Hoe Dual Sight te gebruiken op Nokia 8

Inhoudsopgave:

Hoe Dual Sight te gebruiken op Nokia 8
Hoe Dual Sight te gebruiken op Nokia 8
Anonim

Wat te weten

  • Foto's: Open Camera app > houd de telefoon horizontaal > person icon > Dual. Kadreer en stel scherp en tik vervolgens op sluiter.
  • Video: Open Camera app > person icon > Dual > tik opvideo pictogram en kies vervolgens Record of Live.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe je de Dual Sight-modus op een Nokia 8-smartphone kunt gebruiken om een beeld op een gesplitst scherm te maken met de camera aan de voor- en achterkant van het apparaat.

Image
Image

Dubbel zicht gebruiken

Hier leest u hoe u een bothie opneemt op de Nokia 8:

  1. Open de Camera app op je Nokia 8.
  2. Houd de telefoon in staande stand om bovenaan een menu weer te geven. Tik op het pictogram dat op een persoon lijkt.
  3. Je krijgt drie opties te zien: Single, Dual en P-I-P. Tik op Dubbel.
  4. Je zou het beeld van beide camera's moeten zien. Kadreer en focus de foto en tik vervolgens op het pictogram Sluiter om deze vast te leggen.
  5. Als je video wilt opnemen, tik je op het video pictogram. Tik vervolgens op Record om video vast te leggen of tik op Live als u live wilt streamen.
  6. Als je ervoor kiest om live te streamen, selecteer dan Facebook Live of YouTube. Volg de instructies om uw account te koppelen, indien nodig.

  7. Ga terug naar de cameraweergave. Controleer of je in de videomodus bent en tik op Record.

    Je kunt de livestream eventueel een naam geven of deze overslaan en op OK tikken.

  8. Om de Dual Sight-modus te verlaten, tikt u op Single in het vervolgkeuzemenu of sluit u de Camera-app.

Wat is de Nokia Dual Sight-modus?

De Nokia 8 heeft twee 13MP + 13MP primaire camera's van Zeiss, naast een 13MP selfiecamera. Met Dual Sight kun je alle drie de camera's tegelijkertijd gebruiken om foto's en video's op een gesplitst scherm vast te leggen met jou en je onderwerp tegelijkertijd in beeld.

Nokia is niet het eerste smartphonebedrijf dat dit doet. Toch zijn ze de eersten die de Dual Sight-modus combineren met een volledig functionerend livestreamingsysteem dat verbinding maakt met Facebook Live en YouTube.

Wanneer moet je de Dual Sight-modus gebruiken?

Dual Sight heeft voordelen. Het maakt het gemakkelijker om nichereactievideo's vast te leggen naast live-uitzendingen van sportwedstrijden en concerten. Bovendien is het een leuke functie als je een foto wilt hebben samen met een verre geliefde, of zodat je de eerste stapjes van je baby naast je reactie in een enkele clip kunt opnemen.

Aanbevolen: