Fitbit introduceert nieuwe slaap Dieren?

Fitbit introduceert nieuwe slaap Dieren?
Fitbit introduceert nieuwe slaap Dieren?
Anonim

Fitbit heeft een meer gedetailleerde, gemakkelijker te interpreteren Sleep Profile-functie geïntroduceerd die slaapgegevens voor Premium-leden beter analyseert en opsplitst.

Als je wat meer wilt weten over je slaappatroon en wilt weten welk dier jouw gewoontes deelt, dan heb je de nieuwe functie Slaapprofiel van Fitbit. Zolang je je Fitbit-apparaat in bed draagt en Premium-lid bent, ontvang je elke maand gedetailleerde rapporten over je snooze-patronen en algehele kwaliteit.

Image
Image

Volgens het Fitbit-team volgt Sleep Profile 10 verschillende slaapstatistieken en vergelijkt vervolgens de resultaten met gemiddelden uit vergelijkbare demografische gegevens. U kunt ook de ideale bereiken zien om u een nauwkeuriger idee te geven van wat er mogelijk moet worden gewijzigd. Die gegevens worden vervolgens aan het begin van elke maand verzameld en onthuld als een overzicht van hoe het met je gaat.

Image
Image

Maar waarom dieren? De logica achter het toewijzen van een dierlijk "archetype" aan uw slaapprofiel is dat het voor gebruikers gemakkelijker zou kunnen zijn om een verkorte versie van hun slaapcyclus te begrijpen. Het Fitbit-team zegt dat er in totaal zes diersoorten zijn, en elk heeft unieke slaapgewoonten die kunnen worden vergeleken met de verschillende patronen die bij mensen worden waargenomen. In brede, algemene zin.

Sleep Profile wordt nu uitgerold voor Premium-leden in de Fitbit-app en werkt met de Charge 5-, Inspire 2-, Luxe-, Sense-, Versa 2- en Versa 3-apparaten. Het is onduidelijk of de ondersteuning in de toekomst zal worden uitgebreid naar andere Fitbit-apparaten. Gebruikers zouden hun eerste samengestelde profiel op 4 juli moeten krijgen, en toekomstige profielen verschijnen op de eerste van elke nieuwe maand.

Aanbevolen: