Een Instagram-account op uw computer of telefoon vergeten

Inhoudsopgave:

Een Instagram-account op uw computer of telefoon vergeten
Een Instagram-account op uw computer of telefoon vergeten
Anonim

Wat te weten

  • Instagram.com: Selecteer je Profielpictogram > Uitloggen >Account verwijderen.
  • Mobiele app: Profiel > Menu > Instellingen > Log Uit uw accountnaam.
  • Als de browser uw inloggegevens nog steeds opslaat, controleer dan de instellingen van de browser voor wachtwoord- en autofill-opties.

Dit artikel legt uit hoe je een Instagram-account op een computer of de mobiele Instagram-app voor iOS en Android kunt vergeten.

Hoe verwijder je een onthouden account op Instagram op een computer?

Zo vergeet je een Instagram-account in een webbrowser:

  1. Selecteer op de Instagram-site je Profielpictogram > Uitloggen.

    Image
    Image
  2. Selecteer Account verwijderen.

    Image
    Image
  3. Selecteer Verwijderen om te bevestigen. U keert terug naar het inlogscherm.

    Image
    Image

    Het verwijderen van een account op de Instagram-website zal geen accounts verwijderen die zijn gekoppeld via de Instagram-app.

Een account verwijderen uit de Instagram-app

Volg deze stappen om accounts uit de Instagram-app op Android of iOS te verwijderen:

  1. Schakel over naar het Instagram-account dat je wilt verwijderen. Ga naar je Profile, selecteer je accountnaam en kies vervolgens het account dat je wilt verwijderen.

    Image
    Image
  2. Ga naar de profielpagina en tik op Menu (de drie regels) bovenaan.
  3. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  4. Scroll naar beneden en tik op Uitloggen uw accountnaam.
  5. Tik op Uitloggen om te bevestigen. Je schakelt terug naar het standaardaccount en het andere account verschijnt niet langer in de app.

    Image
    Image

Waarom je Instagram-account vergeten?

Als je je aanmeldt bij Instagram op een apparaat dat door meerdere gebruikers wordt gedeeld, moet je je Instagram-account en andere aanmeldingsgegevens waartoe andere gebruikers mogelijk toegang hebben, verwijderen. Als je Instagram niet regelmatig op een apparaat gebruikt, is er geen reden om je account te onthouden.

Het is ook mogelijk dat u uw Gmail-account in een webbrowser wilt vergeten of uw Gmail-account op Android wilt ontkoppelen.

Waarom wordt mijn Instagram-account nog steeds weergegeven?

Als je je account nog steeds op de inlogpagina ziet staan, ververs dan de browser. Als het er nog steeds is, sluit u het venster, wacht u even en controleert u opnieuw. Als je dit probleem hebt in de mobiele app, update of download je de app opnieuw.

De browser kan ook worden ingesteld om inloggegevens op te slaan, iets dat apart moet worden aangepakt. U kunt bijvoorbeeld de Google Chrome Password Manager gebruiken om opgeslagen wachtwoorden te verwijderen. Controleer voor andere browsers de instellingen voor wachtwoord en opties voor automatisch aanvullen. Overweeg om Automatisch aanvullen ook op Android uit te schakelen.

FAQ

    Is verwijderen hetzelfde als een Instagram-account verwijderen?

    Als u een account verwijdert of ontkoppelt van uw apparaat, wordt het account niet verwijderd. U kunt op elk apparaat weer inloggen met hetzelfde account. Aan de andere kant, wanneer je een Instagram-account deactiveert, verdwijnt het van het publiek totdat je het account opnieuw activeert of permanent verwijdert.

    Hoe verwijder ik een Instagram-account?

    Je moet je Instagram-account in een webbrowser verwijderen; je kunt het niet in de app doen. Navigeer naar de accountverwijderingspagina, log in en volg de aanwijzingen om jezelf permanent van Instagram te verwijderen.

Aanbevolen: