Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren

Inhoudsopgave:

Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren
Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren
Anonim

Wat te weten

  • Open Instellingen > Accountacties > Blocked.
  • Tik vervolgens op de X naast de gebruiker die je wilt deblokkeren.

Dit artikel legt uit hoe je iemand op Snapchat kunt deblokkeren voor iOS- en Android-apparaten.

Hoe iemand op Snapchat te deblokkeren

Omdat het blokkeren van mensen op Snapchat hun accounts voor jou en de jouwe voor hen verbergt, kun je niet naar hun namen zoeken en ze vervolgens deblokkeren. Open in plaats daarvan uw lijst met geblokkeerde gebruikers vanuit de Snapchat-instellingen. Hier is hoe.

  1. Open Snapchat en tik op je Bitmoji of gebruikersnaam in de linkerbovenhoek van het scherm.
  2. Tik op het gear pictogram in de rechterbovenhoek om toegang te krijgen tot Instellingen.
  3. Veeg omhoog om het gedeelte Accountacties te zien en tik vervolgens op Blocked.

    Image
    Image
  4. Je ziet een lijst met gebruikersnamen van mensen die je hebt geblokkeerd. Tik op de X die rechts van de gebruikersnaam verschijnt van de persoon die je wilt deblokkeren.
  5. Snapchat vraagt je om te bevestigen. Tik op Ja als je deze persoon wilt deblokkeren.

    Image
    Image
  6. Nadat je iemand deblokkeert, verdwijnt zijn gebruikersnaam uit je Blocked lijst.

Wat te doen na het deblokkeren van iemand

Blokkeren verbreekt alle contact tussen jou en de geblokkeerde gebruiker en de persoon wordt verwijderd uit je vriendenlijst. Nadat je de blokkering hebt opgeheven, moet je naar de vriend zoeken en deze opnieuw toevoegen.

Typ hiervoor de gebruikersnaam in het zoekveld bovenaan en tik vervolgens op Toevoegen rechts van de profielfoto en gebruikersnaam. Als de vriend geen openbare gebruiker is, moeten ze jou ook weer toevoegen.

Image
Image

Meer over het deblokkeren van mensen op Snapchat

Hieronder staan enkele van de meest gestelde vragen en antwoorden over het deblokkeren van iemand in Snapchat.

Wat zijn de beperkingen voor het blokkeren en deblokkeren van gebruikers?

Snapchat staat erom bekend tijdsbeperkingen op te leggen aan gebruikers die vrienden opnieuw toevoegen die ze onlangs hebben verwijderd of geblokkeerd. Dus als je ze in korte tijd hebt geblokkeerd, gedeblokkeerd en geprobeerd opnieuw toe te voegen, kan Snapchat je 24 uur lang beletten ze opnieuw toe te voegen.

Weten geblokkeerde mensen wanneer je ze deblokkeert?

Snapchat stelt gebruikers niet op de hoogte wanneer je ze blokkeert of deblokkeert, maar ze kunnen er misschien achter komen. Als iemand bijvoorbeeld merkt dat je account is verdwenen, kunnen ze naar je zoeken vanuit een ander Snapchat-account en bevestigen dat ze zijn geblokkeerd. Als ze een nieuw vriendschapsverzoek van je zien, realiseren ze zich misschien dat je ze weer toevoegt.

Is er een alternatief voor het blokkeren van mensen op Snapchat?

In plaats van tijdelijk alle contact met iemand te verbreken en elkaar vervolgens opnieuw toe te voegen als vrienden, kun je meldingen dempen. Wanneer je deze optie voor een vriend inschakelt, blijven ze op je vriendenlijst staan. Je ontvangt nog steeds snaps en chats, maar zonder de meldingen die bij die snaps horen.

Om meldingen van een Snapchat-gebruiker te dempen, open je hun contactpagina door de afbeelding naast hun naam te selecteren. Als je eenmaal op hun contactpagina bent, gebruik je het menu met drie stippen bovenaan om Message Notifications te selecteren. Kies Stil.

Image
Image

Zet deze functie op elk moment aan of uit zonder dat je vriend het ooit weet, en geniet van de vrijheid om hun snaps en chats op je gemak te openen.

FAQ

    Hoe blokkeer ik iemand op Snapchat?

    Als je iemand op Snapchat wilt blokkeren, zoek je de gebruiker die je wilt blokkeren en tik je op de naam om een chat te openen. Tik op Menu (drie regels) > Block en bevestig. bevestigingsvenster.

    Hoe krijg ik de donkere modus op Snapchat?

    Om de donkere modus op Snapchat op een iPhone of iPad te krijgen, tik je op je profile pictogram > Instellingen > App Uiterlijk en kies Altijd donker Ga op een Android naar Instellingen > Systeem > Ontwikkelaarsopties en draai de Override force-dark schuifregelaar naar On

    Wat betekent in behandeling op Snapchat?

    In behandeling op Snapchat betekent dat er een Snapchat-bericht in behandeling is dat een probleem ondervindt. Dit is een foutmelding die aangeeft dat Snapchat geen bericht heeft kunnen verzenden. Het kan verschijnen als de vriend je vriendschapsverzoek nog niet heeft geaccepteerd of als ze je hebben ontvriend of geblokkeerd. Het kan ook betekenen dat je apparaat niet is verbonden met internet.

Aanbevolen: