Hoe krijg ik afbeeldingen op volledig scherm voor iPhone-oproepen

Inhoudsopgave:

Hoe krijg ik afbeeldingen op volledig scherm voor iPhone-oproepen
Hoe krijg ik afbeeldingen op volledig scherm voor iPhone-oproepen
Anonim

Wat u moet weten

  • Voor nieuwe foto's, open Contacten, kies een contact, tik op Bewerken > Foto toevoegen, en maak je foto. Bewerk en centreer het en druk op Gebruik foto > Klaar.
  • Voor een bestaande foto, open Contacten, kies een contact, tik op Bewerken > Bewerkenonder de foto > Foto bewerken. Verplaats de foto en tik op Kies > Gereed.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u foto's op volledig scherm kunt krijgen voor inkomende iPhone-oproepen. Het behandelt het instellen van contactfoto's op volledig scherm, zowel met nieuwe foto's als bestaande contactfoto's. De instructies in dit artikel zijn van toepassing op iPhones met iOS 8 en hoger.

Hoe maak je nieuwe foto's op volledig scherm voor inkomende oproepen

Als je een nieuwe foto voor een contact toevoegt aan je iPhone, is het heel eenvoudig om deze op volledig scherm te gebruiken voor inkomende oproepen. Voeg de foto toe aan het contact door deze stappen te volgen:

  1. Open de Contacts app en tik vervolgens op de naam van het contact.
  2. Tik op het informatiescherm van het contact op Bewerken.
  3. Tik op Foto toevoegen (of tik op Bewerken om een bestaande foto te vervangen).
  4. Selecteer Foto maken of Foto kiezen.

    Image
    Image
  5. Gebruik de iPhone-camera om een foto te maken of kies er een uit je Foto's-app.
  6. Verplaats en schaal de foto zodat deze in de cirkel past.
  7. Tik op Kies of Gebruik foto,afhankelijk van of het een nieuwe foto is of een foto die je al hebt.

  8. Tik op Gereed.

    Image
    Image
  9. Als de persoon wiens contact je hebt bewerkt je belt, wordt de foto die je aan zijn contactgegevens hebt toegevoegd, op volledig scherm weergegeven op je iPhone.

Bestaande foto's maken Telefoon op volledig scherm voor oproepen

Foto's die op je telefoon stonden en aan contacten waren toegewezen toen je een upgrade naar je versie van iOS naar iOS 7 uitvoerde, hebben verschillende stappen nodig. Van die foto's zijn de kleine, cirkelvormige afbeeldingen gemaakt, dus om ze op volledig scherm te krijgen, moet nog een wijziging worden aangebracht. U hoeft geen nieuwe foto te maken; bewerk gewoon de oude en je bent terug bij de foto's op volledig scherm.

In iOS 14 kunnen inkomende oproepen ook worden weergegeven als een kleine banner bovenaan het scherm, in plaats van als foto's op volledig scherm. Ga voor foto's op volledig scherm naar Instellingen > Telefoon > Inkomende oproepen > Volledig scherm.

  1. Open de Phone of Contacts app en tik vervolgens op de naam van de contactpersoon.
  2. Tik Bewerken.
  3. Tik Bewerken onder de huidige foto.
  4. Tik Foto bewerken.
  5. Verplaats de bestaande foto een beetje. U hoeft het niet te bewerken. Breng gewoon een kleine wijziging aan in de positie - genoeg voor de iPhone om te registreren dat de foto op een kleine manier is gewijzigd.
  6. Tik Kies.

    Image
    Image
  7. Tap Klaar.

    Image
    Image
  8. De volgende keer dat deze persoon je belt, zie je de foto op volledig scherm.

Er is één nadeel aan deze techniek: er is geen instelling om deze functie voor al je contacten te bedienen. U moet dit proces herhalen voor elke foto die u op volledig scherm wilt weergeven voor inkomende oproepen.

Wat is er gebeurd met foto's op volledig scherm voor inkomende iPhone-oproepen?

Gebeld worden op de iPhone betekende vroeger dat het hele scherm vol zou staan met een foto van de persoon die je belde, ervan uitgaande dat er een foto aan hem was toegewezen in je Contacten-app. Het was een aantrekkelijke, zeer visuele manier om te weten wie er belde.

Dat veranderde in iOS 7. Met die versie werd de afbeelding op volledig scherm vervangen door een kleine ronde versie van de afbeelding in de bovenhoek van het scherm voor inkomende oproepen. In iOS 8 of hoger op je iPhone kun je weer schermvullende afbeeldingen krijgen voor inkomende oproepen.

FAQ

    Hoe blokkeer ik een beller op een iPhone?

    Om een beller op de iPhone te blokkeren, opent u de telefoon-app en selecteert u Recent. Selecteer naast de beller die je wilt blokkeren het i-pictogram en tik op Blokkeer deze beller. Ze kunnen niet bellen, sms'en, of FaceTime je op de iPhone.

    Hoe kan ik een beller op een iPhone het zwijgen opleggen?

    Hoewel er geen ingebouwde functionaliteit is om een specifieke inkomende beller het zwijgen op te leggen, is er een oplossing. Download de DearMob iPhone Manager-app naar je Mac, sluit je iPhone aan en download de stille beltoon. Koppel de iPhone los en wijs de beltoon toe aan de beller. U hoort de inkomende oproepen van de beller niet.

    Hoe blokkeer ik mijn beller-ID op een iPhone?

    Als u uw nummer wilt verbergen wanneer u belt op uw iPhone, gaat u naar Instellingen > Telefoon en schakelt u Show uit Mijn beller-ID. Wanneer u nu belt, zien ontvangers uw beller-ID niet.

Aanbevolen: