Hoe maak je de perfecte gebruikersnaam

Inhoudsopgave:

Hoe maak je de perfecte gebruikersnaam
Hoe maak je de perfecte gebruikersnaam
Anonim

Wat te weten

  • Verwerk je favoriete dingen, zoals eten, beroemdheden of carrièreambities.
  • Gebruik een online schermnaamgenerator zoals SpinXO.
  • Bouw een onwaarschijnlijke gebruikersnaam door symbolen en letters te vervangen, zoals 3 voor E en $ voor 5.

In dit artikel wordt uitgelegd hoe u een gebruikersnaam kunt maken voor uw online identiteit die uniek en veilig is. Suggesties zijn onder meer het opnemen van uw favoriete dingen, het gebruik van een online gebruikersnaamgenerator en het vervangen van symbolen en soortgelijke letters als uw gewenste gebruikersnaam al in gebruik is.

Voeg favoriete dingen toe aan je gebruikersnaam

Hou je van de kleur paars, dinosaurussen, snoep en het cijfer 7? Iets als SweetPurpleDinosaur7 zal een lange weg gaan.

Schrijf een paar van je favoriete dingen op en denk na over je baan- of carrièreambities, favoriete gerechten, beroemdheden, sportteams, films… Wees gewoon creatief!

Denk na over wat er om je heen is

Heb je je lijstjes met favoriete dingen uitgeput? Denk aan schoolmascottes, je stad of andere dingen die te maken hebben met waar je woont en waar je om geeft. Let er echter op dat u niet te veel informatie prijsgeeft. Internet-roofdieren kunnen uw locatie mogelijk identificeren aan de hand van uw schermnaam.

Iets als SweetTexarkanaHighDinosaurGirl91 lijkt in eerste instantie misschien onschuldig totdat je je realiseert dat online speurneuzen het waarschijnlijk kunnen ontcijferen als een Texarkana, TX, middelbare schoolmeisje dat afstudeerde of werd geboren in 1991.

Wat dat betreft, misschien moet je iets specifieks kiezen dat niet op jou van toepassing is voor nog meer anonimiteit.

Gebruik een schermnaamgenerator

Image
Image

Een van de gemakkelijkste manieren om met de minste inspanning een schermnaam te maken, is door uw computer dit voor u te laten doen. Er zijn verschillende schermnaamgenerators beschikbaar die gemakkelijk en leuk zijn om te gebruiken.

Dit zijn onze topkeuzes:

  • SpinXO: genereert namen met behulp van informatie zoals uw hobby's, belangrijke woorden, naam, cijfers en dingen die u leuk vindt. U kunt onmiddellijk 30 gebruikersnamen krijgen en vernieuwen voor meer. Klik op een gebruikersnaam bij SpinXO om te zien of deze beschikbaar is op verschillende platforms zoals Reddit, Tumblr, YouTube, Twitter of Instagram.
  • Schermnaamgenerator: voer twee woorden in bij de schermnaamgenerator om een unieke schermnaam te genereren die een combinatie is van uw woorden plus iets willekeurigs ertussen. Het is een uitstekende tool om te gebruiken als je specifieke woorden hebt die je in je gebruikersnaam wilt opnemen.
  • Rum and Monkey: Rum and Monkey's online naamgenerator is onderverdeeld in categorieën om je te helpen de beste login-ID te vinden. Zoek een oude Griekse naam of iets in militaire code. Je kunt zelfs voor een Minion of Koreaanse naam gaan. Selecteer een categorie en je geslacht en voer je naam in om een leuke en unieke gebruikersnaam te krijgen.
  • Fake Name Generator: deze website geeft je niet alleen een gebruikersnaam, maar zelfs een hele identiteit, inclusief een voor- en achternaam, adres, verjaardag, fysieke kenmerken, arbeidsinformatie en meer. Een beetje veel? Misschien wel, maar de gebruikersnamen zijn vrij willekeurig en de andere details zijn leuk om te lezen.

Wat te doen als uw schermnaam niet beschikbaar is

Heb je de 'deze gebruikersnaam is ingenomen'-wegversperring geraakt en heb je creatieve inspiratie nodig? Een gebruikte schermnaam betekent niet dat het niet de bedoeling was. Net als bij het maken van sterke wachtwoorden die moeilijk te raden zijn, kun je ook niet-Engelse woordcombinaties gebruiken om onwaarschijnlijke gebruikersnamen te maken.

Overweeg het vervangen van symbolen en letters die op elkaar lijken: @=a, 3=e, $=5, S=5. De meeste berichten-apps en sociale netwerken laten je symbolen gebruiken in een gebruikersnaam en, met veel om uit te kiezen; de mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Als SweetPurpleDinosaur7 bijvoorbeeld al in gebruik is, overweeg dan $weetPurpleD1nOsaur7 te maken.

FAQ

    Hoe wijzig ik mijn Snapchat-gebruikersnaam?

    Technisch gezien is de enige manier om je Snapchat-gebruikersnaam te wijzigen, een nieuw account aan te maken. Als u echter uw weergavenaam wilt wijzigen, gaat u naar uw Profile > Settings > Name en voer een nieuwe naam in.

    Hoe wijzig ik mijn TikTok-gebruikersnaam?

    Als je je TikTok-gebruikersnaam wilt wijzigen, ga je naar Me > Profiel bewerken > Gebruikersnaam en tik op uw huidige gebruikersnaam. Om uw weergavenaam te wijzigen, gaat u naar Me > Profiel bewerken > Name en tikt u op uw huidige display naam.

    Hoe krijg ik een Facebook-gebruikersnaam?

    Om een Facebook-gebruikersnaam te krijgen, selecteert u de drop-down pijl in de rechterbovenhoek en selecteert u vervolgens Instellingen en privacy > Instellingen. Ga naar het veld Gebruikersnaam en selecteer Bewerken.

    Wat mag ik niet in mijn gebruikersnaam opnemen?

    Vermeld niet je volledige naam, e-mailadres, fysiek adres of telefoonnummer. Vermijd het gebruik van dezelfde gebruikersnaam en wachtwoordcombinaties voor meerdere accounts.

Aanbevolen: