Hoe nieuwe Gmail-berichten te zien in het iOS-meldingscentrum

Inhoudsopgave:

Hoe nieuwe Gmail-berichten te zien in het iOS-meldingscentrum
Hoe nieuwe Gmail-berichten te zien in het iOS-meldingscentrum
Anonim

Wat te weten

  • iOS: Ga naar Instellingen > Meldingen > Gmail. Schakel Meldingen toestaan in op Aan. Selecteer onder Alerts Notification Center.
  • Gmail: Open de Gmail app en ga naar het More icoon (drie horizontale lijnen) > Settings> [account] > Meldingen . Kies een optie.

De Gmail-app voor iPhone, iPad en iPod Touch kan e-mails verzamelen in het Berichtencentrum. Je kunt Gmail ook instellen in iPhone Mail en het regelmatig laten controleren op nieuwe berichten, en ze toevoegen aan het Berichtencentrum zodra het ze opha alt. Als alternatief kunt u Gmail toevoegen als een Exchange-account met ondersteuning voor push-e-mail.

Bekijk nieuwe Gmail-berichten in het iOS-meldingscentrum

Om nieuwe e-mails die in uw Gmail-account binnenkomen te laten weergeven en bekijken in het Berichtencentrum van uw iPhone of iPad:

  1. Zorg ervoor dat je de Gmail-app hebt en dat je bent ingelogd op je accounts.
  2. Open Instellingen op je iPhone. Selecteer Meldingen en zoek vervolgens Gmail en tik erop.

    Image
    Image
  3. Zorg ervoor dat de schakelaar naast Meldingen toestaan on/groen is en dat het Notification Centerinstelling onder de Alerts kop heeft een blauw vinkje eronder.

    Image
    Image
  4. Als je op een e-mail in het Berichtencentrum tikt, wordt het bericht in de Gmail-app geopend.

Aanvullende aanpassingen aan iOS-meldingen voor Gmail

Nadat je de meldingen hebt ingeschakeld, kun je nog een paar instellingen aanpassen om zo veel of zo weinig meldingen te krijgen als je wilt. Dit is wat je kunt controleren.

Bekijk meldingen op het vergrendelscherm en tijdens het gebruik van uw telefoon

Om extra waarschuwingen buiten het Berichtencentrum te krijgen, tikt u op de Lock Screen en Banners opties onder de Alertsrubriek. Met de eerste instelling kun je inkomende Gmail-berichten zien zonder je iPhone te ontgrendelen. De tweede toont een venster op je telefoon terwijl je een andere app gebruikt.

Image
Image

Je kunt ook aanpassen hoe de banners zich gedragen. Tik op Bannerstijl om toegang te krijgen tot twee opties: Temporary en Permanent Tijdelijk betekent dat de banners na een tijdje verdwijnen, en Permanent betekent dat ze op het scherm blijven totdat je ze aantikt of wegveegt.

Image
Image

Pas geluiden en badges aan voor Gmail-meldingen

De schakelaars Sounds en Badges regelen extra waarschuwingen voor je meldingen in Gmail. Geluiden speelt een toon af om u te waarschuwen voor de melding. Badges plaatst een nummer op het app-pictogram op je startscherm.

Image
Image

Meldingsinstellingen in de Gmail-app

De Gmail-app heeft zijn eigen instellingen voor de berichten waarvoor je meldingen ontvangt. Hier leest u hoe u ze kunt aanpassen.

  1. Open de Gmail-app.
  2. Tik op het Meer pictogram (drie horizontale lijnen) in de linkerbovenhoek, scrol omlaag en tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Als je meerdere accounts in de app gebruikt, tik je op een die je wilt configureren. Selecteer op het volgende scherm Meldingen.

    Je hebt drie opties. All New Mail stuurt je alles wat binnenkomt. Alleen hoge prioriteit waarschuwt u voor berichten die Gmail als belangrijk markeert. Geen schakelt meldingen uit.

    Image
    Image
  4. Uw wijzigingen worden automatisch opgeslagen.

Aanbevolen: