Hoe u uw getagde foto's op Instagram kunt verbergen

Inhoudsopgave:

Hoe u uw getagde foto's op Instagram kunt verbergen
Hoe u uw getagde foto's op Instagram kunt verbergen
Anonim

Wat te weten

  • Verwijder een getagde foto: Profile > Getagde foto's > de afbeelding om > je naam te detaggen > Remove Me van bericht.
  • Verwijder meerdere getagde foto's: Profiel > Instellingen > Instellingen > Privacy > Berichten > Handmatig goedkeuren van tags > Bewerken > Kies afbeeldingen > tik Verwijderen.
  • Beperk wie u kan taggen: Profile > Instellingen > Instellingen > Privacy > Berichten > wijzigen in Toestaan van mensen die u volgt of niet een.

Dit artikel leert je hoe je je getagde foto's op Instagram kunt verbergen. Het kijkt naar het verbergen van getagde foto's op individuele basis en hoe te voorkomen dat mensen je automatisch taggen in foto's.

Een getagde foto verbergen

Als iemand je heeft getagd in een foto op Instagram en je niet wilt worden opgenomen, is het mogelijk om jezelf te detaggen. Dit is wat je moet doen.

Het proces is iets anders als je je Instagram-foto's wilt verbergen door ze privé te maken.

  1. Tik op Instagram op je profielpictogram.
  2. Tik op Getagde foto's.
  3. Tik op de afbeelding waarvan je de tag wilt verwijderen.

    Image
    Image
  4. Tik op de afbeelding en tik vervolgens op uw naam die op de afbeelding wordt weergegeven.

    Tik op het persoonspictogram in de linkerhoek als je de tag niet kunt vinden.

  5. Tik op Verwijder mij uit bericht.

    Image
    Image

    Tik op Verbergen uit mijn profiel om de foto te verwijderen uit de getagde afbeeldingen van je profiel.

  6. De afbeelding is niet langer gekoppeld aan uw account.

Verberg meerdere getagde foto's

Als je jezelf massaal wilt losmaken van foto's, kan dat via een andere route dan hierboven. Hier leest u hoe u meerdere getagde foto's tegelijk kunt verbergen.

  1. Tik op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Privacy.
  5. Tik op Berichten.
  6. Tik op Tags handmatig goedkeuren.

    Image
    Image
  7. Tik op Bewerken naast getagde berichten.
  8. Tik op elke foto waarvan je de tag wilt verbergen of verwijderen.
  9. Tik op Hide of Remove. Verbergen verbergt de afbeelding van je profiel, maar verwijdert je niet van de afbeelding, terwijl Verwijderen beide doet.

    Image
    Image

Hoe u kunt wijzigen wie u kan taggen in Instagram-foto's

Beschikbaar via een vergelijkbare methode als hierboven, is het mogelijk om te wijzigen wie je kan taggen op foto's op Instagram. Hier leest u hoe u dit doet.

  1. Tik op Instagram op je profielfoto.
  2. Tik op Instellingen.
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Tik op Privacy.
  5. Tik op Berichten.
  6. Wijzig wie je kan taggen onder Tags toestaan van. Het is mogelijk om te kiezen tussen iedereen toestaan je te taggen, alleen mensen die je volgt of niemand.

    Image
    Image

Een afbeelding zichtbaar maken

Als je van gedachten verandert over het verbergen van een afbeelding, kun je deze terugzetten naar je profiel door deze stappen te volgen.

  1. Zoek de foto die je op je profiel wilt weergeven opnieuw.
  2. Tik op Berichtopties.
  3. Tik op Toon op mijn profiel om het te herstellen.

    Image
    Image

Wie kan de foto's zien waarin ik ben getagd?

Iedereen die je profiel bekijkt, kan ook de foto's bekijken waarin je bent getagd door op het pictogram Tagged Photos te tikken. De enige manier om dit te beperken is om ofwel je profiel privé te maken, zodat alleen mensen die je handmatig accepteert om je te volgen ze kunnen zien of door foto's met jou te verbergen of te verwijderen.

Als je iemand toestaat je te taggen, kan het zijn dat je in afbeeldingen wordt getagd door mensen die je niet kent, zoals spamaccounts die een product promoten. Als alternatief hebben sommigen de faciliteit zelfs gebruikt om beledigend of intimiderend te zijn. Daarom is het belangrijk om te bepalen wie je in afbeeldingen kan taggen en om je instellingen regelmatig te controleren.

FAQ

    Hoe maak ik mijn Instagram-account privé?

    Om je Instagram-account privé te maken, ga je naar je profiel en tik je op Menu > Instellingen > Privacy> Privé account . Je berichten worden alleen gezien door je volgers en alle hashtags die je gebruikt, worden verborgen voor zoekopdrachten.

    Hoe tag ik iemand op Instagram?

    Als je iemand op Instagram in een nieuwe post wilt taggen, tik je op Tag People onder het bijschriftveld. Tik bij het maken van een verhaal op het pictogram sticker, tik op @Mention, en zoek naar een gebruiker. Typ in een opmerking @ gevolgd door de gebruikersnaam van de persoon.

    Hoe zoek ik naar tags op Instagram?

    Als je naar Instagram-tags wilt zoeken, tik je op het vergrootglas in het onderste menu en tik je vervolgens op het zoekvak dat verschijnt om het toetsenbord weer te geven. Voer een zoekterm in en kies Top, Accounts, Tags of Placesbovenaan om de resultaten te filteren.

Aanbevolen: