Hoe eerder gelikete berichten op Instagram te zien

Inhoudsopgave:

Hoe eerder gelikete berichten op Instagram te zien
Hoe eerder gelikete berichten op Instagram te zien
Anonim

Wat te weten

  • Tik profile > menu pictogram (drie regels) > Uw activiteit >Interacties > Likes.
  • Je kunt alleen de 300 meest recente berichten bekijken die je leuk vond.

Dit artikel legt uit hoe je berichten kunt bekijken die je eerder leuk vond op Instagram.

Waar vind je je meest recent gelikete Instagram-berichten

Open je Instagram-app en log in op je account. Volg daarna deze stappen om een lijst met eerder gelikete berichten te vinden.

  1. Tik in de rechterbenedenhoek op het profile icoon.
  2. Tik in de rechterbovenhoek op het menu icoon (drie lijnen).
  3. Kies Uw activiteit.

    Image
    Image
  4. Selecteer Interacties.
  5. Tik op Likes om een scherm met je meest recente likes te openen. De standaard is om de vind-ik-leuks weer te geven van nieuw naar oud.
  6. Scroll naar beneden voor oudere vind-ik-leuks of tik op Sorteren en filteren om een datumbereik op te geven of van oud naar nieuw te sorteren.

    Image
    Image

Redenen om je vorige likes te bekijken

Het is voor veel dingen geschikt om toegang te krijgen tot berichten die je eerder leuk vond. Ga terug om te zien wat je al leuk vond, zodat je het volgende kunt doen:

  • Vind nieuwe accounts om te volgen van berichten die je eerder leuk vond.
  • Lees het lange bijschrift van een bericht dat je niet kon lezen toen je het leuk vond.
  • Lees meer reacties om samen met een discussie over een bepaald bericht te volgen, aangezien andere mensen het in hun feeds zien.
  • Laat zelf een reactie achter op een bericht dat je leuk vond, maar op dit moment geen tijd had om iets te typen.
  • Bekijk nuttige informatie die u later in detail wilt bekijken, zoals een product, service, wedstrijd, trainingsroutine, recept, make-uphandleiding of iets anders.

Wat je leuk vindt op Instagram is niet alleen een vriendelijk gebaar om de poster te laten weten dat je de post goedkeurt. Het is een handige manier om een bladwijzer te maken voor dingen die interessant en waardevol genoeg zijn om opnieuw te bekijken.

Beperkingen voor het opnieuw bezoeken van gelikete berichten

Volgens de Help-pagina van Instagram kun je alleen de 300 meest recente berichten (foto's en video's) zien die je leuk vindt. Dat is nog steeds veel, maar als je een krachtige Instagram-gebruiker bent die honderden berichten per dag leuk vindt, of als je de behoefte voelt om te zoeken naar iets dat je enkele weken geleden leuk vond, heb je misschien pech.

Gelikete berichten worden weergegeven als je ze leuk vond tijdens het gebruik van de mobiele Instagram-app of Instagram op internet. Je kunt echter alleen gelikete berichten in de app zien. Het is onduidelijk of er berichten verschijnen die je leuk vond via een app van derden voor Instagram zoals Iconosquare, maar als het niet werkt voor het webplatform van Instagram, zal het waarschijnlijk ook niet werken voor apps van derden.

Als je een opmerking hebt geplaatst bij een foto of video, maar deze ook niet leuk vond, kun je deze niet meer terugvinden als je hem kwijtraakt. Je kunt berichten die je leuk vindt alleen zien door op de hartknop te tikken (of te dubbeltikken op de post) op het 'Vind ik leuk'-scherm.

Dus als je een post later opnieuw wilt bekijken, zorg er dan voor dat je op die hartknop drukt, zelfs als je belangrijkste bedoeling is om een reactie achter te laten.

FAQ

    Hoe verwijder je berichten die je leuk vond op Instagram?

    Als je een bericht niet meer leuk wilt vinden, open je dat bericht en tik je op het hartpictogram om het leuk te vinden. Dit verwijdert het van de Likes-lijst.

    Hoe zie je berichten die anderen leuk hebben gevonden op Instagram?

    Selecteer een specifiek bericht en tik op "X vind-ik-leuks" om alle mensen te zien die dat bericht leuk vonden.

    Hoe verberg je likes op Instagram?

    Als je het totale aantal vind-ik-leuks en weergaven van berichten van andere accounts niet wilt zien, ga dan naar Instellingen > Privacy> Posts en draai de Hide Like and View Counts schakelaar naar On Om likes te verbergen, telt je eigen berichten, ga naar je feed en tik op de drie stippen naast een bericht en kies Hide like count

Aanbevolen: