Invoegtoepassingen beheren in Internet Explorer 11

Inhoudsopgave:

Invoegtoepassingen beheren in Internet Explorer 11
Invoegtoepassingen beheren in Internet Explorer 11
Anonim

Internet Explorer 11 biedt een gebruiksvriendelijke interface die geïnstalleerde browser-add-ons in-, uitschakelt en in sommige gevallen verwijdert. Hier leest u hoe u add-ons beheert in Internet Explorer 11.

Microsoft ondersteunt Internet Explorer niet meer en raadt u aan bij te werken naar de nieuwere Edge-browser. Ga naar hun site om de nieuwste versie te downloaden.

Extensies beheren in Internet Explorer 11

Om add-ons in IE toe te voegen, te verwijderen of erachter te komen of je add-ons hebt, ga je naar het venster Add-ons beheren. Selecteer het Gear-pictogram in de rechterbovenhoek van het browservenster. Selecteer vervolgens Invoegtoepassingen beheren.

Image
Image

Het venster Invoegtoepassingen beheren biedt informatie over de extensies, werkbalken en andere invoegtoepassingen voor Internet Explorer.

Werkbalken en extensies

  • Name: de volledige naam van de add-on wordt in deze kolom weergegeven. Deze namen kunnen alfabetisch worden gesorteerd door op de kolomkop te klikken.
  • Publisher: de naam van de uitgever (bijvoorbeeld Microsoft Corporation) van de respectieve add-on wordt in deze kolom weergegeven.
  • Status: De huidige status van de respectievelijke add-on wordt in deze kolom weergegeven: Ingeschakeld, Uitgeschakeld, Nieuw of Standaard. Wanneer een add-on is uitgeschakeld, is de functionaliteit ervan niet beschikbaar.
  • Architectuur: 32-bits, 64-bits of beide.
  • Laadtijd: weergegeven in seconden, geeft de hoeveelheid tijd weer die nodig is om de respectieve add-on in het geheugen te laden.
  • Navigatietijd: Telkens wanneer IE een nieuwe webpagina weergeeft, kunnen actieve add-ons de hoeveelheid tijd die het proces in beslag neemt vergroten. Navigatietijd vertegenwoordigt de gemiddelde hoeveelheid tijd die de individuele add-on aan dat algehele proces toevoegt.

Zoekproviders

  • Name: de naam van de zoekmachine, vergezeld van het bijbehorende pictogram.
  • Status: Geeft aan of de individuele zoekmachine al dan niet is geconfigureerd als de standaardoptie binnen IE.
  • Lijstvolgorde: Toont de voorkeursvolgorde waarin de geïnstalleerde zoekmachines in de browser worden weergegeven. Deze waarde kan worden bewerkt met behulp van de Move Up en Move Down links in het onderste gedeelte van het venster.
  • Zoeksuggesties: indien ingeschakeld, worden voorgestelde zoekwoorden van deze provider weergegeven terwijl u typt in de adresbalk of het zoekvak. Deze functionaliteit kan worden uitgeschakeld met behulp van de Suggesties uitschakelen link.

Versnellers

  • Name: Toont de naam van de versneller, onderverdeeld in categorieën zoals Email en Translate.
  • Address: Het domein waar de accelerator vandaan komt (bijvoorbeeld Bing.com).
  • Category: De bovengenoemde categoriewaarde wordt in deze kolom getoond.

Meer informatie over elke add-on wordt onderaan het venster weergegeven wanneer die respectievelijke add-on wordt geselecteerd, inclusief het versienummer, de datumstempel en het type.

Toon add-ons

Het vervolgkeuzemenu Show bevat de volgende opties:

  • Momenteel geladen add-ons: De standaardselectie toont alleen die add-ons die actief zijn.
  • Alle add-ons: Toont alle add-ons die binnen IE11 zijn geïnstalleerd, ongeacht de huidige status.
  • Uitvoeren zonder toestemming: Geeft add-ons weer die mogen worden uitgevoerd zonder expliciete gebruikerstoestemming, zoals de Microsoft XSL-sjabloon.
  • Gedownloade besturingselementen: Toont alle gedownloade ActiveX-besturingselementen.
Image
Image

Invoegtoepassingen in- en uitschakelen

Elke keer dat een individuele add-on wordt geselecteerd, verschijnen knoppen met het label Enable of Disable. Om de functionaliteit van een respectieve add-on in en uit te schakelen, selecteert u deze knoppen dienovereenkomstig. De nieuwe Status zou automatisch moeten worden weergegeven in het detailgedeelte.

Image
Image

Vind meer add-ons

Als u meer add-ons wilt vinden om te downloaden voor IE11, selecteert u de Find more link in de linkerbenedenhoek van het venster Add-ons beheren.

Image
Image

Als u deze link selecteert, wordt de sectie Add-ons van de Internet Explorer Gallery-website geopend. Kies Add onder een beschikbare add-on om deze in Internet Explorer te installeren.

Aanbevolen: