Hoe u uw nummer kunt verbergen met 67

Inhoudsopgave:

Hoe u uw nummer kunt verbergen met 67
Hoe u uw nummer kunt verbergen met 67
Anonim

Wat te weten

  • Voer 67 in voordat u een nummer kiest om uw nummer te verbergen voor de ontvanger van de oproep.
  • Android: Tik op Telefoon > menu > Instellingen > Oproepen > Extra instellingen > Beller-ID > Verberg nummer.
  • iPhone: Tik op Instellingen > Telefoon > Toon mijn beller-ID. Schakel Toon mijn beller-ID. uit

Dit artikel legt uit hoe je je nummer kunt verbergen met 67 wanneer je belt op een smartphone.

Hoe 67 te gebruiken op een Android-telefoon

U kunt voorkomen dat uw nummer wordt weergegeven op de telefoon van een ontvanger of op het apparaat met nummerherkenning wanneer u belt. Kies op uw traditionele vaste of mobiele smartphone 67 gevolgd door het nummer dat u wilt bellen. De persoon die u belt, ziet alleen een bericht zoals 'geblokkeerd' of 'privénummer' wanneer de telefoon overgaat.

67 werkt niet als u gratis nummers of alarmnummers belt.

Hoewel 67 werkt op smartphones, moet het elke keer dat u een nummer kiest, worden ingevoerd. De meeste mobiele providers bieden een manier om je nummer te blokkeren bij alle uitgaande oproepen met behulp van de Android- of iOS-apparaatinstellingen.

Hoe u uw nummer kunt verbergen op een Android-telefoon

Gebruik instellingen om je nummer te verbergen terwijl je een Android-telefoon gebruikt:

  1. Tik op het Telefoon pictogram, dat je meestal onderaan het scherm vindt.

  2. Zoek de Zoeken-balk op de Telefoon-interface en tik op de drie verticaal uitgelijnde stippen die erin worden gevonden om een vervolgkeuzemenu weer te geven.
  3. Selecteer Instellingen.
  4. Tik op het gedeelte Oproepen.

    Image
    Image
  5. Tik op Extra instellingen.
  6. Tik op Beller-ID.
  7. Tik op Hide number wanneer de pop-out-interface wordt weergegeven.

    Image
    Image

Hoe u uw nummer op een iPhone kunt verbergen

Om je nummer te verbergen wanneer je een iPhone gebruikt:

  1. Tik op het Instellingen icoon.
  2. Scrol omlaag in de interface Instellingen en selecteer Telefoon.
  3. Tik in het gedeelte Oproepen op Toon mijn beller-ID.

  4. Als de Show My Caller ID-tuimelschakelaar groen is, tikt u er eenmaal op zodat deze wit wordt, wat de uit-stand is. Uw uitgaande oproepen worden nu weergegeven met het bericht "Geen beller-ID" in plaats van uw telefoonnummer.

    Image
    Image

Bottom Line

Nu een algemene functie op de meeste thuistelefoons en vrijwel alle mobiele apparaten, geeft nummerherkenning ons de mogelijkheid om oproepen te screenen en vervelende vrienden of vervelende telemarketeers te vermijden. Een duidelijk nadeel van deze functionaliteit is dat anonimiteit bij het plaatsen van een oproep tot het verleden behoort. Gelukkig kunnen verticale servicecodes zoals 67 van pas komen als u mensen moet bellen die u niet per se terug wilt bellen. Als u bijvoorbeeld een zakelijke klant na werktijd moet bellen vanaf uw persoonlijke telefoon, wilt u misschien niet dat ze dat nummer hebben. Houd er rekening mee dat sommige mensen ervoor kiezen om verborgen of privénummers te blokkeren om ze automatisch te bellen, in welk geval uw oproep niet doorgaat als u 67. gebruikt

Hoe andere populaire verticale servicecodes te gebruiken

De volgende verticale servicecodes werken met de meeste populaire providers. Neem contact op met uw telefoonmaatschappij als een bepaalde code niet werkt zoals verwacht.

  • 60: Biedt de mogelijkheid om een specifiek nummer te blokkeren.
  • 66: belt continu een bezet nummer totdat de lijn vrijkomt.
  • 69: Handig vanaf een vaste lijn die geen nummerherkenning heeft, deze code kiest het laatste nummer dat u heeft gebeld.
  • 70: Schakelt tijdelijk de wisselgesprekfunctie uit.
  • 72: Schakelt doorschakelen op een vaste lijn in.
  • 77: Schakelt anonieme oproepweigering in, waardoor alleen inkomende oproepen van mensen die hun nummer bekendmaken, worden toegestaan.

FAQ

    Kun je je nummer verbergen tijdens het sms'en?

    Ja. Om anonieme sms'jes te versturen op een iPhone, ga naar Instellingen > Telefoon > zet uit Toon mijn nummerweergave Ga op een Android naar de Telefoon-app en toetsenbord > selecteer Meer (drie stippen) > Instellingen > OproepinstellingenTik vervolgens op Beller-ID > Beller verbergen

    Hoe blokkeer ik een nummer op een iPhone?

    Om een nummer op een iPhone te blokkeren, start u de Phone app en tikt u op het tabblad Recent om recente oproepen weer te geven. Zoek het nummer dat u wilt blokkeren en tik op i Selecteer Blokkeer deze beller > Blokkeer contact Of ga naar uw Contacten, tik op een contact > Blokkeer deze beller

    Hoe blokkeer ik een nummer op Android?

    Om een nummer op Android te blokkeren, start je de Phone app en zoek je het nummer dat je wilt blokkeren. (Tik op een Samsung-telefoon op Details.) Als uw provider blokkeren ondersteunt, ziet u een optie om Nummer blokkeren of Oproep weigeren.

Aanbevolen: