Stuur spam naar de map Spam in Yahoo Mail

Inhoudsopgave:

Stuur spam naar de map Spam in Yahoo Mail
Stuur spam naar de map Spam in Yahoo Mail
Anonim

Wat te weten

  • Vink de vakjes aan naast de e-mailberichten die u als spam wilt markeren. Ga naar de werkbalk en selecteer Spam.
  • Als u van gedachten verandert, gaat u naar de map Spam, vinkt u het vakje naast het e-mailbericht aan en selecteert u Niet Spam.
  • Beantwoord niet op spam-e-mails en vraag niet om verwijderd te worden.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u spam naar de map Spam in Yahoo Mail stuurt. De informatie is van toepassing op Yahoo Mail in alle webbrowsers.

Hoe veel e-mails naar spam te sturen: Yahoo Mail

Markeer handmatig alle spam die in uw inbox terechtkomt. Dit verplaatst de e-mail naar een aparte map en geeft Yahoo's filtersysteem informatie die het kan gebruiken voor toekomstige e-mails.

  1. Log in op uw Yahoo Mail-account en ga naar de Inbox.
  2. Selecteer de selectievakjes naast de e-mailberichten die u als spam wilt markeren.

    Image
    Image
  3. Ga naar de werkbalk en selecteer Spam.

    Image
    Image
  4. De e-mailberichten worden verplaatst naar de map Spam en de afzenders worden genoteerd als spammers. Bovendien helpt de inhoud van de e-mailberichten die u als spam markeert Yahoo Mail in de toekomst meer ongewenste e-mail uit uw inbox te filteren.
  5. Als u van gedachten verandert of per ongeluk e-mail van een vertrouwde afzender als spam markeert, gaat u naar de map Spam, schakelt u het selectievakje naast het e-mailbericht in en selecteert u vervolgens Geen spam.

    Image
    Image

Als de e-mail bijzonder spam bevat of u deze in het verleden handmatig als spam heeft gemarkeerd maar deze nog steeds ontvangt, opent u de e-mail en selecteert u Spam in de rij met actiepictogrammen hierboven het e-mailveld en selecteer vervolgens Spam melden De e-mail wordt verplaatst naar de map Spam en Yahoo Mail wordt op de hoogte gebracht. Er is geen andere actie nodig.

Spam vermijden

Ondanks de inspanningen van Yahoo kan spam er toch doorheen sluipen. Er zijn een paar dingen die u kunt doen om de hoeveelheid spam die u ontvangt te verminderen.

  • Beantwoord geen afzenders die u niet kent.
  • Geef niet zomaar je persoonlijke e-mailadres vrij.
  • Beantwoord niet op spam-e-mails en vraag niet om te worden verwijderd. Dat vertelt de afzender dat een echte persoon de e-mail heeft geopend.
  • Gebruik een e-mailalias wanneer u online winkelt, zodat u spam in de winkel gemakkelijk kunt herkennen wanneer deze binnenkomt.

Aanbevolen: