De 6 beste dual-sim telefoons van 2022

Inhoudsopgave:

De 6 beste dual-sim telefoons van 2022
De 6 beste dual-sim telefoons van 2022
Anonim

Je weet dat je een van de beste dual sims-telefoons hebt als je moeiteloos tussen nummers kunt schakelen. Met dual sims telefoons kun je twee simkaarten tegelijk in één apparaat hebben. Onze keuze voor de beste Android, Samsung Galaxy S9, stelt je in staat om zelfs sims van twee verschillende providers tegelijk in het apparaat te hebben!

Onze keuze voor de beste IOS, Apple iPhone 11 Pro Max, vereist echter geen twee simkaarten, maar heeft eerder een ingebouwde simkaart die door uw provider kan worden ingesteld. Dit ontwerp kan de ervaring vereenvoudigen terwijl je de telefoon hebt, maar vormt een uitdaging als je vaak van provider of mobiel apparaat wisselt. Ongeacht de configuratie, de beste dual sim-telefoon voor jou is efficiënt en gebruiksvriendelijk.

Beste iOS: Apple iPhone 11 Pro Max

Image
Image

Apple's nieuwste supergrote iPhone biedt een nieuwe benadering van dual-SIM-smartphones, dankzij eSIM-technologie. In plaats van twee fysieke simkaarten heeft de iPhone 11 Pro Max een ingebouwde simkaart die je digitaal kunt instellen bij een mobiele provider, vaak door je aan te melden op de website van de provider of door telefonisch contact met hen op te nemen. Hoewel het niet dezelfde veelzijdigheid biedt als twee verschillende SIM-slots, hoeven de meeste gebruikers niet regelmatig van provider te wisselen.

Naast dual-sim-ondersteuning krijg je natuurlijk Apple's verbluffende ultra-vlaggenschip-iPhone. Vooral de iPhone 11 Pro Max vertoont een verbluffend 6,5-inch OLED "Super Retina XDR"-scherm met een verbluffende contrastverhouding en onovertroffen kleurnauwkeurigheid. Als zodanig zien uw foto's, video's, tv-programma's en films er allemaal geweldig uit in vrijwel alle omstandigheden.

Apple's nieuwe camerasysteem met drie lenzen biedt nu niet alleen 2x en 1x zoomniveaus, maar ook een ultrabrede 0. Ook 5x, voor het maken van grote groepsfoto's van dichtbij. Het wordt allemaal aangedreven door de nieuwe razendsnelle A13 Bionic CPU. De machine learning "Neural Engine" biedt geavanceerde fotografiefuncties zoals een nachtmodus die goed verlichte foto's maakt, zelfs in bijna volledige duisternis. Daarnaast voegt de iPhone 11 Pro Max 4K/60fps video-opname toe met een groter dynamisch bereik over alle drie de lenzen, een extra batterijduur van vijf uur en een snellader in de doos.

Runner-Up, Beste iOS: Apple iPhone 11

Image
Image

Je zult nog steeds geen iPhone vinden die twee fysieke simkaarten ondersteunt, tenzij je in China bent, maar Apple's iPhone 11 zet de trend voort om ondersteuning te bieden aan twee providers via een geïntegreerde eSIM, wat eigenlijk een ver gemakkelijkere manier van reizen, op voorwaarde natuurlijk dat de provider van uw keuze dit ondersteunt.

Nu duidelijk gebrandmerkt als de iPhone die de meeste mensen zouden moeten kopen, laat de iPhone 11 slechts twee opvallende kenmerken weg van zijn duurdere "Pro"-broers en zussen, wat het wel biedt, is overtuigend genoeg. Je krijgt nog steeds dezelfde ultrakrachtige A13 Bionic CPU als in de hele iPhone-reeks van Apple in 2019, dus het zal geen enkel probleem zijn om dezelfde apps en games te gebruiken. Het biedt zelfs dezelfde geavanceerde fotografiefuncties zoals Nachtmodus en Deep Fusion, die machine learning gebruiken om meerdere foto's pixel-voor-pixel te combineren voor indrukwekkende resultaten.

Je krijgt ook driekwart van exact dezelfde camera-instelling, met een nieuw dual-lens groothoek- en ultragroothoeksysteem dat dezelfde sensoren gebruikt als de Pro-modellen, en exact dezelfde 12-megapixel TrueDepth-camera aan de voorkant die nu ook slo-mo selfies kan maken. Apple is hier nog steeds weg met een LCD-scherm om de iPhone 11 betaalbaar te houden, maar het 6,1-inch "Liquid Retina" -scherm is een van de beste LCD's ooit gemaakt, met een resolutie van 1792 x 828 (326 PPI pixeldichtheid) en bijna rand- dekking tot aan de rand. Het zet ook de trend voort die is gezet door zijn voorganger - de iPhone XR 2018 - door de beste batterijduur te bieden op elke iPhone die Apple ooit heeft gemaakt, met tot 17 uur video of 65 uur audioweergave.

Beste Android: Samsung Galaxy S9

Image
Image

Samsung-smartphones verleggen misschien niet zoveel grenzen als het aanbod van andere merken (de Galaxy S9-dragers over het ontwerp van zijn voorganger), maar met premium specificaties, ongelooflijk goed afgeronde functies en een prijs die goed is gedaald sinds de lancering is het de beste Android-handset die er is. Hoewel niet alle versies van de Galaxy S9 dual-SIM-ondersteuning bieden, is de internationale versie direct beschikbaar en biedt deze dual-SIM-functionaliteit. Dit geeft je de vrijheid om een simkaart van twee verschillende providers in te voeren en ze tegelijkertijd te gebruiken of gemakkelijk tussen ze te schakelen als je op reis bent.

Bovendien krijg je een Android-smartphone van het hoogste niveau met een snelle octa-coreprocessor, 4 GB RAM, capabele camera's voor en achter, een 5,8-inch Super AMOLED-scherm met een ongelooflijk hoge resolutie, en een duurzaam ontwerp met een IP68-classificatie tegen water- en stofschade. Muziekliefhebbers krijgen een nog zoeter voordeel - in tegenstelling tot veel andere vlaggenschip-smartphones, heeft de Galaxy S9 nog steeds een 3,5 mm koptelefoonaansluiting, zodat je je favoriete koptelefoon kunt blijven gebruiken.

Runner-Up, Beste Android: OnePlus 6t-telefoon

Image
Image

OnePlus kwam uit het linker veld toen het voor het eerst begon met het uitbrengen van premium Android-smartphones tegen budgetprijzen. Terwijl hun prijzen gestaag zijn gestegen, is hun productaanbod dat ook. Het nieuwste van het bedrijf, de OnePlus 6t, is een levensvatbare concurrent van de beste bekende Androids, en dat voor een fractie van de prijs.

Het beste van alles is dat de OnePlus 6t de dual-sim-functionaliteit heeft die nodig is om een plek op deze lijst te bemachtigen, met ondersteuning voor twee fysieke simkaarten tegelijk. Buiten dat biedt het ook uitstekende specificaties. Het draait op de premium Snapdragon 845-chipset met 6 GB of 8 GB RAM voor effectieve multitasking. Een 6,41-inch AMOLED-scherm bedekt een groot deel van de voorkant van de telefoon, met slechts een kleine inkeping voor de camera aan de voorkant.

Voor een telefoon die geprijsd is zoals hij is, heeft de OnePlus 6t echt een verbluffend ontwerp. Des te indrukwekkender is de opname van een vingerafdrukscanner onder het scherm, waardoor het scherm zich over bijna de hele voorkant van het apparaat kan uitstrekken. Serieuze telefoongebruikers zullen dol zijn op de grote batterij van 3.700 mAh en de snelle oplaadsnelheden. En met ingebouwde Android 9.0 en ondersteuning voor tijdige updates via Google's Project Treble, is er genoeg om de komende jaren van te genieten van de OnePlus 6t.

Beste camera: Google Pixel 3

Image
Image

Je hoeft geen geweldige smartphonecamera op te offeren om de dual-SIM-ondersteuning te krijgen die je nodig hebt. Google's Pixel 3 kan meerdere carrier-verbindingen ondersteunen door het gebruik van eSIM, zodat u de ene verbinding elektronisch kunt instellen en de andere met een fysieke simkaart. Als je eenmaal klaar bent met de simkaarten, kun je beginnen met fotograferen met de camera.

Als je een frequente reiziger bent die dual-sim-ondersteuning nodig heeft voor netwerkverbindingen in het buitenland, wil je ongetwijfeld een goede camera hebben. De 12 MP van de Pixel 3 klinkt misschien niet zo veel op papier, maar met de software-optimalisatie van Google heeft het bedrijf de meest capabele smartphonecamera op de markt gebracht. De dubbele camera's aan de voorzijde zorgen er ook voor dat je selfie-game sterk is.

Er is nog veel meer leuks aan de Pixel 3; het wordt geleverd met Android 9 en de apparaten van Google krijgen regelmatig updates voor hun besturingssysteem en beveiliging. Het is ook een snelle telefoon, met een Snapdragon 845-chipset en 4 GB RAM. Het 5,5-inch pOLED-scherm biedt een scherpe resolutie en is niet ingesneden met een inkeping. Plus, dubbele luidsprekers aan de voorkant bieden een kwaliteitsgeluidservaring tijdens het kijken naar media.

Runner-Up, beste camera: Huawei Mate 20 Pro

Image
Image

Huawei is misschien niet het meest bekende merk en de Mate 20 Pro staat niet op ieders radar, maar dat zou het wel moeten zijn. De premium smartphone biedt ongelooflijke specificaties, een verbluffend ontwerp, serieuze cameraprestaties (die soms zelfs de beste overtreffen) en de dual-SIM-ondersteuning die je nodig hebt.

De Mate 20 Pro is in alle opzichten premium; het heeft een groot 6,39-inch scherm met een resolutie van 3120 x 1440 voor een waanzinnig scherpe 538 pixels per inch, plus het ondersteunt de populaire HDR10-standaard. Het scherm is van nature AMOLED in deze premium-laag, en je zult veel gebruik krijgen dankzij een snel opladende batterij van 4, 200 mAh. De Mate 20 Pro biedt zelfs de mogelijkheid om andere telefoons draadloos op te laden. Binnenin wordt het aangedreven door Huawei's eigen Kirin 980-chipset en 6 GB of 8 GB RAM, afhankelijk van het model.

Speciale AI-hardware paren met drie camera's aan de achterzijde en een 24 MP camera aan de voorzijde voor ongelooflijke prestaties. Veelzijdigheid is ook een groot pluspunt, want er zijn groothoek-, ultragroothoek- en telecamera's aan de achterkant. De mogelijkheid om te schakelen en ertussen te mengen, maakt het een capabele foto- en videocamera, en met de dual-SIM-ondersteuning is het een waardige reisgenoot.

Aanbevolen: