Hoe u uw pagina-likes op Facebook kunt verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw pagina-likes op Facebook kunt verbergen
Hoe u uw pagina-likes op Facebook kunt verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Log in op Facebook.com, ga naar je profiel en selecteer More > Likes. Klik op het menu met drie stippen en selecteer Bewerk de privacy van uw likes.
  • Selecteer een paginacategorie. Kies in het vak Select Audience het gewenste privacyniveau voor de zichtbaarheid van de categorie.
  • Opties omvatten Public, Friends, Only me en Aangepast. Kies Alleen ik voor het hoogste privacyniveau.

Dit artikel legt uit hoe je vind-ik-leuks kunt verbergen voor specifieke paginacategorieën op Facebook, zoals restaurants, sportteams en tv-shows. Deze instructies zijn alleen van toepassing op de desktopversie van Facebook.

Image
Image

"Vind ik leuk" Facebook-paginacategorieën

Er zijn verschillende soorten vind-ik-leuks op Facebook. Er is het bekende "liken" van een bericht, waarbij je reageert op wat iemand plaatst. Er zijn ook Facebook-pagina-likes die van toepassing zijn op verschillende categorieën, zoals films, televisie, muziek, boeken, sportteams, atleten, inspirerende mensen, restaurants, games, activiteiten, interesses, sport, eten, kleding, websites en andere.

Standaard zijn deze categorieën ingesteld op Openbaar, dus als je een Facebook-pagina leuk vindt, zoals een restaurant, kan iedereen deze zien. Maar als je wilt, kun je deze instellingen wijzigen om het publiek te beperken dat de paginacategorieën ziet die je leuk vindt.

Je kunt bepalen wie ziet wat je leuk vindt op categorieniveau, maar je kunt individuele dingen die je leuk vindt niet verbergen. U kunt bijvoorbeeld besluiten om de sportteams die u leuk vindt te tonen of te verbergen, maar u kunt niet verbergen dat u een individueel team leuk vindt.

Hoe u uw paginacategorie Likes privé kunt maken

Hier leest u hoe u wat meer privacy krijgt als u paginacategorieën op Facebook leuk vindt. Deze instellingen zijn alleen beschikbaar op de Facebook-desktopsite, niet in de mobiele app.

  1. Navigeer naar Facebook.com en ga naar je profielpagina.
  2. Selecteer More in de menubalk net onder je omslagfoto.

    Image
    Image
  3. Selecteer Likes.

    Image
    Image
  4. Selecteer More (drie stippen) in het vak Likes.

    Image
    Image
  5. Selecteer Bewerk de privacy van je likes.

    Image
    Image
  6. Selecteer een paginacategorie.

    Image
    Image
  7. Kies in het vak Select Audience het gewenste privacyniveau voor de zichtbaarheid van de categorie. Opties zijn onder meer Public, Friends, Only me en Custom. Selecteer Alleen ik voor het hoogste privacyniveau.

    Image
    Image
  8. Selecteer Sluiten. Je hebt je pagina aangepast zoals privacy-instellingen.

Andere beperkingsopties

Je kunt verschillende beperkingen kiezen voor elk van de pagina-achtige categorieën, maar helaas, zoals eerder vermeld, kun je niet verbergen dat je individuele pagina's leuk vindt. Het is alles of niets voor elke categorie.

Misschien voegt Facebook meer gedetailleerde privacycontroles toe voor vind-ik-leuks, en kun je verbergen dat je bepaalde dingen leuk vindt, zoals Shi Tzu-puppy's gekleed in 18e-eeuwse kleding, maar totdat Facebook deze functie toevoegt, je wordt gedwongen om al je vreemde likes te laten zien of ze niet te laten zien.

Facebook staat bekend om het maken van ingrijpende wijzigingen in de manier waarop uw privacy-instellingen worden beheerd, dus het is een goed idee om uw instellingen te controleren om te zien of u bent "aangemeld" voor iets dat u niet wilt. Zorg ervoor dat u de privacy-instellingen van Facebook begrijpt of overweeg om uw Facebook-pagina privé te maken.

Als je meer controle wilt over het zien van traditionele vind-ik-leuks en reacties op Facebook, heeft Facebook in mei 2021 meer opties geïntroduceerd. Als je geen likes of weergaven meer wilt zien, tik je in de Facebook-app op Instellingen & Privacy > Instellingen > Instellingen voor nieuwsfeeds en tik op Reactietellingen Reactietellingen uitschakelen voor uw berichten of alle berichten in uw nieuwsfeed. Je kunt reacties ook per post verbergen met behulp van het menu met drie stippen.

FAQ

    Hoe verberg ik likes op Instagram?

    Als je likes op Instagram wilt verbergen, tik je vlak voordat je een bericht gaat plaatsen op Geavanceerde instellingen > Verberg vind-ik-leuks en bekijk het aantal voor dit bericht Ga dan terug en voltooi je bericht. Om likes op berichten die je al hebt geplaatst te verbergen, tik je op Meer (drie stippen) > Hide Like Count

    Hoe verberg ik likes op Twitter?

    Er is geen manier om het aantal likes op Twitter te verbergen of je likes incognito te maken. Een tijdelijke oplossing is om je account privé te maken, zodat je volgers de enigen zijn die je vind-ik-leuks kunnen zien.

    Hoe verberg je likes op TikTok?

    Om je likes op TikTok-video's te verbergen, ga je naar je profiel en tik je op Meer (drie stippen) > Privacy. Scrol omlaag naar Veiligheid en tik op Gelikete video > Alleen ik.

Aanbevolen: