Amazon introduceert nieuwe functies voor Alexa Together-service

Amazon introduceert nieuwe functies voor Alexa Together-service
Amazon introduceert nieuwe functies voor Alexa Together-service
Anonim

Alexa Together is ontworpen om zorgverleners te helpen communiceren met en controleren op mensen onder hun hoede, en dit proces is nu een beetje eenvoudiger geworden.

Amazon heeft zojuist twee nieuwe functies onthuld voor Alexa Together-abonnees, die een deel van de last voor zorgverleners lijken te verlichten.

Image
Image

Als eerste is er iets dat de Circle of Support wordt genoemd. Deze handige functie vergroot het zorgnet, zodat maximaal tien mensen taken kunnen delen. Co-zorgverleners worden nu "kringleden" genoemd en elke persoon ontvangt dagelijks gezondheids- en statusmeldingen op hun smartphone of tablet.

Circle-leden kunnen echtgenoten, neven, vrienden of zelfs buren zijn. De primaire verzorger of de persoon die zorg ontvangt, kan op elk moment mensen uit de kring verwijderen via de Alexa-app. Opgemerkt moet worden dat alleen de primaire zorgverlener Remote Assist kan gebruiken, waarmee toegang op afstand tot bijna elk aspect van de service mogelijk is.

Met Alexa Together kan de primaire verzorger nu een Remote Assist-routine instellen voor hun geliefde. Met andere woorden, zorgverleners kunnen een hele dag aan activiteiten organiseren en ontwerpen, waarbij elke actie, zoals het licht aandoen of een boodschappenlijstje presenteren, naadloos verloopt.

Deze functies zijn al beschikbaar voor huidige Alexa Together-abonnees en Amazon voert nu een gratis proefperiode van zes maanden uit om bekendheid te krijgen. Daarna kost het $20 per maand.

Aanbevolen: