Instagram niet ongedaan maken zoals je dat van jezelf kunt. Het enige dat u kunt doen, is het gesprek verwijderen. U kunt echter de berichten van andere mensen verwijderen in Facebook Messenger, dat compatibel is met verschillende apps met Instagram: Houd het bericht ingedrukt en selecteer More > Remove

Aanbevolen: