Twitter introduceert schrijven in langere vorm met nieuwe functie voor notities

Twitter introduceert schrijven in langere vorm met nieuwe functie voor notities
Twitter introduceert schrijven in langere vorm met nieuwe functie voor notities
Anonim

Twitter test momenteel een Notes-functie, die de limiet van 280 tekens verwijdert, in wezen een blog aan het maken.

Er was eens een limiet van 140 tekens op Twitter, wat veel gebruikers te beperkend vonden. Die limiet is sindsdien verdubbeld tot 280, maar soms is zelfs dat niet genoeg om alles te zeggen wat je wilt. Natuurlijk is het mogelijk om Twitlonger te gebruiken om die beperkingen (op een bepaalde manier) te omzeilen, of je kunt volgende tweets samenvoegen, maar dat kan een beetje onhandig zijn. Dus bedacht Twitter Notes - een manier voor schrijvers om veel verder te gaan dan de limiet van 280 tekens, meerdere foto's/video's/GIF's bij te voegen en te delen met zowel on- als offline gebruikers. Het is bloggen. Twitter heeft bloggen net "uitgevonden".

Image
Image

Het hele punt van Notes (Twitter doet zijn uiterste best om te verduidelijken dat het niet "Twitter Notes" heet, maar "Notes") is om schrijvers in staat te stellen hun gedachten uit te breiden met minder beperkingen. Zoals eerder vermeld, is de limiet van 280 tekens verdwenen, kunnen foto's/video's/GIF's/andere tweets worden ingesloten en kunnen opmerkingen over bewerkingen vóór en na publicatie worden bijgevoegd. Dus in zekere zin is het alsof je eindelijk die bewerkknop krijgt?

Eenmaal gepubliceerd, zal Notes verschijnen als een soort van nieuwsbericht-achtige preview-link waarop anderen kunnen klikken om het volledige verhaal te bekijken. Gepubliceerde notities verschijnen ook op hun eigen tabblad als onderdeel van het Twitter-profiel van de schrijver, naast Media, Vind-ik-leuks, enzovoort.

Image
Image

Notes wordt momenteel getest door een selecte groep schrijvers uit Canada, Ghana, het VK en de VS. Volgens Twitter zal het testen de komende twee maanden doorgaan, waarbij deelnemers feedback geven over mogelijke functie-aanpassingen. Er zijn momenteel geen details over een openbare release, maar Twitter zegt dat het de testgroep "binnenkort" zal uitbreiden.

Aanbevolen: