Hoe een Reddit-account te verwijderen

Inhoudsopgave:

Hoe een Reddit-account te verwijderen
Hoe een Reddit-account te verwijderen
Anonim

Wat te weten

  • Op de site van Reddit: Klik op user icon > User Settings > Delete Account, controleer het vak en klik op DELETE.
  • In mobiele app: Tik op je gebruikerspictogram > Instellingen > Account verwijderen > Ja, verwijder.

Dit artikel legt uit hoe je je Reddit-account verwijdert, inclusief enkele tips voor wat je moet doen als je echt even een pauze wilt nemen.

Hoe verwijder ik mijn Reddit-account permanent?

Je kunt je Reddit-account op elk moment permanent verwijderen via de Reddit-website of de app. Dit is een permanente actie en uw account wordt onmiddellijk verwijderd zodra u het proces voltooit.

Hier leest u hoe u uw Reddit-account permanent op de website kunt verwijderen:

  1. Klik op uw gebruikerspictogram op de Reddit-website.

    Image
    Image
  2. Klik op Gebruikersinstellingen.

    Image
    Image
  3. Klik op Account verwijderen. Mogelijk wordt u gevraagd om uw gebruikersnaam en wachtwoord op te geven, of als u bent aangemeld via een app van derden, zoals Google, moet u mogelijk een wachtwoord maken voordat u doorgaat.

    Image
    Image
  4. Vink het vakje aan naast Ik begrijp dat verwijderde accounts niet kunnen worden hersteld en klik vervolgens op DELETE.

    Image
    Image

Hoe een Reddit-account op Android te verwijderen

Je kunt je Reddit-account ook rechtstreeks verwijderen via de iOS- of Android-app op je telefoon of tablet als je de app liever via de website gebruikt. Dit proces is ook onmiddellijk en onomkeerbaar, dus verwijder je Reddit-account alleen als je zeker weet dat je dat wilt.

Zo verwijder je je Reddit-account via de Android-app:

  1. Tik op je gebruikerspictogram in de Reddit-app.
  2. Tik op Instellingen.

    Image
    Image
  3. Tik op Account verwijderen.
  4. Tik op Ja, verwijder.

    Image
    Image

Een Reddit-account tijdelijk deactiveren

Sommige websites en apps, zoals Twitter, stellen je in staat een account tijdelijk te deactiveren om een pauze te nemen, maar dat is niet mogelijk met Reddit. De enige manier om een account te deactiveren is om het te verwijderen, en het verwijderen van een Reddit-account is permanent.

Bovendien verwijdert het verwijderen van je Reddit-account eigenlijk geen van je berichten, het verwijdert alleen je profiel en vervangt je gebruikersnaam door [Verwijderd]. Als je naast je account ook je Reddit-berichten wilt verwijderen, moet je elk afzonderlijk bericht verwijderen of een plug-in gebruiken die al je berichten vervangt door lege of tijdelijke tekst.

Als je een pauze wilt nemen van Reddit, zijn er enkele opties waarbij je je account niet hoeft te verwijderen. U kunt bijvoorbeeld overwegen:

  • De app van je telefoon verwijderen of meldingen uitschakelen. Als het uw doel is om een pauze te nemen van sociale media, kan het verwijderen van sociale-media-apps van uw telefoon of het uitschakelen van meldingen helpen de gewoonte te doorbreken om constant in te checken.
  • Handmatig je online status uitschakelen. Als je problemen hebt met mensen die je berichten sturen, kan het verbergen van je online status voorkomen dat ze zien dat je online bent.
  • Gebruikers blokkeren als ze je lastigvallen of lastigvallen. Als andere gebruikers je lastigvallen, kun je wat verlichting krijgen door ze aan Reddit te melden en ze vervolgens te blokkeren.
  • Uw chat- en berichtinstellingen wijzigen zodat niemand u chatverzoeken of privéberichten kan sturen. Als je je overweldigd voelt door mensen die je berichten sturen, zelfs als je offline lijkt, kun je dit zo instellen dat niemand je berichten kan sturen op Reddit.

FAQ

    Hoe verwijder ik mijn Reddit-zoekgeschiedenis?

    Voor de website kunt u uw zoekgeschiedenis wissen door de formuliergeschiedenis van uw browser te wissen. U kunt ook op de zoekbalk klikken om een lijst weer te geven met dingen waarnaar u onlangs heeft gezocht. Klik op de X rechts van elk item om het te verwijderen. Gebruik deze tweede optie om dingen uit je geschiedenis in de app te wissen.

    Hoe verwijder ik een Reddit-bericht?

    Ga naar je account en klik of tik op het tabblad Berichten. Kies het three-dot item naast het bericht dat je wilt verwijderen en selecteer vervolgens Delete. Deze instructies werken in zowel browser- als mobiele versies van Reddit.

Aanbevolen: